- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.641
Günaydın herkese ben dün yediklerimi yazmayı unutmuşum sabah:dondurma
ara:yok
öğle: patates yemeği 1 tabak 1 dilim ekmek
akşam: 1 tabak erik 1 küçük bardak kola-
sağol canım beni bilgilendirdiğin için
evet cnım görünmek lazımda eşim dedi gitme önce ablamla konuş ön bilgi al (ablası kadaın doğum dr u ama ayrı şehirdeyiz)
ona sormadan kadın doğumcuya gittiğini duyarsa bozulur dedi
bende bi ara arıcam konuşacağım yine giderim dra ama önce onunla konuşmalıyım galiba
hoşbuldum arzu abla
hadi yaz geldi verelim şu fazlalıkları yaww
hasret hilal nurcan ve tuni sizede tünaydınlar
hilal dn ben eliptik yapamadım gezmeye gittik eve geldiğimizde 11 di
bugün yapacağım inşallah
yorumsuz ......................
kızlar burada bızler cok ıstıoruz zayflamayı
dıoruz mesela menuler sole olsun bole olsun dıe yok bızı dınleyen uygulayan
cogu uye duzenlı gırmıor
ececıgım bu hafta eleme yapalm
sanırım senn waktn yok
ben duzenlı takıp etcm
lıstesı duzgun olmayan buraya duzgn bıldırım yapmayan gruptan ayrılacak
sakın kızmayn bna ama motıwe olamıorz boleyken
bu saaten sonra kımseye goz yummak yok
ya duzenlı buraya gırıp menulerınızı paylasın menulerınızı duzeltn yada lutfen ayrlın buradan
CNKU BIZ GERCEKTEN ZAYFLAMAK ISTIORUZ !!!!!!!!!
walla ben de aynı nedenden es geçtim Hasret o msjı
Noldukine beğenmedinizmiyorumsuz ......................
yine esip gürlemişsiniz hatunlar relax olun azcık :)
bazı arkadaşlar tümgün burda olamayabilir fakat ne yedi ne içti gün boyu bende merakediyorum
birde çok şikayet etmişsinizde ben günaydın dedim size nie alıntı yapılmadı hasret ve hilal?
çok sessizlikten yakınıyorsunuz bakıyorum ama bana cvp yazmamışsınız
birde mönülerini yanlış buldugunuz insanları daha güzel bir dille eleştirin çok kırıcı olmanın kimseye faydası olmaz
ece kimin listeye girip girmeyeceğine gayet güzel karar veriyor zaten..
Nurcncım bu zamna kadr hep guzllıkle konustk bız
durum bu ortada ıste
ayrıca bnde ecenın yardmcısı olarak destk ckıorum ahaytm
eer bızler dogru secmler yapsaydk burada bı aktflık olurdu
amacımız kırıcı olmak dııl
herkesn gorevını yerıne gtrmesı
ısıne gelene bole hayatm...
nette araştır şekerim bir sürü diet listesi var hem kk de bircok kişinin yazısı var dietle ilgili sen yemek yemiyorsun doğru düzgün suanda en omadı öğlen bir sandivic yada bir tost yapBenüm menü baya bozuk ya bana masrafsız bir diyet listesi önerinKendi kafama göre yapınca böyle oluyor
tam bizim aradıgımız özelliktesin sürekli online olcak bir üyekızlar slmm bende bu yarışmaya girmek istiyorumm boy 156 kilom 58.5 yani 9 kilo fazlam var bu hafta benide alın aranız olurmu.
hergün girim neler yedigimi yazarım o kunuda sıkıntı yok evde oldugum için nete girmem kolay.
fikirlerinizi söyleyebilrsiniz özel msj olarak ece ye bildirin fikirlerinizi buraya dökmeyin insanın zaten açlıktan asabiyeti artıyor bence böyle yorumlarda bulunursanız kavga çıkar daha nazikçe uyarın takımdaki üyelerin listeye girmesini istemediğiniz biri olursa yada gidişatından memnun olmadıgınız bunu eceyle özelden paylaşın
burda dışlamak dıtt seninn mönüyü hiç beğenmedim demek insanları rencide eder daha güzel bir dille yazmalısınız arkadaslar..
biz kadınız hassas kırılgan bir kalbimiz var burda hepimiz zarif bir kadın olma çabasındaysak bence bunu kelimelerede yansıtmalıyız
ben buraya gerginlik taşımayalım diyorum sadecenasl yanı ben kımseden habersız ececgm su kısı aktf dııl dııp lısteden cıkartalım sonrada bu nazıklık olsn bnu mu demk ıstıosun
yok kusura bakma bna gre bu nazıklık dııl
begenmedgm menuye kıbarlk olsn dıe begenmedım dememezlık yapamm hıc kusura bakma
nazıklık mı bnde son derece war rahat ol sen
nette araştır şekerim bir sürü diet listesi var hem kk de bircok kişinin yazısı var dietle ilgili sen yemek yemiyorsun doğru düzgün suanda en omadı öğlen bir sandivic yada bir tost yap
tam bizim aradıgımız özelliktesin sürekli online olcak bir üye
ben buraya gerginlik taşımayalım diyorum sadece
diceksin doğru beslenmediyse beğenmedim die ama herşeyin bir uslubu var karsındaki senin akranın olmayabilir hasret
gidin özelden halledin kim listeye alıncaksa yada herkez fikrini söylemeli deşifre etmek bana çok kaba geliyor
Msj 72
Bayanlar neler olmus burda böyle(
Biz hala yatak odasında hapisis maalesef(
Tam isleri bitti derken bı aksilik olmus boruları değiştiriyorlar, bugun aksamı edeceğiz anlaşılan(
fikirlerinizi söyleyebilrsiniz özel msj olarak ece ye bildirin fikirlerinizi buraya dökmeyin insanın zaten açlıktan asabiyeti artıyor bence böyle yorumlarda bulunursanız kavga çıkar daha nazikçe uyarın takımdaki üyelerin listeye girmesini istemediğiniz biri olursa yada gidişatından memnun olmadıgınız bunu eceyle özelden paylaşın
burda dışlamak dıtt seninn mönüyü hiç beğenmedim demek insanları rencide eder daha güzel bir dille yazmalısınız arkadaslar..
biz kadınız hassas kırılgan bir kalbimiz var burda hepimiz zarif bir kadın olma çabasındaysak bence bunu kelimelerede yansıtmalıyız
nurcan bızım nerdn halledecgmıze kımse karısamaz
akranım olmaynlara saygısızlık yapmak asla bnm ıcın gecerlı dııl
bu grupta az cok bnı tanıyan tanımıstr kı sende tanısaydn bole bısıler demezdn zaten
bnm demk ıstedıgım bz bu gruba cok solemedk mı aktf oln menulerınızı duzltn dıe
baktk olmuo bole yazdım
kı bn bunu buraya yazmak zorunda dıılm nurcn
baskası zayflamıs banane
ama ben sısmanlıgın acılarını yasadm blıorum
ıstıorum herkes zayf olsn hep berabr zayflayalm
bu yazımda ondandı
ama cok saol sen bu yazıyı baska tarflara suruklemeyı basardn
az once uste gruptan bırı yazmıs
gerckten bnm menm kotu
maddı olarak haff bı dıyet onern dıe
o bıle bu kadr alınmazken sna noldu anlayamadm dogrusu
bak mesla ole yazdık anladı hatasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?