- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #58.861
Veeeeee 1 kilo da benden Takı takar gibi oldu...
SAMANYOLU (68,4/67,4/1/1.46)
selamlar bugun güne muhteşem başladım muhteşemim muhteşem ahaha kendimi bu hafta çok çok tebrikediyorum :)
maway / 72 / 70 / - 2 / % 2.77
Kilo bildirimimi yapayım:
78 / 76,5 / 1,5 / % 1,92
yaa kabızlık bende oldum olası var, çok seviyor beni hiç bırakmıyor. kahveyi deneyim diycem ama sanki daha çok kabız yapar gibi geldi. neyse dur bakalım bir deneyim
diyecekler eminim
Arzu, özledim canım işler ne durumda?
ev satıldı mı? herşey yolunda mı?:13:
msj 1
günaydın kızlar , canım çok sıkılıyor , akşam anlatırım inş ,,,
zaten karnım da şişti . dün akşam sporda tartıldım ,67.6 çıktım , sabah daha az çıkarım diye düşünüyordum , ama yine aynı , heralde yine kabızlık sorunu başladı ....
geçen hafta : 67.2
bu hafta : 67.6
gelen : 400 g
tgdg / 67.2 / 67.6 / - 0.4 / % - 0.60
dün giremedim , hem spor , hem kandil , ziyaretler derken 50 mesajda kaldım kızlar ...
ahh deryacm ınan okdr cok ıstıorum kı 65 ı gormeyı
sonra gerıye 5 kılom kalıyo
bartna gıderken 67.1 dım
herlde 3 haftadır tartlmıorum
ıns kıscem ınsHasret, harikasın
1 hafta daha geçsin, zorlanmadan kapanır fermuar eminim
Arzu, özledim canım işler ne durumda?
ev satıldı mı? herşey yolunda mı?:13:
Bende bildirimimi yapayım
Gecen hafta 78.2
Bu hafta 77.4
Giden 0.8
Hedef kilo 70
78,2/77,4/0,8/1,02
Gecen haftaki mesaj sayısı 124
bn kendı fıkrımı solıım ablacmCanım yok ya satılmadı da,çok kararsız kaldım,benim evim 190 metrekare,2 ev almaya kalksam ki borçla alıcam,eve sığmamız çok zor olacak,eşyalar falan,çocuklar rahata alıştı,amacım ikisine birer daire almak olacaktı ama.....:44:
Büyük de akşam babamların yanında küçük evde oturamıcaz,ev alamazsam bir süre üst katta otururum,belki işim karşıda olacak ozaman oradan alırım falan dedi,işte böyle,satışı durdursam mı bilemedim ,annem de burada ferah ferah oturuyorsun,sonra kendileri kredi falan hallederler,ye iç,gez keyfine bak diyor,yola da çok yakınız baktığım evler uzak kalıyor açıkcası beğendiğim evler pahalı,bütçeme uyan da çok ücra yerlerse oluyor yola yakınlığı önemli çocuklar için,hadi ben arabayla hallederim alış verişi falan.....fikir verirseniz sevinirim,çok zor durumdayım,evimi seviyorum aslında ,apartmandan memnun değilim bana zararları yok ama köyden şehire ayak uyduramayanlardan...
Bence sen tartildiginda 65 ten az çıkacaksın, bu menülere 3 4 haftada 2 kilodan fazla vermissindir diye düşünüyorum:)
Canım ben anlamadım simdi senin çizelgende 66 görünüyor ama kilon
msj 1
günaydın kızlar , canım çok sıkılıyor , akşam anlatırım inş ,,,
zaten karnım da şişti . dün akşam sporda tartıldım ,67.6 çıktım , sabah daha az çıkarım diye düşünüyordum , ama yine aynı , heralde yine kabızlık sorunu başladı ....
geçen hafta : 67.2
bu hafta : 67.6
gelen : 400 g
tgdg / 67.2 / 67.6 / - 0.4 / % - 0.60
dün giremedim , hem spor , hem kandil , ziyaretler derken 50 mesajda kaldım kızlar ...
Bende bildirimimi yapayım
Gecen hafta 78.2
Bu hafta 77.4
Giden 0.8
Hedef kilo 70
78,2/77,4/0,8/1,02
Gecen haftaki mesaj sayısı 124
Canım yok ya satılmadı da,çok kararsız kaldım,benim evim 190 metrekare,2 ev almaya kalksam ki borçla alıcam,eve sığmamız çok zor olacak,eşyalar falan,çocuklar rahata alıştı,amacım ikisine birer daire almak olacaktı ama.....:44:
Büyük de akşam babamların yanında küçük evde oturamıcaz,ev alamazsam bir süre üst katta otururum,belki işim karşıda olacak ozaman oradan alırım falan dedi,işte böyle,satışı durdursam mı bilemedim ,annem de burada ferah ferah oturuyorsun,sonra kendileri kredi falan hallederler,ye iç,gez keyfine bak diyor,yola da çok yakınız baktığım evler uzak kalıyor açıkcası beğendiğim evler pahalı,bütçeme uyan da çok ücra yerlerse oluyor yola yakınlığı önemli çocuklar için,hadi ben arabayla hallederim alış verişi falan.....fikir verirseniz sevinirim,çok zor durumdayım,evimi seviyorum aslında ,apartmandan memnun değilim bana zararları yok ama köyden şehire ayak uyduramayanlardan...
slm kızkar benim bugünkü kilo bildirimim 77.9/77.7/0,2/% 0,25
oooooooofffff of
seng ben senden bu hafta ve gelecek hafta için özel izin isteyecektim kurumda işler çok yoğun gelecek hafta çok önemli birini ağırlayacağız kurum olarak bu nedenle odama bile giremiyorum arada bir kaçtıkça gelirim kusura bakmayın arkadaşlar takdiri size bırakıyoruminanın her fırsat buldukça girmeye çalışıyorum
teşekkür edrim canım inş bir sonraki hafta toplarımcanım sana son şans olarak bu izni veriyorum..(yani izne isteğin üzerine zaten ayrılacaksın)umarım daha sonra paylaşımı toparlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?