- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.121
Yuruyus bandım ar benim aslında ama değişik bisey daha istiyorum da bu aletler için yer olması lazım, bir fazla odam olsa hic düşünmem alırım ama alsam nereye koyacağım problem
Yuruyus bandım 4 senedir var yatak odasında yıllarca askilik olarak kullandık :))) cok şükür artık kullaniyorumda milletin dilinden kurtuldum:))
Kac dakikada ne kadar yakıyor peki. Yuruyus bandında 45 dakika eğimli ve 5,5 hızda 350 kalori yakiliyor
hilalcim ve aslıcımm
sizin eliptik bisikleti çok merak ettimm baktım netten ama bir çok çeşiti var sanırım
siz hangisini kullanıyrosunuz memnunmusunuz size sorayım dedim
DERYA da girmedi hasta mı acaba,Bilge de kayboldu....
ben düzenli yaparken 1 saat bile yaptıgımı hatırlıyorum ama zorlamıştı
40 dkyı rahat yapabiliyorum
ama ara verdiğim için paar gününden beri 20 dk la başladım
ben hep derecesi 1 de yapıyorum ükseltmyorum
yükseltince kas oluyormuş
amac yağ yakmak oldugu için hep 1 seviyesinde çalışıyorum
herkese günaydın :)
dün akşam pcyi kapatmadan kısaca bir meraba yazmıştım
ben ece, sanırım burada bir ece daha var adaşım :)
boyum 1.68 kilom 66.4dokuz ay önce evlendim ve evlenene kadar da 58 kiloyu hiç geçmemiştim sonra artık o dokuz ayda ne olduysa hadi dışarda yemeğe hadi 1-2 bira içelim hadi tatlı yiyelim vs. derken şuurumu kaybetmiş olmalıyım 68 kiloya kadar dayandım.Hedefim 56 kilo. Ben aslında takımlar için başvurumu yazmadan bi 10 gün kadar önce diyete başladım ancak ilk 2-3 günde 66.4 oldum fekat 7-8 gündür tık yok. bir yerde hata mı yapıyorum bilmiyorum
her gün 4 mil leslie yapıyorum ayrıca yaklaşık 20 dk dumble ve mekik hareketleri yapıyorum.evde koşu bandım da var ama biraz sıkıcı geliyor bana
bu arada sizin uyguladığınız özel kürler var mı sirkeli limonlu su gibi.ben geçen gün aktardan sandaloz sakızı aldım 4-5 gündür yutuyorum ama bakalım bi faydasını görcez mi
bi de bişi daha soracaktım ben de kansızlık vardı da bir aydır demir hapı kullanıyorum acaba kilo vermemi o engelliyor olabilir mi hani derler ya demir ilacı kilo aldırır falan diye. ben almıyorum ama vermiyorum da ??? eğer öyle bi ihtimal varsa ilacı bırakıcam artık
Günaydın kızlar,sizlere bakayım dedim ama çok uğrayan olmamış,Derya yine yok...
Kahvaltımı yaptım kahvemi hüpletiyorum,fena alıştım ama günde 1 kez olur artık di mi,,,Ben Türk kahvesi içemiyorum...
Bugün ve yarın günümüz var,değişim listesiyle düzenleme yapıcam 1 börek yersem 2 dilim ekmeği kesicem falan bakalım nasıl olacak...son toplantılar artık,yarın hava güzel olursa arkadaşın yazlığına gidip mangal yakacaktık iyi olacaktı diyetim için,inşaallah yağmur yağmaz...Cuma da evde Kuran okutayım dedim ümreye gitmeden bizde toplanılacak...Anlayacağınız haftasonuna kadar yoğunum yine....
Sanırım Ece yeni bir arkadaş almış,hoşgelmiş inşaallah o da kaçıp gitmez...
Canım tartı farkından kaynaklanıyor,benim tartı ile diyetisyenin ki arasında 2 kilo fark oluyor....:44:
yürüyüş bandı kadar yer kaplamıyor canm
ama bence gerek yok sen yürüyüşünü yap yeter ekstradan bi alet daha alma derim ben
eliiptikte 10 dk da 100 kalori yakıyorsun çogunda böyleymiş
Tunicim benimde yürüyüş bandım var ama kalori konusunda çoook cimri,ben 45 dk da 5,5 ile başlayıp 6 ya kadar çıkıyorum 120 kalori gösteriyor.Activa marka
ELİPTİK ise 10 dk 1 de yapınca 100 kalori gösteriyor,şimdi sen düşün....
Benim sesim kısıldı ya ne yapsam geçer yarın sabah okula kadar geçmesi lazım bugün okula gidemedim zaten bunun yüzünden yarın sabah ne yapsam geçer 1 saattir ılık su içiyorum kusucam artık. Okulda olupta ses kısılması iğrenç birşey millet gülüyor espri yapıyor tam bende birşey dicem ses çıkmıyor içimde kalıyor okulun ilk 1 haftası böyle geçmişti kabus gibiydi bugün yine aynı şeyi yaşamayı göze alamadım. Öyle böyle değil ses hiç çıkmıyor biri bişey dicek ben bişey diyecemicem zaten dersler boş geçiyor yaptığımız tek şey konuşmak onuda yapamıcam geçmesi lazım bunun nasıl geçiricem ya
Tunicim liste çok uzun meyve,sebze ,ekmek türü merak ettiğn şeyleri yazarsan seve seve cevaplarım...arzucum bu değişim listeni bizimle paylaşsana :) bizde kaçamak yaptığımız zamanlar ona göre hesap edelim:)
ahh o diş dönemleri ne zordur bilmez miyim...Allah kolaylık versin canım...O miniğinde canı kim bilir nasıl yanıyordur,insan 20 yaş dişini çıkarırken acısını anlıyor...gece oğluşum beni çok yordu, bu kez birkaç diş birden çıkarıyor yavrucuğum hiç keyfi yok
ne kendi doğru düzgün uyudu ne bizi uyuttu
çok yorgun ve uykusuzum bugün(
bide regl oldum karın ağrısı ve çikolata isteğimde hat safhada(
bugünü kazasız belasız atlatırım inşş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?