Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslı ben de sabah yazacaktım ama utandım yazmaya
ben de yapamadım eliptik. hadi bugüne yapalım İnşaAllah

kızlar burada bızler cok ıstıoruz zayflamayı
dıoruz mesela menuler sole olsun bole olsun dıe yok bızı dınleyen uygulayan
cogu uye duzenlı gırmıor
ececıgım bu hafta eleme yapalm
sanırım senn waktn yok
ben duzenlı takıp etcm
lıstesı duzgun olmayan buraya duzgn bıldırım yapmayan gruptan ayrılacak
sakın kızmayn bna ama motıwe olamıorz boleyken
bu saaten sonra kımseye goz yummak yok
ya duzenlı buraya gırıp menulerınızı paylasın menulerınızı duzeltn yada lutfen ayrlın buradan
CNKU BIZ GERCEKTEN ZAYFLAMAK ISTIORUZ !!!!!!!!!

Aynen katılıyorum
yine katılım en alt seviyede. sadece cuma gelip bildirim yapmakla olmuyor, buraya ne kadar yazarsak, ne kadar paylaşımda bulunursak motivasyonumuz için o derece iyi olacak bence.
Ayrıca, insan elbette kaçamak yapar. ama öyle menüler var ki kaçamak durumunu aşmış bence. ve bu sürekli bu şekilde. bence menülerin de düzeltilmesi lazım. bu tarz paylaşımlar bana hiçbirşey katmıyor açıkçası.
lütfen kendimize çeki düzen verelim, tabi eğer zayıflamak istiyorsak

yine esip gürlemişsiniz hatunlar relax olun azcık :)
bazı arkadaşlar tümgün burda olamayabilir fakat ne yedi ne içti gün boyu bende merakediyorum
birde çok şikayet etmişsinizde ben günaydın dedim size nie alıntı yapılmadı hasret ve hilal?
çok sessizlikten yakınıyorsunuz bakıyorum ama bana cvp yazmamışsınız
birde mönülerini yanlış buldugunuz insanları daha güzel bir dille eleştirin çok kırıcı olmanın kimseye faydası olmaz
ece kimin listeye girip girmeyeceğine gayet güzel karar veriyor zaten..

Nurcncım bu zamna kadr hep guzllıkle konustk bız
durum bu ortada ıste
ayrıca bnde ecenın yardmcısı olarak destk ckıorum ahaytm
eer bızler dogru secmler yapsaydk burada bı aktflık olurdu
amacımız kırıcı olmak dııl
herkesn gorevını yerıne gtrmesı
ısıne gelene bole hayatm...

Benüm menü baya bozuk ya bana masrafsız bir diyet listesi önerin Kendi kafama göre yapınca böyle oluyor

Son düzenleme:
kızlar slmm bende bu yarışmaya girmek istiyorumm boy 156 kilom 58.5 yani 9 kilo fazlam var bu hafta benide alın aranız olurmu.
hergün girim neler yedigimi yazarım o kunuda sıkıntı yok evde oldugum için nete girmem kolay.

fikirlerinizi söyleyebilrsiniz özel msj olarak ece ye bildirin fikirlerinizi buraya dökmeyin insanın zaten açlıktan asabiyeti artıyor bence böyle yorumlarda bulunursanız kavga çıkar daha nazikçe uyarın takımdaki üyelerin listeye girmesini istemediğiniz biri olursa yada gidişatından memnun olmadıgınız bunu eceyle özelden paylaşın
burda dışlamak dıtt seninn mönüyü hiç beğenmedim demek insanları rencide eder daha güzel bir dille yazmalısınız arkadaslar..
biz kadınız hassas kırılgan bir kalbimiz var burda hepimiz zarif bir kadın olma çabasındaysak bence bunu kelimelerede yansıtmalıyız

Benüm menü baya bozuk ya bana masrafsız bir diyet listesi önerin Kendi kafama göre yapınca böyle oluyor
nette araştır şekerim bir sürü diet listesi var hem kk de bircok kişinin yazısı var dietle ilgili sen yemek yemiyorsun doğru düzgün suanda en omadı öğlen bir sandivic yada bir tost yap
tam bizim aradıgımız özelliktesin sürekli online olcak bir üye

nasl yanı ben kımseden habersız ececgm su kısı aktf dııl dııp lısteden cıkartalım sonrada bu nazıklık olsn bnu mu demk ıstıosun
yok kusura bakma bna gre bu nazıklık dııl
begenmedgm menuye kıbarlk olsn dıe begenmedım dememezlık yapamm hıc kusura bakma
nazıklık mı bnde son derece war rahat ol sen

ben buraya gerginlik taşımayalım diyorum sadece
diceksin doğru beslenmediyse beğenmedim die ama herşeyin bir uslubu var karsındaki senin akranın olmayabilir hasret
gidin özelden halledin kim listeye alıncaksa yada herkez fikrini söylemeli deşifre etmek bana çok kaba geliyor

evettt ben tam sizin aradıgınız üyeyim
bende ondan yazmıştım içime dogdu :)
cuma günümü katılıyorum
birde ögrenecegim birşeyler varmı uyguladıgınız yapılmasıı gereken birşeyler
yoksa sadece ne yedigimizimi yazıyoruz sadece.

Msj 72
Bayanlar neler olmus burda böyle(
Biz hala yatak odasında hapisis maalesef(
Tam isleri bitti derken bı aksilik olmus boruları değiştiriyorlar, bugun aksamı edeceğiz anlaşılan(

nurcan bızım nerdn halledecgmıze kımse karısamaz
akranım olmaynlara saygısızlık yapmak asla bnm ıcın gecerlı dııl
bu grupta az cok bnı tanıyan tanımıstr kı sende tanısaydn bole bısıler demezdn zaten
bnm demk ıstedıgım bz bu gruba cok solemedk mı aktf oln menulerınızı duzltn dıe
baktk olmuo bole yazdım
kı bn bunu buraya yazmak zorunda dıılm nurcn
baskası zayflamıs banane
ama ben sısmanlıgın acılarını yasadm blıorum
ıstıorum herkes zayf olsn hep berabr zayflayalm
bu yazımda ondandı
ama cok saol sen bu yazıyı baska tarflara suruklemeyı basardn
az once uste gruptan bırı yazmıs
gerckten bnm menm kotu
maddı olarak haff bı dıyet onern dıe
o bıle bu kadr alınmazken sna noldu anlayamadm dogrusu
bak mesla ole yazdık anladı hatasını

Nurcan, nazikşik ve üslup konusunda çok ince düşünürüm, öyle olduğumu düşünüyorum. kırıcı olacak hiçbirşeyi de yazmadım buraya. Sadece, çeki düzen verilmesi için uyarı mahiyetindeydi yazdıklarım. Takımın bir üyesi olarak her türlü fikrimi belirtebileceğim kanaatindeyim. Bu konuyu, neden benim msjdan alıntı yapmadınız şeklinde yorumlaman çok garibime gitti bilmeni isterim. Sonuçta burada ortaya konuştuk, hatta şöyle söyleyim Hatice'nin menüsünü görüp yazdım. ha, kırıcı olmaya gelmişse söz, ben senin geçenelrde tuniye yazdığın herkesin misafirliklerini dinlemek istemiyorum şeklindeki msjını kırıcı blmuştum mesela ama bak bunu uluorta yazmadım burada. bence üslup mevzusunda bıçak iki taraflıdır. yani eleştirdiğimiz şeylere kendimiz de dikkat etmeliyiz canım.

bu topikte çok değer verdiğim birisin Nurcan. ve topiğin eski müdaimlerindensin. her gün uğrayan, aksatmayan birisin. böyle bir konuda yanımızda olursun diye düşünüyordum açıkçası.

herkez zayıflasın şişmanlıgın acısını çok iyi bilirim diyorsan kıza menü hazırla kaptan yardımcısı değilmisin sen?
kaptan yardımcısı olduysan eğer benim senden beklentim artar hasret eleştiri yapıcan ama yeri geldimi yapıcı eleştirilerde yapıcaksın
ben seni burda yazdıkların kadar tanıyorum ve bende bundan sonra ister kırılın yada kırılmayın beğenmediğim bişey olursa yazarım
madem burda herkez istediğini yazmakta özgür bende senin insanların menülerine yazdıklarını begenmiyorum aynen şöyle yazıyorsun

bn hç beğnmedim

bu ne eksik harfler var ve çok kısa yazım şekli bu şekilde yazarsan bana çok itici gelir senin yorumların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…