- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.181
dışarıya çıktım hem dedim yürüyüş olsun hemde biraz dolanayım
iyide oldu
bikaç kıyafet denedim
vucudum zayıflamış ama ruhum hala şişman:))
hep büyük bedenlere gittim
getirdiklerine daha giymeden yok bu bana dar gelir dedim:))
denedikçe şaşırdım dedim ben baya zayıflamışım
ne güzel duyguymuş kızlar
giydiğin şeyin üstüne yakışması, istediğin kıyafetin bedenini bulabilmek
motive oldum daha çok zayıflamak için
önce moralim bozuluyor diye alışverişe çıkmayı sevmezken artık moral bulmak için çıkmak istiyorumm
oleeeeyyy
mutluyuuummmmm:)))
Bu aksam arkadaslara gidicez
Menümü yazayım
sABAH 2 dilim buğday ekmegi, peynir, biraz cemen
ARA 1 avuc beyaz leblebi
ÖĞLE 1 simit, peynir
ARA 1 salatalık, leblebi
AKSAM ezogelin çorbası ayran
Ece sanırım seni bugün listeye alacağım...hedef kilonu bir de geçen cuma ki kilonun yazar misin?
Merhaba arkadaşlar,
Ben daha önceki yıllarda 14. takımda kilo verip hamilelik sebeiyle ayrılmıştım takımdan. Bebeklerim 2,5 aylıkken tekrar takıma girsem de (bebeklerim diyorum çünkü ikizler) hem yeterince paylaşımda bulunmak zor gelmişti hem de motivasyonsuzduum ve kilo da veremiyordum, takımdan kendi isteğimle ayrılmıştım. Artık üzerinden 6 ay geçti ve hazırım. Sizin takımdakilerin kilo ortalaması da benimkisine yakın olduğu için 5. takıma yani aranıza beni almanızı istiyorum. Kurallarınız nelerdir?
Bu sabahki kilom:70,7 KG
bOY:1,57
hedef kilo :54
Doğum öncesi kilom:60,5
Çocuk sayısı: 3 (büyük 3 yaşında ikizler 9 aylık, 3ü de erkek)
hoşgeldiniz kızlar ben nurcan sizlerle tanışamadık :)canım hedef kilom 56
diğeri de şöyle yazılıyor sanırım :
(66.4 / 65.9 / 0.5 /% 0,75)
selam ececim zaten bu sıcaklarda ders olursa ters olur ahaha yazdıgım kafiyeli oldu sanırımBirileri gelse de konuşsak...sınıf bomboş derste yok artık :):)bugün ayın 1 i kota da sıfırlandı.takımı toplayacağız allahın izniyle...
yok yalnız kalmazsın canım bizim takım takımlar içerisinde en hareketli takımlardan olmuştur herzaman ben geçen yazdan çok iyi biliyorum yazları cıvıl cıvıldır buralargündüzleri takım pek hareketli değil herhalde ben genelde mesai içinde girebiliyorum:26: sabah saat 9dan akşam 5e kadar buraya gelebilirim yalnzı kalacaksam gelmiyim ama
canım hedef kilom 56
diğeri de şöyle yazılıyor sanırım :
(66.4 / 65.9 / 0.5 /% 0,75)
Günaydın kızlar
Benim kilomda bir değişiklik yok bu hafta...Bugün yine yoğunum öğleden sonra gelmeye çalışırım,kiminle yazışsacaksam.....
SAMANYOLU (67,4/67,4/0/%0))
gündüzleri takım pek hareketli değil herhalde ben genelde mesai içinde girebiliyorum:26: sabah saat 9dan akşam 5e kadar buraya gelebilirim yalnzı kalacaksam gelmiyim ama
Elifezgi hoşgeldin canım...merak etme toplayacağız takımı...bende artık girmeye çalışacağım..yalnız kalmazsın...hoşgeldin bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?