- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.061
Canım menüdekiler fazla gibi geliyor ama kilo veriyorum,bugün öğlen yiyeceğim proteini 4 köfte büyüklüğüne çıkarttı,baklagil yersen 16 kaşık yiyeceksin dedi,yiyemem ki o kadar,çünkü öncesinde mutlaka çorba içiyorum şişiriyor...maalesef yağ gitmemiş...Bende en az senin kadar merak ettim sonucu, ins hepside yağdan uçup gitmiştir canım, bence menunde iyi olmus, bize göre biraz fazla gibi dursada diyetisyenin varmış bir bildigiki güzel kilo verdin:))
Valla hasretim cuma gününü senin için dört gözle bekliyorummaydonz yedm suyunu da aksam ıcecegm ıns
cumaya tartm geleck sanırım
65 hayalım
Canım benim hoşgelmişsin,yoğunsun farkındayım öğünler aksıyor,dikkat et kendine sıcaklar arttıkça tansiyonun falan düşmesin...Adana sıcaktır şimdi...
haftasonu yaylaya gittik oh miss gibi hava
bol bol yedim ve uyudum
orada tartı gördüm ve hemn tartıldım 70 küsür çıktım
regl olmam lazım bugün yarın
tartıyı saklamak bi işe yaramadı
cuma tekrar çıkaracağım gün yüzüne tartımı
bende öyle durumlar h.içi rejim
haftasou cozutma[/B][/COLOR]
canım ya hakkınızda hayırlısı olsun,iş bulmadan gitmeye kalkmayın.önce gidip görüşün,gerçi evinizde var orada belki iyi bir iş olur...gerçekten çalışma şartları zor nişanlının,izin olmadan ne kadar dayanacak...off kızlar yne kotu haber
sewdıcm aradı
patronyla tartsmıs
calısmıcm bu ıste dıo
sorumluluk agır gelıo
seneye edrneye donelm dıo
edırneye donnce nasl ıs bulcz blmıorum
korkuorum sewdıcmın ıssız kalmasndan
Valla bencede en iyi misafir ağırlama yöntemi,ne güzel hem eğlenmişsinizdir,hemde dağınıklığı kiri herşey orada kalıyor...bu hafta sonu benim için çok iyi oldu yemek hazırlamaktan ne yapacagım derdinden kurtardılar beni arkadaşlar sagolsun :)
burda bir tek bu sosyal faliyet olarak gectigi için :)dışarıda yemek yeme gibi lüksümüz olmadıgı için piknik çok iyi oluyor.
Aslıcım ben de yazmaya başladım diyetisyen önerdi,utanıcam kadından diye aklıma geliyor yemiyorum...kızlar karar verdim kendime bi not defteri ayarlayıp
hergün ne yediğimi yazacağım(haftasonuda dahil)
ayça kaya bi programda demişti
hergün yediğinizi kötüde olsa yazın diye sonra oraya bakınca hftalık nerelerde hata yaptıgımı görürüm
bugün misafirim gelecek diye kek ve poğaca yaptım iki ayagımı bir papuca sokmuş bir şekilde.ama misafirim yine beni ekerek gelmedi bu ikinci oluyor cok sinirlendim.ögle yemegim ince bir dilim kek ve kücük peynirli pogaca.
haftasonu fena oldu ama napalım toparlıycaz İnş. bu arada harikasın, o sevinci biliyorum. şu an üzerimde 70li kilolarda giyemediğim eski bir pantolonum var, nasıl mutluyum..
Kızlar Nurcan dan haberi olan var mı,ayrıldı mı yoksa....:44::44::44:
Canım benim hoşgelmişsin,yoğunsun farkındayım öğünler aksıyor,dikkat et kendine sıcaklar arttıkça tansiyonun falan düşmesin...Adana sıcaktır şimdi...
Bıktım her gün aynı şeyi yazmaktan ondan babam yapsa yapsa bi yumurta haşlıyor zatenbu klasik kahvaltı ibaresini biraz açsan, sanki biraz kaçamak bi ifade olmuş :)))
benim kilo vermeye başlamama sebep olan sitedir o, çok güzel bi site
yani en modamod diet yapamıyorum, tecrübeyle sabit yıllardır hiç yapamadım
abur cuburu seviyorum tamamen kısarsam 3 günü geçmiyrdu diyetlerim
16 nisanda bu siteye üye oldum sonra aslının dediği gibi yaptım hatta bende 15 temmuz yazdım 73 kilo dedim günlük 1200 kalori almam gerektiği çıktı
sonra bazen bir minik pasta, bir minik çikolata vs yediğimde oldu
ama kaloriyi 1200u geçmedim hiç
geçtiysemde daha çok spor yaparak 1200e getirdim mutlaka
ve ilk defa kilo vermeye başladım ve nerdyese 10 kilo verdim 2 ayda
yani önemli olan günlük alınan kalori, sonuçta bir hesap her yakılan 7000 kalori bir kilo kaybına sebep oluyormuş günük 800 azaltmış oldum yürüyüşlerde haftada bir kiloya denk geliyr ortalama
onun için mesela öğlen yaprak sarmasımı yedim hiç dertlenmiyorum, çünkü tarhana çorbası salata yoğurt yesem aynı kaloriyi alcaktım
tabiki çorba salata daha sağlıklı ama sürekli olmadığı müddetce insanın istediğinide yemesi gerektiğini düşünüyorum( kalori hesabını yaparak tabi)
Ben eksik kalırmıyım şimdi bende üye oluyorum meraktan çatlarım yoksatuni walla öyle bir anlatmışsın ki ben siteye üye oldum bile:)
Ya normalde günlük kalori ihtiyacım 2154 müş hedefime ulaşmak için 410 kalori almam gerekmiş günde doğrumuki bu
CANIM bence de iyi fikir,dene bakalım,insan arada canının istediklerini de yemek istiyor,diyetisyene gitmeseydim bende düşünürdüm doğrusu,ama normal kiloma döneyim ben de yanınızdayım...
hoşbulduk arzu ablacım
daha sıcaklar gelmedi gelmezde inşallah böle iyi valla
ögünlerim hep aksıyor bende en iyisi kalori hesabı yapım dedim
canım senin zaten verilecek kilon yok k, niye kendini bu kadar sıkıyorsun,boyunu ve kilonu yazar mısın merak ediyorum,ekmek yemeden olmaz ki zaten diyetisyen bana günde 8 dilim ekmek verdi...Bıktım her gün aynı şeyi yazmaktan ondan babam yapsa yapsa bi yumurta haşlıyor zaten
Bugün öğlen döner ayran yedim. Off acıkınca karnımı ekmekten başka birşey doyurmuyor benim zamanla alışırmı acaba bugün öğlen acıkmıştım arkadaşım diyor ne alacan bende diyorum karnım ekmek istiyor kantinci bile güldü ne ekmek veriyim karnına dedi bende döner ekmek dedimOlabildiğince yavaş yemeye çalıştım.
Aralarda elma yedim sürekli acıktınca abur cubura dadanmamak için.
Akşamda 6 kaşık makarna yedim.
Kızlar artık size bırakıyorum ya kurallar uygulanacak ya da transfer olabilirsiniz, izne ayrılabilirsiniz (bu durumda sizi takımda varsaymayacağım ve üye alımı yapacağım) ya kendi isteğinizle ayrılacaksınız aksi takdirde diskalifiye uygulanacaktır...Çözemiyorum bizim takımda eksikliği ama bir pasiflik var...
ıns haftaya gıttıgnde dha DA YUZUN GULER ABLACMİyi akşamlar çıtır arkadaşlarım
Ay valla boynum tutuldu,10 kilo bezelye ayıkla yıka dolaba koyBir süre bezelye görmek istemiyorum..ama ancak bir kaç gün dayanırım çünkü çok seviyorum...
Bugün diyetisyene gittim 2.300 gr vermişim ama mutlu omadım çünkü yağdan vermemişim,su dan ve kastan gitmiş...yağım 1 kio artmışDr menü değişiminden olabiliyor,esas 10 gün sonra benim için önemli dedi,çok dikkat etmeliyim,menüm aynı kaldı sadece proteini artırdı....Haftada 1 gün sütlü tatlıya izin verdi karşılığında 1 ince dilim ekmek ve 1 bardak sütü kesicem
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız...
Kızlar artık size bırakıyorum ya kurallar uygulanacak ya da transfer olabilirsiniz, izne ayrılabilirsiniz (bu durumda sizi takımda varsaymayacağım ve üye alımı yapacağım) ya kendi isteğinizle ayrılacaksınız aksi takdirde diskalifiye uygulanacaktır...Çözemiyorum bizim takımda eksikliği ama bir pasiflik var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?