Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm aslında hıc kacamak yok
hersey saglklı
tek prblem masllh aksm yemegını cok erken yemen

10 buçuktan dokuza kadar hiçbirşey yemedinmi

heeeey ben geldim...niyeyse anlatmak istediğim onca şeye rağmen elim ağzım bağlanmış drumda...o yüzden şimdilik es geçiyorum ama arada uğrayacağım yalnız değilsiniz yani...

İyi geceler kızlaar
Bende menümü yazıp kacicam
Gündüz haddinden fazla yazdım zaten
Malum kandil bugun biraz namaz kılıp Kur'an okumayı düşünüyorum ins:))
Menüme gelince
Sabah
2 ince dilim misir ekmegi ( ilk defa yedim ama bayıldım, kalorisi de buğday ekmeginden bile azmış sevindim, tabi onun kadar faydalı değildir ama neyse)
Peynir
Yesil çay
Ara
5 bebe biskuvisi ( ne alaka bende bilmiyorum ama gercekten canım istedi)
Öğle
2 ince dilim kiymali pide ( yarım porsiyon yoktur)
Salata
Ayran
Ara
Nescafe yarım dilim misir ekmegi
Aksam
Kofte ayran salata
Gecede yesil çay icerim 2 bardak daha, bugun yürüyüşüm yok maalesef yarına artık ins

bende iftardan sonra gözlerim acıldı diyebilirim
bu akşam 1 kücük tabak kuru fasulye 4 kaşık pilav 1 kase cacık yedim.
şimdilik benden bukadar yarın sabah görüşmek üzere.

Ben bugün sadece 2 dilim küçük patates yedim o da dayanamadığımdan. Yarın söylücem bitirelim şu grev işini ya öldüm açlıktan

hehe komik dimi bebe bisküvisi banada öyle gelmıstı dietin en baslarında bi bakmıstım oğlumun bisküvilerişnden canım çekiyor 1 2 tane yiyorum insan bünyesinin şekere gercekten ihtiyacı var hele biz kadınların

heeeey ben geldim...niyeyse anlatmak istediğim onca şeye rağmen elim ağzım bağlanmış drumda...o yüzden şimdilik es geçiyorum ama arada uğrayacağım yalnız değilsiniz yani...
iyi en azından yalnız değiliz bilmek güzel:)

Bugün haberlerde gördüm kahvaltıda ekmek yemek 1-2 saat içinde acıktırırmış.Kadın ekmek hariç herşeyi yiyebilirsiniz sınırsız dedi kahvaltıda hatta her gün sadece kahvaltı bile yapılsa olur dedi

off yaa takıldım kaldım bişeyler aklımı bağlıyor sanki buraya girdiğim zaman sanırım bugün çok yoruldum.sabah tuvaletim geldiği halde yataktan çıkamadım.sanırım hala gribin etkisindeyim.saat 10 da bebişin ağlamasıyla uyandım...(annesi daha başlamadı ama arada gidiyor işe bize bırakıyor)..annesi gelene kadar evi toparladık süpürdük falan...e birde bebişin 10 dk da bir acıktığı anlar oluyor(tam yiyemiyor sonra yine acıkıyor ) birde onun gibiler hep uyur bu da uykusu olmadımı ya da canı yaramazlık istedimi açıyo gözleri bakıyo e istersen alıp kucağıına konuşma :) serserim benim o yaa :)

sonra annemin tahlillerini göstermek için doktora gittik.ordan tekrar bebişin yanına...orasıda çok sıcaktı...bir de bu bebişin teyzesinin kızı da daha bebek 9 aylık :) onu teselli et(annesi çalışıyo) uyutmaya çalış sohbet derken akşamı ettik...

eee bebeklerle uğraşmak nasılmış hiçde kolay değilmiş dimi ece:)işte öle hemen akşam oluveriyor ve insan yorgunluktan bitiyor

Merhaba takımın güzel bayanları
umarım herkes iyidir.
dün aniden bağlantımız gitti bilgi işlemcinin işgüzarlığı nedeniyle.
tam benim mesai bitti bağlantı geldi

Merhaba takımın güzel bayanları
umarım herkes iyidir.
dün aniden bağlantımız gitti bilgi işlemcinin işgüzarlığı nedeniyle.
tam benim mesai bitti bağlantı geldi

günaydın Hasret, nasılsın?
güzel dileklerine canı gönülden Amiinnnnn
:13:

ıyıyım hayatm ck tesk ederm
tartılamamann skıntısı war
su tartı gelse tartlsam 65 cıksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…