Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ya dün kopya çekerken yakalanmıştım ya hatta hoca çıkışta sen kimseye uyma affettim seni demişti 0 vermicem demişti hatta başımı okşamıştı. Bugünde ben bi hocayla konuşuyodum sınavla ilgili sorularla ilgili geldi dediki inanma inanma dedi hocaya bütün hocalardan böyle not istiyor bide kopya çekiyor dedi gitti bu şimdi bana 0 mı verecek yani Ama dün inanmıştı kopyacı olmadığıma Sınıftan bazılarına sordum dediler onun sağı sollu belli olmaz yarın öyle dediyse bugün başka birşey der dediler off yaa konuşmayada korktum hocayla beni döver falan diye

Bu arada şimdiye kadar sadece dondurma yedim

msj 100
kafa buluyor aklınca senle işte bidaha yapmayasın diede gözdağı gibi bişeyde veriyor olabilir oralı olma fazla üstelersen sıfırı basabilir
bu öğretmenlerin bazılarıda amma yüz göz oluyorlar öğrencilerle..

ama şakasına demediki ya çok sert bir hocadır herkes korkar kırk yılın başı güler. Bugün nasıl kızarak dedi inanmayın herkesten not dileniyor dedi beni utandırdı halbukü dün çııkışta ne kadar iyiydi tamam canım tamam bakıcam diyordu acaba diğer hocalaramı sordu ne yaptı bu nasıl biri diye sabıka kaydım ortaya çıkmıştır

slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim çok halsizim bu sabah işe gelemedim öğleden sonra geldim Allah'a şükür iş azdı yaptım hepsini
sabah ki menüm 2 dilim ekmek
1 ymk kaşığı sahanda yumurta
1 tatlı kayığı kaymak
3 zeytin
öğle yapmadım
ara kaymaklı dondurma arkadaş ikramı
akşm bilmiyorum artık zaten canım birşey istemiyor

bende yapacağım bugünde kısmet olursa
inş veririm o zamna kadar
ne güzel demişsin
Hayırla gelsin, hayırlı zamanda olsun
amin canım..
adetim falan herşeyim düzenli ama geçen gün bi arkadaşım dedi sen hiç kadın doğum druna gittinmi diye
yok deim
bi git dedi kontrol amaçlı
bende haklı bi görünmek lazım dedim
aslında görümcem kadın doğum dru ama adanada değil
dediğin gibi önceden gitmek iyidir
belki vücudumda bişeyler eksiktir ne bilim demir vitamin vs..
bu arada siz doğum yapanlar folik asit kullandınızmı hammişlikten önce
kilo aldırıyormu?

08.00: 2 dilim tam bugday ekemği,1.5 kk peynir,domates,salatalık,kırmızı biber

10.30:10 fındık , türk kahvesi

12.30: 4 yk bezelye yemeği,2 yk taze fasulye,3-4 kaşık yoğurt

15.30:10 badem

17.30:1 elma

20.00:5 yk kaşığı nesfit, 1 bardak yarım yağlı süt

msj 62
3 ay önce başlamak lazım canım, tabi ne zaman olacağı belli olmaz ama sen düşünmeye başlamadan bikaç ay önce başlamak lazım,kilo yapmaz canım ya bende hiç öyle bişey olmadı oldu diyenide duymadım, kesinlikle kullanılması lazım yapsada h,ç önemli değil. malum nöral tüp defakti riski folik asit eksikliğinde çok riskli

msj101

doktor kontrolünde hamile kalman en güzeli olacaktır zaten sen troid ile ilgili bir durum yaşadın
başka bir hormanel bir durum söz konusumu değilmi bunlara hep bakılıcaktır
zor gibi görünen ama aslında cok basit seyler kan testi filan isteniyor birde muayne
hamile kalmak bazı kadınlar için çok basit bazıları için ise tam bir sabır işi canım..
ben çok stres olmuştum mesela bu insanı gercekten olumsuz etkiliyor tüm hormonlarını filan..

msj 43

selam kızlar , spordan geldim , çok yorgunum , yine de size bir bakayım dedim , sonra da gidip eurovision u izleyeceğim ...

sabah 1 kase çorba

öğlen 1 kase çorba ve 2 tane kabak dolma

akşam 2 kabak dolma

yarım lt su ve 2 galete , 2 su brd ayran içtim....

şimdilik byyy , beni çağırıyorlar , gitmeyince de kızıyorlar ( eşim ve çocuklar )

MESAJ 34
HAtice senin zaten fazla kilon yok ki,ama çok dengesiz beslendiğin doğru,ileriki yaşlarda acısını çekersin dikkat et yediklerine...
msj77

of of keşke bu kadar derdim olsa okula gitsem de tek derdim derslerim olsa ve 60 kilo olsam:)
MESAJ 35
Ahhh keşke yine lise yıllarına dönsem,üniversiteyi yeniden kazansam ama bırakmasam....
Herkese kendi derdi büyük geliyor senin dertlerinde başka birinin hayalidir
MESAJ 36
Yani bu söz de doğru aslında......
metobolizması yavaşlar grubuyuz
şu dediğine bende katılıyorum
yesemde mutsuzm yemesemde
bende regl olacağım cmrtesiye
geliba bende ondan moddayım
MESAJ 37
Aslıcım öncelikle hoşgeldin seni görmek güzel,özledik yani...
Ayrıca grubumuzun aadını çok beğendimMetabolizması yavaşlar grubu
MESAJ 38
Çok merdiven çıkmak kalça eritir mi bilmem ama diz eklemlerindeki kıkırdağa zararlı olduğunu biliyorum Hilalcim
MESAJ39
Hay Allah ne olacak şimdi,şaka yapacak bir öğretmende değil diyorsun,merak ettim :44:

MESAJ 40
İyi akşamlar arkadaşlar,bu aralar yoğunum buraya fazla uğrayamıyorum,bugün eve gelen giden oldu,sürekli derli toplu olmak zorundayım,ütüleri,yemeği falan gece yapar oldumBirde kredi olayı çok düşündürüyor beni bakalım ev bir satılsın da...Bugün ara öğünleri atlamak zorunda kaldım...
SABAH yağsız tost,şekersiz neskafe ancak açılabildim
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,3 köfte,salata
AKŞAM 1 kepçe çorba,5 kaşık kabak,yoğurt
GECE 1 bardak süt,erik ve kayısı
Spor ev fiyatlarına bakmak oldu
SU 2 litre içtim,tabii ki yeşil çayım olmazsa olmazım...
şimdilik çıkıyorum kızlar,bir duş alıp yatayım...Bu bile lüks oldu,:44:

gunaydn kızlar
bugun dunden dha ııyım
agladm agladm rahatladm bıraz
rejım konusnda cok ıradesızım su aralar
dun aksm 11 de koftecıye gıdıp yarım porsıyon kofte ve cola ıcebıleck kadr
bugun ıns olmaz bole seler

mmenummm :18:
sabah patates ve sosıs kızartması az ama
azcık peynır yarım dılm cawdr ekmegı
3 sıyah zaytn
domates salatalk bıber

ara

10 badem yada fındık yesılcay

oglen ızgara tawuk yada kofte salata

ara

7 badem yada fındık yesılcay

aksam

corba salata yogurt

ara

kıvı

sabahım kotu blıorum ama bnde kotuydm nasıl yedm blmıorum soz werıorum olmıck bıda

Msj 63
Selam kızlaar iki gündür giremiyorum
Kardaesim geldi diye yazmıştım hatırlarsanız dün aksam onu uğurladık zaten iki günlüğüne gelmisti
Çok yogun bı iki gün oldu gezmeler tozmalar misafirler sikilastirilmis yoğunlaştırilmis iki gün yasadım, çok güzeldi ama ,kardesimi Cook özlemiştim
Bügünde evde ustalar var apartmanın tesisatiyla ilgili bı durum doğalgaz , kombiler filan değişiyor, bı odaya tikildik onlarda zaril zaril çalışıyorlar matkapla, oğlusum sesinden önce korktu sonra alıştı. Ama bı odanın icinde benim afacani tutmak hicte kolay değil, annemde geldi, yoksa tek basına hakkından gelemem, uyudu simdi bende size bakayım dedim
Adamlar sekizde geldiler, kahvaltıda yapamadım, bı sut aldım dolaptan bide eti form tahılı bisküvi onu yedim
Öğlen aksam naparim hic bilmiyorum
Siz neler yaptınız görüşmeyeli nasılasınız
Öpüyorum hepinizi

ohh ne guzl cnm kardesnle hasret gıdermıssn
bnm abmde gelse opsem opsem sarlsam cok ozledım bnde

gününüz güzel olsun bayanlar, umarım herkes iyidir. Hasret daha iyi olmana sevindim

Tunicim o matkap sesini hiç sevmiyorum ben. geçenlerde komşunun banyosuna 10 dk çalıştırdılar, tam iki çocuk da uyurken. mahvolduk yaa, korktular ağlayarak uyandılar

Son düzenleme:

tskler tatlım
ıım sukur
ıı olmak zorundaym
yoksa hep bole sısko kalırım

Msj 64
Olur oyle seyler canım arada, her an sürekli yapamayız diyeti zaten vücut onada alışıyor kilo vermiyor sonra, hem zayıfladıktan sonrada her an oyle devam edemeyeceğimize göre vücudun bunada alışması lazım, bence hic kafana takma, zaten anladığım kadarıyla diyet konusunda çok iradelisin, bı kereden bisey olmaz.
Hem ruh halı çok etkiler yeme içmeyi, seratonine ihtiyacın vardır, okuduklarıma öre arkadasın epey canını sıkmış onun etkisi bence
Çikolata seviyorsan sıcak çikolatalar varya nestlenin filan dün baktım ben 100 kalori bı aranda ondan iç, seratoninin dopaminin artsin biraz sende kendine gelirisin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…