- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.281
selam kızlar sabahtan beri evi topluyorum cekmeceleri filan evde tadilat var yarından itibaren bir hafta olmayabilirim
inşallah kimse bende dieti aksatmadan haftayı bitiririz
dün bikaç tanıdıgım insan cok zayıflamış oldugumu söyledi çok mutlu oldum:)
hofff şu akşamyemekleri ve haftasonlarına bir çare bulmak lazım ben bu zamanlarda diyete dikkat edemiyorumyürüyecek olsam veletlerle zor yürünüyor,neyse elimden geldiğince dikkat ederek veririmkiloları artıkın.
dün sabah 69.8dim bu sabah 70.1 dünkü kaçamakların getirdiği kilo+ödem kendisi.
ilk hedef 68.9 , bu rakamı görünce kendime bişey alacam hatta her 1 kilo azalışımda kendime bişey alıcam. 65.9da 60.9 da 55.9da ise kendime daha büyük şeyler alıcam oooooo 54 kiloya inene kadar kendime 16 tane hediye alacam
Kötüyüm kızlar..kulağım için bir ilaç kullanıyorum normal ameliyatlı olan fena yanıyor..başıma vuruyor resmen..
Üstüne düzgün bir arkadaşlığım yok diye ne kep törenine gittim ne de mezuniyet balosuna...ben onlar çok güzel giyinir ben o kadar olamam diye düşündüm ama resimleri görünce şoka uğradım hepsi 28 30 yaş gibi görünmüş...ben gitsem daha sade giyinecektim...ama kibar giyinmeyi severim.o değilde hepsi dicekti niye bunu giydin niye makyajını şöyle yapmadın falan..yakınımdakilerde de her kafadan bi ses çıkacaktı.bütün çabalarıma rağmen kendi istediğim gibi giyinemeyeçektim...off bilmiyorum yine de keşke yanında kendimi iyi hissettiğim bi arkadaşım olsaydı da gitseydim...
Diyet deseniz 2 gündür milet tepeme biniyor ye diye..çok baskı yapıyorlar ben karşı çıkınca da annemden firca yiyorum yersin sopayı aklın başına gelir diyo...allahım ben 30 yaşına kadar bunları çekemem..evlencem dersem de öldürürler siz olmadan şehir dışına gidip okuyacam dersemde öldürürler.
İyi geceler kızlaar
Düğünden geldik, ama mahvoldum diyebilirim
Arabada oglus canıma okudu kac saat, bunaldım bittim
Kac saat gittikten sonra yarım saat durduk tebriğimizi ettik gece halalarda kaldık ama bizim minik pasa hepimizin canına okudu
Saat üçte zoraki uyutmuştuk derken bı öksürük uyandı sonra aman allahım bir kustu, üstümüz başımız çarşaf yatak heryeri batırdık, ne kadar ağladığınıda tahmin edersiniz(
Birkaç saatlik uykuya kalktık bugun, sabah kahvaltıdan sonrada kustu , yani rezil olduk(
Dönüş Yolu'da kabus gibiydi(
Bir kusmada geldikten sonra(
Yorgunluktan oluyorum ,( ins oğlusum bu gece bizi uyuturda dinleniriz( pek ümidim yok ama (((
Dün ne yedim ne yemedim inanın hatırlamıyorum bile
Ama bugun sabah güzel bir kahvalti yaptım halam sagolsun her gidişimizde cok güzel ağırlar bizi
Ve sanırım ödem oldu bende ayaklarım filan sis(
Korkudan tartilamadim bile moralimi bozmak istemiyorum sistigimi hissediyorum çünkü(
Bende durumlar böyle bayanlar siz neler yaptınız ben yokken.
Beni ozlemedinizm bakiimm:))
Geçmiş olsun canım. Çok kötü olmuş sizin için. Umarım biran önce iyileşir.
Sendeki de kesin ödemdir çünki bende de olur. Özellikle otobüsle uzun yol yolculuğu yaptıysay şişmeyen yerim kalmaz. Bi kaç gün tartılma bence moralin bozulmasın.
Al canım alll haketmiş olacaksın da kıyafet alma bence malum 55 olunca 65 de aldıkların bosa gidicek:))))
Canım ya geçmiş olsun oğluşuna,kötü bir haftasonu olmuş gerçekten,çocuklarla yolculuk çok zor olur,düzenleri değişince huysuzlaşırlar...Senin kilo aldığını düşünmüyorum,ödemdir o,bende yola çıkınca ayaklarım çok şişer...İyi geceler kızlaar
Ama bugun sabah güzel bir kahvalti yaptım halam sagolsun her gidişimizde cok güzel ağırlar bizi
Korkudan tartilamadim bile moralimi bozmak istemiyorum sistigimi hissediyorum çünkü(
canım ödem atmak için,1 çay bardağı pirincin üzerine 2 parmak geçene kadar sıcak su koyup haşlıyorum,tuzsuz,sonra nane pulbiber ekliyorum,2 kaşık yoğurtla yiyorum.Günde 3 kez yeniliyor,aralarda meyve bu kadar 2 gün arka arkaya yapılıyor...forumda de var bakarsan...Lapa diyeti nasil bisey canım??
Kolay gelsin canım,bende bugün çekmeceler girişicem...selam kızlar sabahtan beri evi topluyorum cekmeceleri filan evde tadilat var yarından itibaren bir hafta olmayabilirim
inşallah kimse bende dieti aksatmadan haftayı bitiririz
dün bikaç tanıdıgım insan cok zayıflamış oldugumu söyledi çok mutlu oldum:)
Evet canım gercekten tok tutuyor günler uzun olunca öğle ve aksam arası beni zorlamaya başlamıştı bende leblebiye başladım dediğin gibide iyi oldu:)) cok kalorili sanıyordum ben onu ama bir avucu 20 kaloriymis, süpermis yani:))
İner iner merak etme ödem sonuçta kiraz sapında cok iyi diyorlar bilmem denermisin? Bu arada menülerini merak ediyorum neden paylasmiyorsun:))
Çok iyiyim Hilal'cim çok teşekkürler. Dedim ya çok şaşırdım kilonu öyle görünce. Keşke bildirim yapmasaydın bu hafta. Çünki çok artı çıkmışsın. Umarım biran önce düzelir. Aşırı uykusuzlukta dengen değiştiği için ödemde olabilir. Takip et bakalım kendini. Umarım başka bir sorun çıkmaz.
İyi geceler kızlaar
Kac saat gittikten sonra yarım saat durduk tebriğimizi ettik gece halalarda kaldık ama bizim minik pasa hepimizin canına okudu
Saat üçte zoraki uyutmuştuk derken bı öksürük uyandı sonra aman allahım bir kustu, üstümüz başımız çarşaf yatak heryeri batırdık, ne kadar ağladığınıda tahmin edersiniz(
Birkaç saatlik uykuya kalktık bugun, sabah kahvaltıdan sonrada kustu , yani rezil olduk(
Dönüş Yolu'da kabus gibiydi(
Bir kusmada geldikten sonra(
Yorgunluktan oluyorum ,( ins oğlusum bu gece bizi uyuturda dinleniriz( pek ümidim yok ama (((
Dün ne yedim ne yemedim inanın hatırlamıyorum bile
Kızlar bugün yine lapa diyetine devam edicem,yarın normal listeme dönücem,haftaya pazartesi diyetisyende randevum var,evdeki artık 65 i görsem ahhh ah..bana 65 olman yeterli dedi diyetisyen,ama ben 63 olana kadar devam edicem...Boyum 1,67
Önemli olan yağlarımdan kurtulmam...o da toto ve basende zaten...
Lapamı yedim,sporumu da yaptım biraz evi toparlayayım,pazara gidicem,banka işlerimi de öğleden sonra süper olacak...hava sıcak bugün
ve benim işlerim hep dışarıda...İşlerimi halledip geleyim hepinizi öpüyorum kokulu kokulu
harika, kalorisi baya azmış. ben de işyerine getireyim.
paylaşacağım ama geçen hafta çok çok yoğundum. bu arada hakkaten ödemmiş çook şükür
çok geçmiş olsun tunicim, iyi olur İnşaAllah yavrun.
üşüttü mü acaba? kusma deyince aklıma üşütmüş olabilir diye geldi.
araöğün yapıyom: 1 tarçınlı yeşil çay
12 adet kuru kara üzüm
2 form bisküvi
spor derseniz araba tamirde sabah 15-20 dk yürüyüşüm oldu öğlen ve akşam da mecburen yürüyeceğim
Canım ya geçmiş olsun oğluşuna,kötü bir haftasonu olmuş gerçekten,çocuklarla yolculuk çok zor olur,düzenleri değişince huysuzlaşırlar...Senin kilo aldığını düşünmüyorum,ödemdir o,bende yola çıkınca ayaklarım çok şişer...
canım ödem atmak için,1 çay bardağı pirincin üzerine 2 parmak geçene kadar sıcak su koyup haşlıyorum,tuzsuz,sonra nane pulbiber ekliyorum,2 kaşık yoğurtla yiyorum.Günde 3 kez yeniliyor,aralarda meyve bu kadar 2 gün arka arkaya yapılıyor...forumda de var bakarsan...
Kolay gelsin canım,bende bugün çekmeceler girişicem...
Kızlar bugün yine lapa diyetine devam edicem,yarın normal listeme dönücem,haftaya pazartesi diyetisyende randevum var,evdeki artık 65 i görsem ahhh ah..bana 65 olman yeterli dedi diyetisyen,ama ben 63 olana kadar devam edicem...Boyum 1,67
Önemli olan yağlarımdan kurtulmam...o da toto ve basende zaten...
Lapamı yedim,sporumu da yaptım biraz evi toparlayayım,pazara gidicem,banka işlerimi de öğleden sonra süper olacak...hava sıcak bugün
ve benim işlerim hep dışarıda...İşlerimi halledip geleyim hepinizi öpüyorum kokulu kokulu
eskı grubum nasılsınız
gıttı mı bıraz olsun kılocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?