- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.661
Nurcan, nazikşik ve üslup konusunda çok ince düşünürüm, öyle olduğumu düşünüyorum. kırıcı olacak hiçbirşeyi de yazmadım buraya. Sadece, çeki düzen verilmesi için uyarı mahiyetindeydi yazdıklarım. Takımın bir üyesi olarak her türlü fikrimi belirtebileceğim kanaatindeyim. Bu konuyu, neden benim msjdan alıntı yapmadınız şeklinde yorumlaman çok garibime gitti bilmeni isterim. Sonuçta burada ortaya konuştuk, hatta şöyle söyleyim Hatice'nin menüsünü görüp yazdım. ha, kırıcı olmaya gelmişse söz, ben senin geçenelrde tuniye yazdığın herkesin misafirliklerini dinlemek istemiyorum şeklindeki msjını kırıcı blmuştum mesela ama bak bunu uluorta yazmadım burada. bence üslup mevzusunda bıçak iki taraflıdır. yani eleştirdiğimiz şeylere kendimiz de dikkat etmeliyiz canım.
bu topikte çok değer verdiğim birisin Nurcan. ve topiğin eski müdaimlerindensin. her gün uğrayan, aksatmayan birisin. böyle bir konuda yanımızda olursun diye düşünüyordum açıkçası.
herkez zayıflasın şişmanlıgın acısını çok iyi bilirim diyorsan kıza menü hazırla kaptan yardımcısı değilmisin sen?
kaptan yardımcısı olduysan eğer benim senden beklentim artar hasret eleştiri yapıcan ama yeri geldimi yapıcı eleştirilerde yapıcaksın
ben seni burda yazdıkların kadar tanıyorum ve bende bundan sonra ister kırılın yada kırılmayın beğenmediğim bişey olursa yazarım
madem burda herkez istediğini yazmakta özgür bende senin insanların menülerine yazdıklarını begenmiyorum aynen şöyle yazıyorsun
bn hç beğnmedim
bu ne eksik harfler var ve çok kısa yazım şekli bu şekilde yazarsan bana çok itici gelir senin yorumların
ben sana daha öncede demiştim bebeğim neden böyle yazıyorsun die yeni nesil filan die bişiler demiştin:)nerde gorlmus yardımcılarn yada kaptnların menu yazdıgı
ben doktr dııl menu yazack
ben herturlu elestırı yapıorum ıı kotu hersey
begenmedıgım menuye ne yazmam gerekıyo solermısın
bn baska yolunu blmıorum da
nese ııce cocuklasıoruz
yanı bnm yazma tarzıma kadr ındıysen dyck bsym yk sna
yazm bu okumayblırsn
Nurcan, daha birkaç gün önce Hasretin yazdıkları ilk başta garip geldi, çok sertti ama sonra bunun takım için gerekli olduğunu düşündüm tarzında birşeyler yazmıştın canım. umarım yanlış hatırlamıyorumdur. mesela böyle harfleri eksiltmesi senin için sıkıntı ise, bence bunu paylaşabilirdin. içinde biriktirip sonrasında bir sıkıntıda patlamaktan iyidir bence
neyse dicemi dedim madem herkez fikrini yazabiliyor yazdım bende sizler gibi ama biri sizi eleştirince hoşunuza gitmedi
isterseniz beni listeden cıkarabilirsiniz de alınmam kimseye
Hasretcim seni seviyoruz çoook
Bazen biz bayanlara sert dille uyarı gerekiyor ki kendimize gelelim, herşey relax ve geyik modunda olursa buralarda kimse hedefine ulaşamaz laçkalıktanHerşeyin yeri ve zamanı vardır sonuçta, umarım takımınız daha canlı ve daha başarılı günler görür
hilal nediyorsun sen ya diyorumki daha öncede söyledim hasrete yazısını düzeltmedi zaten kendisini savunuyor zaten sana neoluyor asıl senin benle ilgili bir sıkıntın olmasın.
cok su ıcmekten patlamak uzereyım
kızlar bugun maydnz suyu ıcmeye baslıorum
bı arkds ıcmıs gayette ıı zayflıo
maydonoz suyunu bilmem ama geçen topikte rastladım elma sirkesi bal su. baya da kilo veren olmuş ama mideye dokunur mu bilemedim.
dokunuo cnm
bnde kullanmıstm doktr hemn bırakıosn kullanmyı dedı
cok zarrlıymıs mıgdeye sırke bnde bıraktm
bakalm mydonozu deneyelm bıde
hadi İnş fayda görürsün.
nasıl içiliyor bu maydonoz anlatsana, ben de deneyim.
maydnozu koyuyomusuz cezveye kaynatıomusuz
sonra 10 dakıka feln dınlendırıp ıcıyomusuz
baslayalm bugun
hadi bakalım, yani yeşil çayı bile içebiliyorum artık. heralde bu maydonoz suyunu da içebilirim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?