Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geliyorum birazdan canlar...umarım bildirim işi erkenden biter çünkü öğlen işim var belediye son sınıflara para dağıtıyor bu 2. Taksidi...:) kacırmamalıyım..geçen dönem verdikleri hala duruyor... :)ne cimriyım ben ya

yaa kabızlık bende oldum olası var, çok seviyor beni hiç bırakmıyor. kahveyi deneyim diycem ama sanki daha çok kabız yapar gibi geldi. neyse dur bakalım bir deneyim

diyecekler eminim

Bankada sanki daha kabiz yapar gibi geldi küçükten ishal olduğumuzda kahveye limon sıkıp içirirdi annem, bilemedim simdi:))

Arzu, özledim canım işler ne durumda?
ev satıldı mı? herşey yolunda mı?:13:

Canım yok ya satılmadı da,çok kararsız kaldım,benim evim 190 metrekare,2 ev almaya kalksam ki borçla alıcam,eve sığmamız çok zor olacak,eşyalar falan,çocuklar rahata alıştı,amacım ikisine birer daire almak olacaktı ama.....:44:
Büyük de akşam babamların yanında küçük evde oturamıcaz,ev alamazsam bir süre üst katta otururum,belki işim karşıda olacak ozaman oradan alırım falan dedi,işte böyle,satışı durdursam mı bilemedim ,annem de burada ferah ferah oturuyorsun,sonra kendileri kredi falan hallederler,ye iç,gez keyfine bak diyor,yola da çok yakınız baktığım evler uzak kalıyor açıkcası beğendiğim evler pahalı,bütçeme uyan da çok ücra yerlerse oluyor yola yakınlığı önemli çocuklar için,hadi ben arabayla hallederim alış verişi falan.....fikir verirseniz sevinirim,çok zor durumdayım,evimi seviyorum aslında ,apartmandan memnun değilim bana zararları yok ama köyden şehire ayak uyduramayanlardan...

Bence hic canını sıkma canım, çünkü kabizliktan fazla çıkman, bir tuvalete çıkmak bile bir kilodan fazla farkettiriyor, e sen kac gündür çıkmıyorsun kim bilir, bence kabizligin duzeldiginde çokça gittiğini göreceksin ins:))

Hasret, harikasın
1 hafta daha geçsin, zorlanmadan kapanır fermuar eminim

Arzu, özledim canım işler ne durumda?
ev satıldı mı? herşey yolunda mı?:13:
ıns kıscem ıns
Veeeeee 1 kilo da benden Takı takar gibi oldu...

SAMANYOLU (68,4/67,4/1/1.46)

Bende bildirimimi yapayım
Gecen hafta 78.2
Bu hafta 77.4
Giden 0.8
Hedef kilo 70
78,2/77,4/0,8/1,02
Gecen haftaki mesaj sayısı 124

bn kendı fıkrımı solıım ablacm
bnde annene katılıorum
sen zaten gelmıssn belırlı yasa nedn bu sattr sonra sıkntya dusuosun kı
herkes calısıp alsn kendı ewını
alamaynda gelsn sennle otursun
zora sokma bnce kendını
bu dewırde ew almak cok zor gercekten

Derya, kabızlık sorunundan olabilir canım. bir de endokrine göründün mü hiç, bazen tiroit hormonu da kilo vermeyi etkiliyor. istersen bir ara dr git, için rahat etsin

Veeeeee 1 kilo da benden Takı takar gibi oldu...

SAMANYOLU (68,4/67,4/1/1.46)

hakkaten altın merasimi gibi oldu
diyetisyen hakkaten işe yaradı, bir de bu hafta senin için koşturmacalı geçti. hayırlı olsun, haftaya da 1 kilo gitsin İnş

Bende bildirimimi yapayım
Gecen hafta 78.2
Bu hafta 77.4
Giden 0.8
Hedef kilo 70
78,2/77,4/0,8/1,02
Gecen haftaki mesaj sayısı 124

Tuni tebrikler canım, bu arada tkrar teşekkürler, kendimi 10 kilo şişmanlatmama izin vermediğin için :13:

Arzu, aslında ilk paylaştığında yazacaktım canım ama o zaman yazamadım. madem fikrimizi soruyorsun.. bence evini satma, hiç borca girme. gençlerin biraz kendi ayakları üzerinde durması lazım. onlar çalışsın, gayret etsin alsınlar. sen de ebeveyn olarak onların talebi doğrultusunda yardım edersin, gerekirse isterlerse senle otururlar ama evinden memnun olduğunu da duyduktan sonra, kesinlikle satma derim.

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun

slm kızkar benim bugünkü kilo bildirimim 77.9/77.7/0,2/% 0,25
oooooooofffff of
seng ben senden bu hafta ve gelecek hafta için özel izin isteyecektim kurumda işler çok yoğun gelecek hafta çok önemli birini ağırlayacağız kurum olarak bu nedenle odama bile giremiyorum arada bir kaçtıkça gelirim kusura bakmayın arkadaşlar takdiri size bırakıyorum inanın her fırsat buldukça girmeye çalışıyorum

canım sana son şans olarak bu izni veriyorum..(yani izne isteğin üzerine zaten ayrılacaksın)umarım daha sonra paylaşımı toparlarsın...

listemiz:

5. Takım 258. Etap

tgdg 67.2/67.6/-0.4/%-0.60
Samanyolu 68,4/67,4/1/1.46
maway 72/70/-2/%2.78
Cocostar 68 /66,5/1,5/%2,21
seng 52///% geri dönmek üzere ayrıldı.
tunituni 78,2/77,4/0,8/1,02
nisse_46 77.9/77.7/0,2/% 0,26 geri dönmek üzere ayrıldı.

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%1,02)

günaydınlar kızlarrr hemen sabah kahvaltı menümü yazıyorum.
1 dilim cavdar ekmegi
4 adet zeytin
1 domates
yarım salata
1 yumurta
kibrit kutusundan biraz büyük peynir
şimdide yeşil cayımı içeçegim
öglen kuran günümüz var ve bende
makarna yapacagım bir kase yogurtlu makarna yiyeceglm
ögle menümde şimdilik bukadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…