Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kac dakikada ne kadar yakıyor peki. Yuruyus bandında 45 dakika eğimli ve 5,5 hızda 350 kalori yakiliyor

yürüyüş bandı kadar yer kaplamıyor canm
ama bence gerek yok sen yürüyüşünü yap yeter ekstradan bi alet daha alma derim ben
eliiptikte 10 dk da 100 kalori yakıyorsun çogunda böyleymiş

Benim sesim kısıldı ya ne yapsam geçer yarın sabah okula kadar geçmesi lazım bugün okula gidemedim zaten bunun yüzünden yarın sabah ne yapsam geçer 1 saattir ılık su içiyorum kusucam artık. Okulda olupta ses kısılması iğrenç birşey millet gülüyor espri yapıyor tam bende birşey dicem ses çıkmıyor içimde kalıyor okulun ilk 1 haftası böyle geçmişti kabus gibiydi bugün yine aynı şeyi yaşamayı göze alamadım. Öyle böyle değil ses hiç çıkmıyor biri bişey dicek ben bişey diyecemicem zaten dersler boş geçiyor yaptığımız tek şey konuşmak onuda yapamıcam geçmesi lazım bunun nasıl geçiricem ya

herkese merhaba saat geç olmuş şu an kimse yok ama bi selam vereyim istedim. seng beni davet etti birlikte zayıflıycaz
acayip istekliyim ve hırsa geldim yardım edin kıslar.. hadi yarın tanışmak üzere iyi geceleeeer :)

hilalcim ve aslıcımm
sizin eliptik bisikleti çok merak ettimm baktım netten ama bir çok çeşiti var sanırım
siz hangisini kullanıyrosunuz memnunmusunuz size sorayım dedim

tuni ben evlenmeden önce voit kullanıyordum. evlendikten sonra kendi evime adler orbitrac aldım ama baya uzun zaman oldu modelini unuttum. her iki bisikletim de kayışlı idi bu arada.

DERYA da girmedi hasta mı acaba,Bilge de kayboldu....

ben de meraktayım

Aslı, ben evlenmeden önce her gece mutlaka 45 dk yapıyordum.
şimdilerde 30 dk yapsam kar sayıyorum da malum onu da bir süredir yapamadım
ama 30 dkda bile sırılsıklam oluyor insan öyle değil mi

Günaydın kızlar,sizlere bakayım dedim ama çok uğrayan olmamış,Derya yine yok...
Kahvaltımı yaptım kahvemi hüpletiyorum,fena alıştım ama günde 1 kez olur artık di mi,,,Ben Türk kahvesi içemiyorum...
Bugün ve yarın günümüz var,değişim listesiyle düzenleme yapıcam 1 börek yersem 2 dilim ekmeği kesicem falan bakalım nasıl olacak...son toplantılar artık,yarın hava güzel olursa arkadaşın yazlığına gidip mangal yakacaktık iyi olacaktı diyetim için,inşaallah yağmur yağmaz...Cuma da evde Kuran okutayım dedim ümreye gitmeden bizde toplanılacak...Anlayacağınız haftasonuna kadar yoğunum yine....
Sanırım Ece yeni bir arkadaş almış,hoşgelmiş inşaallah o da kaçıp gitmez...

herkese günaydın :)
dün akşam pcyi kapatmadan kısaca bir meraba yazmıştım
ben ece, sanırım burada bir ece daha var adaşım :)

boyum 1.68 kilom 66.4 dokuz ay önce evlendim ve evlenene kadar da 58 kiloyu hiç geçmemiştim sonra artık o dokuz ayda ne olduysa hadi dışarda yemeğe hadi 1-2 bira içelim hadi tatlı yiyelim vs. derken şuurumu kaybetmiş olmalıyım 68 kiloya kadar dayandım.Hedefim 56 kilo. Ben aslında takımlar için başvurumu yazmadan bi 10 gün kadar önce diyete başladım ancak ilk 2-3 günde 66.4 oldum fekat 7-8 gündür tık yok. bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum
her gün 4 mil leslie yapıyorum ayrıca yaklaşık 20 dk dumble ve mekik hareketleri yapıyorum.evde koşu bandım da var ama biraz sıkıcı geliyor bana

bu arada sizin uyguladığınız özel kürler var mı sirkeli limonlu su gibi.ben geçen gün aktardan sandaloz sakızı aldım 4-5 gündür yutuyorum ama bakalım bi faydasını görcez mi

bi de bişi daha soracaktım ben de kansızlık vardı da bir aydır demir hapı kullanıyorum acaba kilo vermemi o engelliyor olabilir mi hani derler ya demir ilacı kilo aldırır falan diye. ben almıyorum ama vermiyorum da ??? eğer öyle bi ihtimal varsa ilacı bırakıcam artık

Son düzenleme:
Hasretcim işten ayrılma gibi bi durumun olmuş buna çok üzüldüm

Sen yine iş bulursun tabi ama insanın kurduğu düzeninin bir an da bozulması kolay olmuyor, umarım forumdan çok uzak kalmazsın , mesaj atıcaktım aslında ama şu 10 dk meselesi yüzünden sana bi türlü mesaj atamadım, buradan yazayım dedim, aklım sende canım, umarım herşey güzel olur , ooofff:26::26::26::26::26::26::26::26:

hoşgeldin aramıza
benimde ilk kilo almaya başlamam evlendikten sonra oldu malesefinş hep beraber veririz
kan ilacına gelince kan ilacı bazı bünyelerde iştah açabilir kilo aldıryor denmesinin sebebi o
iştahını açmadıysa o kendi kendine kilo yapmaz merak etme:)

arzucum bu değişim listeni bizimle paylaşsana :) bizde kaçamak yaptığımız zamanlar ona göre hesap edelim:)

senin yürüyüş bandıda çok acımasızmış hakkatenn:)) benimkide activa ama seninki kadar cimri değil:))

ballı zencefil iç iyi gelebilir:)))

gece oğluşum beni çok yordu, bu kez birkaç diş birden çıkarıyor yavrucuğum hiç keyfi yok
ne kendi doğru düzgün uyudu ne bizi uyuttu
çok yorgun ve uykusuzum bugün (
bide regl oldum karın ağrısı ve çikolata isteğimde hat safhada(
bugünü kazasız belasız atlatırım inşş:))

neyse canlarımm
gelinde muhabbet edelim dicem ama herkesin ayrı bi telaşesi var tabi((
bende çıkıyorum

kızlar yemeğe çıkalım dediler
hiçte keyfim yok alsında ama belki havam değişir
niyeyse çok mutsuz hissediyorum bugün kendimi, çok depresifim

öpüyorum hepinizi ayrı ayrıı

salam kızlaarr
yemekten geldiimmm
ızgara yedim diyetimi bozmadığım için mutluyum
ayrıca arkadaşlarla muhabbet etmekte iyi geldi modum düzeldi biraz şükür:)
ama hala karnım ağrıyor

hiç kimse girip çıkmamışş
neden sakinledi buralar bu kadarr((

NEDEN kimsecikler yazmıyor anlamıyorum,bu şekilde devam edemeyiz insanda istek falan kalmıyor...Hasretle Hilal de girmemiş,yeni gelen arkadaştan da ses yok......

arzucum bu değişim listeni bizimle paylaşsana :) bizde kaçamak yaptığımız zamanlar ona göre hesap edelim:)
Tunicim liste çok uzun meyve,sebze ,ekmek türü merak ettiğn şeyleri yazarsan seve seve cevaplarım...
ahh o diş dönemleri ne zordur bilmez miyim...Allah kolaylık versin canım...O miniğinde canı kim bilir nasıl yanıyordur,insan 20 yaş dişini çıkarırken acısını anlıyor...

Menümü yazayım
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,neskafe
ARA 2 top dondurma
ÖĞLEN 2 kaşık keşkek,2 kaşık nohut,2 kaşık pilav ve ayran(arkadaş ege yemekleri hazırlamış sağolsun)
AKŞAM kurufasülye,yoğurt ve 2 dilim ekmek
GECE meyve yerim sadece...
SPOR 40 dkyürüyüş,10 dk eliptik
Su daha 1 litre oldu tamamlarım,yeşil çay içilecek

Son düzenleme:
Sabır hatunlar biraz...takımın kapanmasına izin vermiycem.cumadan itibaren elimden geleni yapıcam....

YA evet neden kimse yokkk, giriyorum çıkıyorum benim yazdıklarımdan başka bisey yok, cok şükür arzucum girmiş ama yazan olmayincada yazilmiyorki bı yerden sonra(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…