Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin tadilat cok zor is helede evin icindeysen ve cocukların varsa, sabır diliyorum sana:)
Bu arada ne kadar zayifladigimizi söylerlerse o kadar motive oluyoruz dimı:))

Al canım alll haketmiş olacaksın da kıyafet alma bence malum 55 olunca 65 de aldıkların bosa gidicek:))))

Ece sen neden hic menülerini paylasmiyorsun, daha hic görmedim (

Geçmiş olsun canım. Çok kötü olmuş sizin için. Umarım biran önce iyileşir.

Sendeki de kesin ödemdir çünki bende de olur. Özellikle otobüsle uzun yol yolculuğu yaptıysay şişmeyen yerim kalmaz. Bi kaç gün tartılma bence moralin bozulmasın.

Saol canım gercekten zor bı iki gundu( şimdide babasıyla uyumaya çalışıyor, su ana kadarki denemelerimiz maalesef hüsran( bizim gözler kapanıyor uykusuzluktan, o maşallah cinn:))) hic uyuyacak göz yok:)) esim sen yat ben uyuturum dedi hadi ins:))

Al canım alll haketmiş olacaksın da kıyafet alma bence malum 55 olunca 65 de aldıkların bosa gidicek:))))

yok yaw kıyafet alıcam, valla 70 kiloyum diye kıyafet alamıyorum üzerime 2 pantolon ile 1 tunik oluyor , hergün evden aynı tunik ile çıkıyorum kirlenince terleyince acele yıkayıp kurutup gene onu giyiyorum, pantolon derseniz bi birini bi diğerini giyiyorum yaz ortasında kadife pantolonlara kaldım, ama 67 olmadan pantolon değiştirmicem. esasında değiştirmeye niyetlendim ama ince kumaşlar o kadar çirkin durdu ki anlatamam, bütün selülitlerim ve tavuk buduna benzeyen basenlerim en ince ayrıntısına kadar belli oldu
+ üst bedenim 38-40 alt bedenim 46 olduğu için toto küçülmeden kıyafet alsam da yakışmıyacak 42 bedene sığınca hemen pantolon almalıyım, çok acele çok acele

benim haftasonları diyet işlerim kesat gidiyıor, bu hafta sonu elimden geldiği kadar dikkat ettim.
cuma:70,7
Cts sabah:69,8
pazar sabah:70,1
bu sabah: 70,3
bu kilo çizelgesi gösteriyorki haftasonu hergün gram gram kilo alıyorum, neyseki hafta içlerim iyi.

bu sabah: yağda yumurta, 2 form bisküvi, yarım dilim peynir, domates

Canım ya geçmiş olsun oğluşuna,kötü bir haftasonu olmuş gerçekten,çocuklarla yolculuk çok zor olur,düzenleri değişince huysuzlaşırlar...Senin kilo aldığını düşünmüyorum,ödemdir o,bende yola çıkınca ayaklarım çok şişer...
Lapa diyeti nasil bisey canım??
canım ödem atmak için,1 çay bardağı pirincin üzerine 2 parmak geçene kadar sıcak su koyup haşlıyorum,tuzsuz,sonra nane pulbiber ekliyorum,2 kaşık yoğurtla yiyorum.Günde 3 kez yeniliyor,aralarda meyve bu kadar 2 gün arka arkaya yapılıyor...forumda de var bakarsan...
Kolay gelsin canım,bende bugün çekmeceler girişicem...

Kızlar bugün yine lapa diyetine devam edicem,yarın normal listeme dönücem,haftaya pazartesi diyetisyende randevum var,evdeki artık 65 i görsem ahhh ah..bana 65 olman yeterli dedi diyetisyen,ama ben 63 olana kadar devam edicem...Boyum 1,67
Önemli olan yağlarımdan kurtulmam...o da toto ve basende zaten...
Lapamı yedim,sporumu da yaptım biraz evi toparlayayım,pazara gidicem,banka işlerimi de öğleden sonra süper olacak...hava sıcak bugün
ve benim işlerim hep dışarıda...İşlerimi halledip geleyim hepinizi öpüyorum kokulu kokulu

araöğün yapıyom: 1 tarçınlı yeşil çay
12 adet kuru kara üzüm
2 form bisküvi

spor derseniz araba tamirde sabah 15-20 dk yürüyüşüm oldu öğlen ve akşam da mecburen yürüyeceğim

harika, kalorisi baya azmış. ben de işyerine getireyim.

İner iner merak etme ödem sonuçta kiraz sapında cok iyi diyorlar bilmem denermisin? Bu arada menülerini merak ediyorum neden paylasmiyorsun:))

paylaşacağım ama geçen hafta çok çok yoğundum. bu arada hakkaten ödemmiş çook şükür

çok geçmiş olsun tunicim, iyi olur İnşaAllah yavrun.
üşüttü mü acaba? kusma deyince aklıma üşütmüş olabilir diye geldi.

kolaylıklar diliyorum Arzucum, havalar bu ara çok sıcak hakkaten, aman güneşten koru kendini.
bu cumaya İnşaAllah 65 görürsün canım

ya arabada o kadar zorki çocukla gerçekten klima açsan olmuyor cam açsan esiyor, biz arkadayız tabi oğluşla eşime yol boyu komut vermekten canım çıktı:) klimayı biraz açsanmı biraz kapatsanmı biraz senin camımı açsan biraz kapatsan klimayı ön camamı versen bila bila bila....:)) ama tabi aralarda terledi kıyafet değiştirdik o sırada artık üşüttümmü naptım bilemiyorum ya zaten yola çıkmadanda keyfimiz yoktu dişlerden üstüste geldi

bi bakayım canım, pirinç hep kalorili diye düşününce garip geldide birden:)) ama snaırım yağsız tuzsuz yenincemi faydası:??

kolay gelsin arzucum e senin hedefe bişey kalmamış inş istediğin rakamı görürüsün:) darısı bizim başımıza benimde boyum 1.68 bencede 65 yeter ama tabi daha az olmanın kimseye bi zararı yok:)))

Kızlar :) dün rangera bindim de :) sanırım sol kolumu fazla kastım ağrıyor :) bir de sinava son 2 hafta kaldı gündüzleri ders çalışacağım ama eskiye göre daha aktif olurum herhalde...bu arada birisi menülerimi sormuş...unutuyorum yahu...ama söz artık yazacağım öptüm herkesleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…