- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.601
Kızlar ya dün kopya çekerken yakalanmıştım ya hatta hoca çıkışta sen kimseye uyma affettim seni demişti 0 vermicem demişti hatta başımı okşamıştı. Bugünde ben bi hocayla konuşuyodum sınavla ilgili sorularla ilgili geldi dediki inanma inanma dedi hocaya bütün hocalardan böyle not istiyor bide kopya çekiyor dedi gitti bu şimdi bana 0 mı verecek yaniAma dün inanmıştı kopyacı olmadığıma Sınıftan bazılarına sordum dediler onun sağı sollu belli olmaz yarın öyle dediyse bugün başka birşey der dediler off yaa konuşmayada korktum hocayla beni döver falan diye
Bu arada şimdiye kadar sadece dondurma yedim
ama şakasına demediki ya çok sert bir hocadır herkes korkar kırk yılın başı güler. Bugün nasıl kızarak dedi inanmayın herkesten not dileniyor dedi beni utandırdı halbukü dün çııkışta ne kadar iyiydi tamam canım tamam bakıcam diyordu acaba diğer hocalaramı sordu ne yaptı bu nasıl biri diye sabıka kaydım ortaya çıkmıştırmsj 100
kafa buluyor aklınca senle işte bidaha yapmayasın diede gözdağı gibi bişeyde veriyor olabilir oralı olma fazla üstelersen sıfırı basabilir
bu öğretmenlerin bazılarıda amma yüz göz oluyorlar öğrencilerle..
walla kız bana yapmazsam, ama yapacağım bugün kısmetse.
bu arada kiloyu da o zamana kadar verirsin, ne güzel sonrasında da bebiş gelir İnşaAllah
malum hamilelikte kilo alınıyor.
Hayırla gelsin, hayırlı zamanda olsun Aslıcım
Bu arada, kadın doğumculara arada uğramak lazım.
özellikle de hamilelik planlıyorken
bende yapacağım bugünde kısmet olursa
inş veririm o zamna kadar
ne güzel demişsin
Hayırla gelsin, hayırlı zamanda olsun
amin canım..
adetim falan herşeyim düzenli ama geçen gün bi arkadaşım dedi sen hiç kadın doğum druna gittinmi diye
yok deim
bi git dedi kontrol amaçlı
bende haklı bi görünmek lazım dedim
aslında görümcem kadın doğum dru ama adanada değil
dediğin gibi önceden gitmek iyidir
belki vücudumda bişeyler eksiktir ne bilim demir vitamin vs..
bu arada siz doğum yapanlar folik asit kullandınızmı hammişlikten önce
kilo aldırıyormu?
bende yapacağım bugünde kısmet olursa
inş veririm o zamna kadar
ne güzel demişsin
Hayırla gelsin, hayırlı zamanda olsun
amin canım..
adetim falan herşeyim düzenli ama geçen gün bi arkadaşım dedi sen hiç kadın doğum druna gittinmi diye
yok deim
bi git dedi kontrol amaçlı
bende haklı bi görünmek lazım dedim
aslında görümcem kadın doğum dru ama adanada değil
dediğin gibi önceden gitmek iyidir
belki vücudumda bişeyler eksiktir ne bilim demir vitamin vs..
bu arada siz doğum yapanlar folik asit kullandınızmı hammişlikten önce
kilo aldırıyormu?
MESAJ 34Off off şişko olmamın nedenleri
Aslında çok aşırı iştahlı biri değilim yemek aklıma gelmediği sürece 1'5 gün birşey yemediğim olmuştur ama canım sıkıldıkça bişey yiyorum tok olduğum halde karnım ağrıyor bazenBide akşam yemeği çok geç olursa acıktığım için gözüm diyet miyet görmüyor yedikten sonraa anaa diyet gitti neyse yarın yemem artık diyorum
MESAJ 35msj77
of of keşke bu kadar derdim olsa okula gitsem de tek derdim derslerim olsa ve 60 kilo olsam:)
MESAJ 36Herkese kendi derdi büyük geliyor senin dertlerinde başka birinin hayalidir
MESAJ 37metobolizması yavaşlar grubuyuz
şu dediğine bende katılıyorum
yesemde mutsuzm yemesemde
bende regl olacağım cmrtesiye
geliba bende ondanmoddayım
MESAJ 38Eve gidince asansör kullanmasam diyorum
hani spor mahiyetinde
11. kata her gün yürüyerek çıksam
ama geçenelrde bir arkadaşım merdiven çıkmanın kalçaları genişlettiğini duymuş, inanamadım
ne dersiniz, olabilir mi böyle bir etkisi ?
MESAJ39Kızlar ya dün kopya çekerken yakalanmıştım ya hatta hoca çıkışta sen kimseye uyma affettim seni demişti 0 vermicem demişti hatta başımı okşamıştı. Bugünde ben bi hocayla konuşuyodum sınavla ilgili sorularla ilgili geldi dediki inanma inanma dedi hocaya bütün hocalardan böyle not istiyor bide kopya çekiyor dedi gitti bu şimdi bana 0 mı verecek yaniAma dün inanmıştı kopyacı olmadığıma Sınıftan bazılarına sordum dediler onun sağı sollu belli olmaz yarın öyle dediyse bugün başka birşey der dediler off yaa konuşmayada korktum hocayla beni döver falan diye
Bu arada şimdiye kadar sadece dondurma yedim
Msj 63
Selam kızlaar iki gündür giremiyorum
Kardaesim geldi diye yazmıştım hatırlarsanız dün aksam onu uğurladık zaten iki günlüğüne gelmisti
Çok yogun bı iki gün oldu gezmeler tozmalar misafirler sikilastirilmis yoğunlaştırilmis iki gün yasadım, çok güzeldi ama ,kardesimi Cook özlemiştim
Bügünde evde ustalar var apartmanın tesisatiyla ilgili bı durum doğalgaz , kombiler filan değişiyor, bı odaya tikildik onlarda zaril zaril çalışıyorlar matkapla, oğlusum sesinden önce korktu sonra alıştı. Ama bı odanın icinde benim afacani tutmak hicte kolay değil, annemde geldi, yoksa tek basına hakkından gelemem, uyudu simdi bende size bakayım dedim
Adamlar sekizde geldiler, kahvaltıda yapamadım, bı sut aldım dolaptan bide eti form tahılı bisküvi onu yedim
Öğlen aksam naparim hic bilmiyorum
Siz neler yaptınız görüşmeyeli nasılasınız
Öpüyorum hepinizi
gününüz güzel olsun bayanlar, umarım herkes iyidir. Hasret daha iyi olmana sevindim
Tunicim o matkap sesini hiç sevmiyorum ben. geçenlerde komşunun banyosuna 10 dk çalıştırdılar, tam iki çocuk da uyurken. mahvolduk yaa, korktular ağlayarak uyandılar
mmenummm :18:
sabah patates ve sosıs kızartması az ama
azcık peynır yarım dılm cawdr ekmegı
3 sıyah zaytn
domates salatalk bıber
ara
10 badem yada fındık yesılcay
oglen ızgara tawuk yada kofte salata
ara
7 badem yada fındık yesılcay
aksam
corba salata yogurt
ara
kıvı
sabahım kotu blıorum ama bnde kotuydm nasıl yedm blmıorum soz werıorum olmıck bıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?