- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.221
Dün sevdiğimle güzel bi ani yaşadık..ay yanındayken kalbim yerinden çıkacaktı ölecem sandım :) göreceksiniz beni ...
Bi listeyi hazırlatmadılar be...
Kızlar ben kaçtım, rapor teslim edicem sınava giricem bana şans dileyin akşam görüşürüz...
ben kaptan ece derim karışmazsınız eheheFarketmez bana ece nur diyebilirsiniz...nickle hitap edince garipsiyorum :)
deryacım yok kaçgündürDerya izne mi ayrıldı...göremedim de...
ahh aşkk benim kalp durdu artık ahahaDün sevdiğimle güzel bi ani yaşadık..ay yanındayken kalbim yerinden çıkacaktı ölecem sandım :) göreceksiniz beni ...
Tunicim müsaitsen senden yardım isteyebilir mıyım?
kızlar sizleri çok özledim ..internette problem vardı . giremedim , şimdi de okulda zorla fırsat buldum ..
beni 1 ay izne ayırın , geri dönmek üzere ayrıldı yazın . nasip olursa temmuz 3 gibi işlerim biter ..düğün için ankara ya gideceğiz ...
tatilde çok yoğunum şimdi ....
tgdg / 67.6 / 67.6 / 0 / % 0
bildirim yaptım ...inş herkes kilo vermiştir . benim biraz toparlanmaya ihtiyacım var . moralim de pek iyi değil ..
kızlar sizleri çok özledim ..internette problem vardı . giremedim , şimdi de okulda zorla fırsat buldum ..
beni 1 ay izne ayırın , geri dönmek üzere ayrıldı yazın . nasip olursa temmuz 3 gibi işlerim biter ..düğün için ankara ya gideceğiz ...
tatilde çok yoğunum şimdi ....
tgdg / 67.6 / 67.6 / 0 / % 0
en azından iyi oldugunu bilmek iyi geldi canım görüşürüz
bildirim yaptım ...inş herkes kilo vermiştir . benim biraz toparlanmaya ihtiyacım var . moralim de pek iyi değil ..
deryada geldiğine göre son hali bu oluyor
tunituni 77.4/76.3/1.1/%1.42
cocostar 66.5/68/-1.5/%-2.25
ergh 66.4/65.9/0.5/%0.75
samanyolu 67.4/67.4/0.0/%0
tgdg 67.6/67.6/0.0/%0
bilge nisse ve sen izinliydin, nurcandamı olmayacak bu hafta listede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?