Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım 20 lik dişlerden bende cok çektim 2 taneydi sadece bu kuzucuklar kac tane dis cikarcaz diye uğraşıyorlar( bide grip olduk burnumuz akıyor sisten dolayı ishalimiz var hic keyfimiz yok anlicaan(

Bu arada ekmek degisimini yazabilirsen sevinirim arzucum

Hasret çıktımı simdi takımdan hic gelmemiş (
Hilal neden yok acaba o hep giderdi merak ettim
Haticeyide merak ettim oda hep yazardı sesim kısık filan demişti agirlastimi acaba
Yenilerden handandanda ses yok
Ecenin sınavları malum(
Aslı yogundur diye düşünüyorum

Kac haftadır dereceye giriyoruz noldu nazarmi değdi grubumuza
Hadi kızlar toparlanalım ama böyle hic tadı yokkk(

Bugünkü menümüde yazayım
Sabah
2 dilim buğday ekmegi
1 yaslanmış yumurta
Domates peynir
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Öğle
Bonfile ızgara
Turk kahvesi
Ara 1 avuc beyaz leblebi 7 kiraz
Aksam
İspanak
Yesil salata
Yoğurt
ara
Sutlu kahve

selam arkadaşlar :) ece'nin sınavları derken benden mi bahsediyorsunuz diğer eceden mi:) benim de final dönemim de cuma bitecek inş pfff

ben de daha yeni okuldan geldim hemen buraya girdim bugunkü menumu yazayım size

SABAH
2 küçük dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir
4 zeytin domates salatalık ıhlamu

ARA
5 tane yeni dünya
biberiye çayı

ÖĞLEN
1 tabak taze fasülte
1 kase yoğurt

AKŞAM
yarım tabak taze fasulye
bikaç kaşık yoğurt
ve maalesef 2-3 kaşık makarna

makarnayı yemeseydim iyiydi ama yorgunluk insanı mahvediyor ne yediğini bilmiyor walla. cumadan sonra full konsantre olcam inş.

ayrıca 4 mil leslie yaptım sabah
ve 2 litre su

kafamı koysam uyuycam ya nolmuş bana
ankarada hava da bi garip gündüz evden incecik bluzla çıktım akşam dönüşte hırkalara sarındım :))

çok geçmiş olsuuun yaaa ben de bebiş istiyorum ne tatlıdır şimdiii.
tabi bizim daha 1 buçuk sene falan var

bi de canım çikolata isteğini tarçınlı süt çok güzel bastııyor. belki biliyorsundur ama yazayım dedim yine

NEDEN kimsecikler yazmıyor anlamıyorum,bu şekilde devam edemeyiz insanda istek falan kalmıyor...Hasretle Hilal de girmemiş,yeni gelen arkadaştan da ses yok......

..

geldim geldim burdayım :)) ben baykuş gibi gece ortaya çıkıyorum :)

mmm keşkek'i ben de çok severim çok da besleyiciymiş diye duydum. benim yerime de yeseydin

Yok takim kaptanımızı kastetmiştim, sen hangi bölümde okuyorsun nerdesin tanışalım
Ben tuni anladığın gibi bı oğlusum var 10 aylik
28 yaşındayım
Olgusumdan miras kalan kiloları vermek için buradayım

Evet canım hemde nasil tatli dunyanın em güzel duygusu, Allah isteyen herkese versin sen evlimisin

Bu arada menünde güzel olmus bence makarnayida fasulyenin yanındaki ekmek varsayalım:)) cok yememişseniz 2 kasik tolere edilebilir gerçi aksam değilde öğlen olsaymış daha iyiymis ama(

ben 24 yaşındayım. evliyim yeni sayılır 10 ay olacak:) aslında okulu bitirdim ama şimdi de finansman üzerine yüksek lisans yapıyorum :) bi yandan da çalışıyorum iş güç. yoğunum yani şu aralar :)

Evet canım hemde nasil tatli dunyanın em güzel duygusu, Allah isteyen herkese versin sen evlimisin

ya ben aslında cocuk olayına hiç sıcak bakmıyordum amaaan gezeyim tozayım sonra yaparım bi çocuk diyodum. ama son zamanlarda ne olduysa böyle bi bebek isteğim var :)) etrafta görüyorum hevesleniyorum..

ama işte bizim daha zaman var malesef hem benim y.lisansın bitmesi lazım hem de Allah kısmet ederse yakında evimizi alıcaz onun borcunu hafifletelim biraz .

hem de ben biraz kilo veriyim ki zayıf hamile kalıyım

Bu arada menünde güzel olmus bence makarnayida fasulyenin yanındaki ekmek varsayalım:)) cok yememişseniz 2 kasik tolere edilebilir gerçi aksam değilde öğlen olsaymış daha iyiymis ama(

ya aslında son 16-17 gündür makarna pilav vb. her şeyi kesmiştim ama işte dediğim gibi hem bugun yoruldum hem de makarnayı kocam yapmış ben yokken onu kıramadım :))

arkadaşlar ben listeye tam alınmadan takımdan ayrılmaya karar verdim arada bir uğrarım çünkü sürekli giremicem artık adım listede olmasın ama yine bakarım zaten benim diyet yöntemim sağlıksız hep kendi bildiğimi okuyorum böyle yaparak sizinde motivasyonunuzu azaltırım biraz kendimi toparladıktan sonra dönmek isteyebilirim umarım deneme sürem yeniden başlar o zaman

bide şeyi merak ettim listede olmayıp yarışmaya katılmasak ziyaretçi olarak yorum falan atabiliyoruz dimi yine bişeyler paylaşabiliyoruz doğrumu

Ayy simdi sen yazinca:)) zaten evlendikten sonra kilo aldım demiştin, simdi finaller filan deyince aklımdan çıkmış birden evli oldugun:) bende 4 yıllık evliyim senin gibi hemen cocuk düşünmemiştim ama gercekten zamanı gelince ınsanda bir heveslenme oluyor:)) aynen kilo vereyim oyle hamile kalayım demiştim ama kilonun pik yaptıgı bı donem hamile kalmıştım nasip :))

Sen sürekli giriyordun aslında, menünde düzeliyordu yavaş yavaş:)) herkes neden gidiyor ama(

Günaydın herkese
Hepinizi görmeyi umuyorum bugun
Dün gece oğlusum yine yordu bizi ama cok şükür yine dinlenecek kadar uyuduk:))
bı yesilcay demleyeyeyim
Esim çıktı o hic kahvaltı yapmaz zaten
Bakalım ben ne yicem bu sabah peynir ekmek yemekten sıkıldım
Menemenmi yapsam, nesfitmi yesem
Görüşürüz bayanlar

Günaydınlar...
Bugün olabildiğince takip edeceğim sizi...
Tabi kalp krizi geçirmezsem...sevdiğimi görmek için geldim bugün okula :) inş. Gelir ama çabuk gitmez..kalbim şimdiden küt küt atıyor....

Kızlar fusion diyetini duydunuz mu?benim malum az kaldı hedefe koruma döneminde oradan esinlenicem.uymayan yerleri var çünkü...bir de pek bi bilgi yok o konuda sanırım kitabı henüz türkçeye çevrilmedi.ya da ben bulamadım :)

selam Arzucum, nasılsın?

dün çok yoğun bir günümdü işyerinde. bir de zaten gelen giden olmuyor diye uğramadım açıkçası. sabahalrı her gün yazan hasret ve ben vardık, hasret de gidince kendi kendime ne yazıcam dedim girmedim. tuni gelmiş o da yalnız kalmış canım benim.

hemen atlatırsınız umarım tuni, diş dönemleri zordur. Rabb'im kolaylıkla çıkmalarını nasip etsin

tunicim Arzuya yazdığım gibi canım...

noracım buraya gırıp yazman bnı onemsemen cok hosuma gıttı gercekten
cokk saolasn cnm
problem duzldı ısıme gerı dondum
yanınızdayım yıne
ama malesf bu takımda dıılm artım
msj atmaya callıstm ama atılmadı
tekrrdan saol cnm

benı takımdan ayrıldımı dıe soranlar olmus kısceler eet ayrıldm
ben bu takımdan ayrılmayı kesnlkle dusunmuordum
buradan 60 kılo olup ayrılmaktı amacım kı yıne ayrılmazdm sıze destek wermek ıcın
burası benm dertlerımı dunledı herseyıme ortak oldu
burada paylastım sewnclerımı huzunlerımı
ama bu son olayların olması cok uzdu benı
nurcan olayında tamamen kendımı haklı buldm kı hala buluyorum
ama ecenın kalkıpta nurcana bı sure gırmemesını soledım demesı
ben yokken nedn sorumluluklar yerıne getrlmıo demesı sınırlerımı bozdu dogrusu
ececıgım pardn ama sen hang sorumlulugunu yerıne getırıosun
tamam sınawlarn war olablır ozamnsa gorewlerını baskasına dewretcektn
yenı uye alacktın
nurcana nedn gırme dıosun cok merk ettım bunuda
smdı msj at gelsn gerı
rahat olun
hee amacım senı kırmak dııl yanls anlama sakın
ama emın ol bu grup ıcın cok ugrastm ben
sen dedın ya hanı kırmadn yazablırdn dıe
sende ben gıbı bısıler yazsaydn buralara bu takm bu hale gelmezdı
ısrarla soledım sna yapmamız gerekenı sen ısrarla bıldıgını yaptın
nese daha fazla uzatmak ıstemıorum
arzu ablacım deryacım tunıcım hılalcım aslıcm unuttugm dıer kızlar
sewıorum hepınızı buraya gırmıorum dıe arkdslıgımz bıtmıs dııl
msj atın bna bende atıcm sıze ıns en kısa zamnda ıstedıgınız kılolara ulasırsınz
optum sızlerı cook cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…