Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

08.00: yarım dilim börek(çok az eşim bitieremedi), 1 kase yayla çorbası,domates,kırmızı biber,bol maydonoz

11.00:7 tane badem

16.20:1 adet şinitzel,bol salata,1 bardak ayran

19.30:1 dilim karpuz,1 dilim kavun

2 kupa yeşil çay,2.5 litree su,20 dk eliptik bisiklet

toplam alınan kalori:1100

bende şimdi 1 bardaj yeşil cay içeçegim biraz sogumasını bekliyorum
akşam yemegim taze fasulye 1 kaşık pilav ve cacık yada salata olacak şimdilik bukadar.

İyi akşamlar çıtır arkadaşlarım
Ay valla boynum tutuldu,10 kilo bezelye ayıkla yıka dolaba koyBir süre bezelye görmek istemiyorum..ama ancak bir kaç gün dayanırım çünkü çok seviyorum...
Bugün diyetisyene gittim 2.300 gr vermişim ama mutlu omadım çünkü yağdan vermemişim,su dan ve kastan gitmiş...yağım 1 kio artmışDr menü değişiminden olabiliyor,esas 10 gün sonra benim için önemli dedi,çok dikkat etmeliyim,menüm aynı kaldı sadece proteini artırdı....Haftada 1 gün sütlü tatlıya izin verdi karşılığında 1 ince dilim ekmek ve 1 bardak sütü kesicem
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız...

Bende en az senin kadar merak ettim sonucu, ins hepside yağdan uçup gitmiştir canım, bence menunde iyi olmus, bize göre biraz fazla gibi dursada diyetisyenin varmış bir bildigiki güzel kilo verdin:))
Canım menüdekiler fazla gibi geliyor ama kilo veriyorum,bugün öğlen yiyeceğim proteini 4 köfte büyüklüğüne çıkarttı,baklagil yersen 16 kaşık yiyeceksin dedi,yiyemem ki o kadar,çünkü öncesinde mutlaka çorba içiyorum şişiriyor...maalesef yağ gitmemiş...
maydonz yedm suyunu da aksam ıcecegm ıns
cumaya tartm geleck sanırım
65 hayalım
Valla hasretim cuma gününü senin için dört gözle bekliyorumHem kendini hemde bizi mutlu edecek bir sonuç olur inşaallah...
Canım benim hoşgelmişsin,yoğunsun farkındayım öğünler aksıyor,dikkat et kendine sıcaklar arttıkça tansiyonun falan düşmesin...Adana sıcaktır şimdi...
canım ya hakkınızda hayırlısı olsun,iş bulmadan gitmeye kalkmayın.önce gidip görüşün,gerçi evinizde var orada belki iyi bir iş olur...gerçekten çalışma şartları zor nişanlının,izin olmadan ne kadar dayanacak...

Valla bencede en iyi misafir ağırlama yöntemi,ne güzel hem eğlenmişsinizdir,hemde dağınıklığı kiri herşey orada kalıyor...
Ayrıca sana ikidir ikram hazırlatıp gelmeyen arkadaşına sinir oldum,ben olsam geleceği zaman ertelerdim onu...
Aslıcım ben de yazmaya başladım diyetisyen önerdi,utanıcam kadından diye aklıma geliyor yemiyorum...

haftasonu fena oldu ama napalım toparlıycaz İnş. bu arada harikasın, o sevinci biliyorum. şu an üzerimde 70li kilolarda giyemediğim eski bir pantolonum var, nasıl mutluyum..

Menümü de yazayım,yarın için yemek hazırlamam lazım,sabah dr işim var,sonrada halama gidicez,tabii yemeğimle mantı yapıcam dedi ama ben çorba yoğurt ve bakla yicem mecburen...
SABAH yağsız tost,şekersiz neskafe,domates,salatalık
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,barbunya pilaki (8 kaşık yiyebildim),1 köfte,salata
ARA 1 avuç leblebi,5 hurma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 kaşık kabak,3 kaşık yoğurt
GECE meyve ve süt olacak

SPOR 1 saat yürüyüş,10 dk eliptik
2 kupa yeşil çayımı içtim,su şimdilik 1,5 litre oldu,tamamlanacak...

bakıyorum da ben yokum diye hiçbir kural uygulanmıyor...Böyle olmaz...ne takım içinde mesaj sıralaması yapılmış ne kilo bildiriminde takım içindeki 1. belirlenmiş...kimisi sadece menü yazıyor...

Kızlar artık size bırakıyorum ya kurallar uygulanacak ya da transfer olabilirsiniz, izne ayrılabilirsiniz (bu durumda sizi takımda varsaymayacağım ve üye alımı yapacağım) ya kendi isteğinizle ayrılacaksınız aksi takdirde diskalifiye uygulanacaktır...Çözemiyorum bizim takımda eksikliği ama bir pasiflik var...

Canım benim hoşgelmişsin,yoğunsun farkındayım öğünler aksıyor,dikkat et kendine sıcaklar arttıkça tansiyonun falan düşmesin...Adana sıcaktır şimdi...

hoşbulduk arzu ablacım
daha sıcaklar gelmedi gelmezde inşallah böle iyi valla
ögünlerim hep aksıyor bende en iyisi kalori hesabı yapım dedim

bu klasik kahvaltı ibaresini biraz açsan, sanki biraz kaçamak bi ifade olmuş :)))
Bıktım her gün aynı şeyi yazmaktan ondan babam yapsa yapsa bi yumurta haşlıyor zaten

Bugün öğlen döner ayran yedim. Off acıkınca karnımı ekmekten başka birşey doyurmuyor benim zamanla alışırmı acaba bugün öğlen acıkmıştım arkadaşım diyor ne alacan bende diyorum karnım ekmek istiyor kantinci bile güldü ne ekmek veriyim karnına dedi bende döner ekmek dedim Olabildiğince yavaş yemeye çalıştım.
Aralarda elma yedim sürekli acıktınca abur cubura dadanmamak için.
Akşamda 6 kaşık makarna yedim.

tuni walla öyle bir anlatmışsın ki ben siteye üye oldum bile:)

Ha birde bizim sınıfta bir kız diyetisyene gitmiş sürekli ara öğün falan yazmış. Mesela kurukayısı getirmişti peçetenin içine koyup 8-9 tane yiyordu tenefüste. 13 kilo vermiş Bizim kadın müdür yardımcısı vardı tombiş birşeydi geçen beni gördü gülümsedi bende diyorum bu kim. Meğerse bildiğimiz bizim müdür yardımcısıymış tam çıtır olmuş birkaç ay içinde göbek möbek gitmiş.

Millet istiyor başarıyor

Ya normalde günlük kalori ihtiyacım 2154 müş hedefime ulaşmak için 410 kalori almam gerekmiş günde doğrumuki bu

Ya normalde günlük kalori ihtiyacım 2154 müş hedefime ulaşmak için 410 kalori almam gerekmiş günde doğrumuki bu

Hatice günlük 400 kaloriyle yaşayamazsın tatlım, hedefini daha ulaşılabilir seç. uzun vadeye yay mesela.

bu arada, senin BMI 20 görünüyor, yanlışlık mı var yoksa 20nin de altına mı düşmek istiyorsun?

günaydın 5. takım

dünden bugüne umarım herkes iyidir.
Aslı, dün eliptik yapamadım ama 30 dk kadar karın ve göbek hareketleri yaptım.
Bilge'den haberi olan var mı bu arada? sağlığı nasıl acaba?
Ece selam canım, okul ne alemde?
Derya'yı da göremedim sanki, meraktayım

hoşbulduk arzu ablacım
daha sıcaklar gelmedi gelmezde inşallah böle iyi valla
ögünlerim hep aksıyor bende en iyisi kalori hesabı yapım dedim
CANIM bence de iyi fikir,dene bakalım,insan arada canının istediklerini de yemek istiyor,diyetisyene gitmeseydim bende düşünürdüm doğrusu,ama normal kiloma döneyim ben de yanınızdayım...Gerçekten havalar iyi gidiyor şimdilik bol yağmurlu
canım senin zaten verilecek kilon yok k, niye kendini bu kadar sıkıyorsun,boyunu ve kilonu yazar mısın merak ediyorum,ekmek yemeden olmaz ki zaten diyetisyen bana günde 8 dilim ekmek verdi...yemeyince kilo hiç gitmiyor...

ECECİM sen sınavın bitene kadar burayı düşünme,sınav bitsin yeni kararlarla toparlarsın.....Uymayana da gerekeni yaparsın,sen sınava odaklan az kaldı canım....

ıns haftaya gıttıgnde dha DA YUZUN GULER ABLACM

eceıgım bn takımdan ayrılmak ıstıorum cnm
bnm uyelıkden sıl
ben yıne ara ara ugrarım ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…