Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seni eleştirdim diye Ece beni takımdan uzaklaştırmak yerine diskalifiye etseydi demekki hak yerini bulucaktı sana göre
insanlar illa senin gibi düşünücekler karşıt fikir sahibi olamazlarmı çok kaprisli buluyorum şuanda seni
neyse zaten kararını vermişin umarım hedefine ulaşırsın ama bu takımda ama başka bir takımda yolun açık olsun..

nurcan sana cewp yazmıorum ama zorluosun benı
sen kendı bencıllıgını gecen hılalle bna yazdıklarında koydun ortaya
benım eceye kızma sebebım sna gırme demesı zaten
bunu bıle nasıl anlamıosun sasırıorum
dıskalıfıye yada uzaklastrmak yerıne herkez burada yoluna dewm etmesı gorusundeydm ben
bak sen gbı dıskalıfıyeyı bıle dusunmuorum
nese daha da yazmayalım lutfen bırbırımıze
yolun acık olsun nurcancım senınde

Günaydıııın :))

walla aynen uyanalı nerdeyse bi saat olacak artık peynir ekmekten sıkıldığım için yiyesim gelmiyo.

fulton diyeti hiç duymadım walla ama işe yarar bişeyse yapalim malum benim kilo takıldı sinirim bozuluyo artık

Sabır hatunlar biraz...takımın kapanmasına izin vermiycem.cumadan itibaren elimden geleni yapıcam....
Yani ececim çok emek verdin ,hepimiz elimizden geldiğince desteklemeye çalıştık,arada olan kırgınlıklar yüzünden ayrılmaya gerek yok,sonuçta hepimiz insanız,yazdıklarımız yanlış anlaşılabilir,,,Ben takım arkadaşlarımı çok seviyorum,çok şeyi beraber paylaştık,akıl aldık birbirimizden yine paylaşacağız eminim.....
Canım çok geçmiş olsun ,o minik sincabı öp benim için,inşaallah çabucak çıkarır dişlerini....
Tunicim bazılarını yazdım aklına takılan yiyecekleri sorarsan listemde olanları paylaşırım tatlım...
1 kase sütlü tatlı yersenki haftada 1 yemelisin dedi 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt l yenilmeyecek
2 yk pilav veya makarna yenirse 1 dilim ekmek yenmeyecek
2 yk patates salatası 1 dilim ekmek yenmeyecek
2 mercimek köfte 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağa eşit
2 zeytinyağlı yaprak sarma 1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı yağ
poğaça 2 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı yağ
gözleme 4 dilim ekmek,2 tatlı kaşığı yağ

Son düzenleme:
selam arkadaşlar :) ece'nin sınavları derken benden mi bahsediyorsunuz diğer eceden mi:) benim de final dönemim de cuma bitecek inş pfff
:))

Canım hoşgeldin,kaptanımızın adı da Ece de karıştı sanırım...Ben menünü beğendim makarna zaten ekmek niyetine olmuş,umarım finallerin iyi geçer...Kolay gelsin...
bide şeyi merak ettim listede olmayıp yarışmaya katılmasak ziyaretçi olarak yorum falan atabiliyoruz dimi yine bişeyler paylaşabiliyoruz doğrumu
Haydaaaa sen nereye neden gidiyorsun Haticem,tam toparlıyordun menülerini....:44:
Canım ya ne olur yapmayın,siz ne güzel anlaşırdınız ne oldu böyle,Hasretim gitmekte kararlıysan hangi takıma geçtiğini bildir bana mesajla,merak ederim seni,ayrıca işine geri dönmene sevindim,nişanlın ne karar verdi çalışmaya devam edecek mi?böyle giderse bende ayrılıcam artık buradan zevk alamıyorum,yazışacak paylaşacak çok az kişi kaldı...Zaten ayın 25i gibi gidicez,20 gün giremicem ayrılsam iyi olacak...Ne güzel paylaşımlarımız vardı oysa ki....

evet ya dün çok yalnız kaldımm girdim çıktım kimse yok yazdım attım cevap yok( hi. keyfi yoktu buranın
sağolsun akşam arzuyla bikaç yazıştık bide yeni arkadaşla
gelin lütfen gitmeyin bi yerleree, hiç tadı olmuyor böyle(

teşekkür ederim canım inş hemen atlatırız:)
bu arada çok saol liste için ama en çok zeytinyağlı sarmaya şaşırdım
2 tanesi bir dilim ekmek
aman allahımmmm
oturunca çerez gibi onlarcası yenir onunn:))
işte hiç farketmeden bir ekmek yenilmiş oluyr demekkii(

bende nesfit yiyeyim dedim baktım süt bozulmuş, menemen yapayım dedim çocukla hiç yapacak halim yok, zaten keyfi yok, kucak istiyor sürekli
bende bir dilim bugday ekmeğine çok az acılı kahvaltı sosu sürdüm çemen gibi bişey yine peynirle onu yedim(

çok üzüldüm bende sen buranın hareketiydin yeni tanışmıştık ama olsun kaynaşacaktık daha(

ya hayır amaa sen de gitmee(
ya ben daha yeni girdim tam hevesli ne güzel zayıflıyorum burasıda çok güzel derken nedne böyle oldu
tadı kaçtı buranın(
sende gidersen kimse kalmıycakki
derya bilge ne zmandır yok
hasret nurcan hatice ayrılıyrz diyrlar
sende gidersen
bi hilalle kalıcaz
onunda keyfi kaçmış korkuyorum bende gidicem dicek diye(

Ben gitmiyorum merak etmeyin sadece takım listesinde olmucam yine yorum falan yaparım sadece düzgün bi menüm yok her gün her gün yediğim dandik dundik şeyleri buraya yazmaktan sıkıldım

dışarıya çıktım hem dedim yürüyüş olsun hemde biraz dolanayım
iyide oldu
bikaç kıyafet denedim
vucudum zayıflamış ama ruhum hala şişman:))
hep büyük bedenlere gittim
getirdiklerine daha giymeden yok bu bana dar gelir dedim:))
denedikçe şaşırdım dedim ben baya zayıflamışım
ne güzel duyguymuş kızlar
giydiğin şeyin üstüne yakışması, istediğin kıyafetin bedenini bulabilmek
motive oldum daha çok zayıflamak için
önce moralim bozuluyor diye alışverişe çıkmayı sevmezken artık moral bulmak için çıkmak istiyorumm

oleeeeyyy
mutluyuuummmmm:)))

Canım aynı ben de öyleyim,önce 38 -40 beden olurdu bana 42 ye çıkınca canım hiç birşey almak istemedi,biraz indim bu aralar ben de 40 oluyor ama istediğim gibi değil,hatta oğlum anneler günü için kıyafet al dedi,hala bekletiyorum hakkım saklı kalsın dedim,
tunicim selam canım;

o kadar yoğundum ki bugün anlatamam. sanırım yarın da çok yoğun olacağım.
yine de en azından kilomu bildirmeye gelirim ama.
öpüldünnn
Canım kolay gelsin ,bari sen uğra fırsat buldukça...3 kişi kaldık ya inanmıyorum...

Menümü yazayım,bugün ara öğünleri atladım günümüz vardı...
SABAH yağsız tost,1 yumurta,domates,neskafe
ÖĞLEN 2 kaşık yoğurtlu kırmızı biber,1 kaşık barbunya salata,yarım börek,peynir,sütlü tatlı
AKŞAM 1 kepçe çorba,kabak ve yoğurt
GECE meyve
SPOR 45 dk yürüyüş,10 dk eliptik
SU 1,5 litre oldu,yeşilçay içicem...

Ahh arzucum Ahh bana 40 beden olmayalı epey zaman oldu:))) ama herkes kendini iyi hissettiği kiloda mutlu bence ben 42 olsam bisey istemem gibi geliyor ama bakalım belki daga gaza gelirim:))

Bu aksam arkadaslara gidicez
Menümü yazayım
sABAH 2 dilim buğday ekmegi, peynir, biraz cemen
ARA 1 avuc beyaz leblebi
ÖĞLE 1 simit, peynir
ARA 1 salatalık, leblebi
AKSAM ezogelin çorbası ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…