Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Benim kilomda bir değişiklik yok bu hafta...Bugün yine yoğunum öğleden sonra gelmeye çalışırım,kiminle yazışsacaksam.....
SAMANYOLU (67,4/67,4/0/%0))

günaydııın :)) dün yoğunluktan ve yorgunluktan giremedim akşam saat 22:30 sızmışım resmen :)
Bildiğim kadarıyla bugun tartılma günü gerçi ben hafta içi katıldım bu hafta benimki sayılır mı bilmiyorum ama yine de yazayım 65.9 çıktım ( yaniiii %0,75 sanırım) çok şükür kilom takıldı takıldı diyodum bu sabah süpriz yaşadım

en güzel duygudur bu bana olmaz derken olması ve satış görevlisinden bir beden küçüğünü istemek :)) en dayanılmaz en lezzetli tatlıdan bile daha tatlıdır :) tebrikler canım

Bu aksam arkadaslara gidicez
Menümü yazayım
sABAH 2 dilim buğday ekmegi, peynir, biraz cemen
ARA 1 avuc beyaz leblebi
ÖĞLE 1 simit, peynir
ARA 1 salatalık, leblebi
AKSAM ezogelin çorbası ayran

menu süper tam benim sevdiğim şeyler

umarım herkes bu hafta istediği gibi kilo verebilmiştir arkadaşlar hayırlı cumalar :)

Günaydın kızlar...
Bir türlü çıkış yolu bulamıyorum....yeni üyeler almaktan başka çare yok...birisi geçen haftaki listemizi kopyalayabilir mi buraya...

Ece sanırım seni bugün listeye alacağım...hedef kilonu bir de geçen cuma ki kilonun yazar misin?

Birileri gelse de konuşsak...sınıf bomboş derste yok artık :):)bugün ayın 1 i kota da sıfırlandı.takımı toplayacağız allahın izniyle...

Şu din sözlüsünüde atlattım çok şükür...kimler cikiyordu şimdi listeden yahu...hatice vardı galiba di mi?

Merhaba arkadaşlar,
Ben daha önceki yıllarda 14. takımda kilo verip hamilelik sebeiyle ayrılmıştım takımdan. Bebeklerim 2,5 aylıkken tekrar takıma girsem de (bebeklerim diyorum çünkü ikizler) hem yeterince paylaşımda bulunmak zor gelmişti hem de motivasyonsuzduum ve kilo da veremiyordum, takımdan kendi isteğimle ayrılmıştım. Artık üzerinden 6 ay geçti ve hazırım. Sizin takımdakilerin kilo ortalaması da benimkisine yakın olduğu için 5. takıma yani aranıza beni almanızı istiyorum. Kurallarınız nelerdir?

Bu sabahki kilom:70,7 KG
bOY:1,57
hedef kilo :54
Doğum öncesi kilom:60,5
Çocuk sayısı: 3 (büyük 3 yaşında ikizler 9 aylık, 3ü de erkek)

gündüzleri takım pek hareketli değil herhalde ben genelde mesai içinde girebiliyorum:26: sabah saat 9dan akşam 5e kadar buraya gelebilirim yalnzı kalacaksam gelmiyim ama

canım hedef kilom 56

diğeri de şöyle yazılıyor sanırım :
(66.4 / 65.9 / 0.5 /% 0,75)
hoşgeldiniz kızlar ben nurcan sizlerle tanışamadık :)
Birileri gelse de konuşsak...sınıf bomboş derste yok artık :):)bugün ayın 1 i kota da sıfırlandı.takımı toplayacağız allahın izniyle...
selam ececim zaten bu sıcaklarda ders olursa ters olur ahaha yazdıgım kafiyeli oldu sanırım

kaptanım beni bu cuma ve önümüzdeki cumaya kadar izinli gösterebilirmisin bu hafta zaten fazla yazamadım sosyalleşemedim topikte
haftaya da daha önce belirtmiştim birtakım işlerimden dolayı sizlerden biraz uzak kalıcam
fakat daha sonra full takımımdayım :) bu yaza damgamı vurucam gitcek bu kilolar

gündüzleri takım pek hareketli değil herhalde ben genelde mesai içinde girebiliyorum:26: sabah saat 9dan akşam 5e kadar buraya gelebilirim yalnzı kalacaksam gelmiyim ama
yok yalnız kalmazsın canım bizim takım takımlar içerisinde en hareketli takımlardan olmuştur herzaman ben geçen yazdan çok iyi biliyorum yazları cıvıl cıvıldır buralar
canım hedef kilom 56

diğeri de şöyle yazılıyor sanırım :
(66.4 / 65.9 / 0.5 /% 0,75)

tebrikler canım haftaya inş daha fazla gider

Elifezgi hoşgeldin canım...merak etme toplayacağız takımı...bende artık girmeye çalışacağım..yalnız kalmazsın...hoşgeldin bu arada...

yok canım kalmazsın ben hep varım zaten, takımda toparlanacak inş:) hoşgeldin bu arada benimde 10 aylık bi oğlum var:) zaten bu takımda herkes oğlan annesi, gelenek bozulmadı yine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…