- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.241
Canım sağlığının iyi olmasına sevindim,moralim bozuk demişsin inşaallah toparlarsın,işlerini hallet bekliyoruz ....kızlar sizleri çok özledim ..internette problem vardı . giremedim , şimdi de okulda zorla fırsat buldum ..
beni 1 ay izne ayırın , geri dönmek üzere ayrıldı yazın . nasip olursa temmuz 3 gibi işlerim biter ..düğün için ankara ya gideceğiz ...
tatilde çok yoğunum şimdi ....
tgdg / 67.6 / 67.6 / 0 / % 0
bildirim yaptım ...inş herkes kilo vermiştir . benim biraz toparlanmaya ihtiyacım var . moralim de pek iyi değil ..
Aaaaaaah ahhh keşke lise yıllarıma geri dönebilsem...Dün sevdiğimle güzel bi ani yaşadık..ay yanındayken kalbim yerinden çıkacaktı ölecem sandım :) göreceksiniz beni ...
Tunicim tebrikler hayatım harikasın....teşekkür ederim hilalcim:))
bencede kilo değildir seninki, çok yoğunum diyordun bence ondan kaynaklanan bişey, yorgunluk ve stres şişlik yapıyor malum...haftaya baya az çıkarsın diye düşünüyorum:))
Canım hoşgeldin güle güle büyüt çocuklarını,ikizlere bayılırım ama çok zor olmalı bakımları....Merhaba arkadaşlar,
Ben daha önceki yıllarda 14. takımda kilo verip hamilelik sebeiyle ayrılmıştım takımdan. Bebeklerim 2,5 aylıkken tekrar takıma girsem de (bebeklerim diyorum çünkü ikizler) hem yeterince paylaşımda bulunmak zor gelmişti hem de motivasyonsuzduum ve kilo da veremiyordum, takımdan kendi isteğimle ayrılmıştım. Artık üzerinden 6 ay geçti ve hazırım. Sizin takımdakilerin kilo ortalaması da benimkisine yakın olduğu için 5. takıma yani aranıza beni almanızı istiyorum. Kurallarınız nelerdir?
Bu sabahki kilom:70,7 KG
bOY:1,57
hedef kilo :54
Doğum öncesi kilom:60,5
Çocuk sayısı: 3 (büyük 3 yaşında ikizler 9 aylık, 3ü de erkek)
Gel gel de yaza damganı vur bekliyoruz Nurcanım...kaptanım beni bu cuma ve önümüzdeki cumaya kadar izinli gösterebilirmisin bu hafta zaten fazla yazamadım sosyalleşemedim topikte
haftaya da daha önce belirtmiştim birtakım işlerimden dolayı sizlerden biraz uzak kalıcam
fakat daha sonra full takımımdayım :) bu yaza damgamı vurucam gitcek bu kilolar
Ayy canım kusura bakma aceleden farketmemişim...:44:aşkolsun amaaa ben varımyaa((
Canım kusura bakma Ebruda yazmış zaten.Düzeltmeyi yapmış.Neyse ki düzettiTeşekkür ederiz kızlar...kontrol edildi mi bilmiyorum ama hemen girişiyorum kontrole :)
Canım kusura bakma Ebruda yazmış zaten.Düzeltmeyi yapmış.Neyse ki düzetti
Selam kızlar ne var ne yok? Sohbet için geldim ama pek kimsecikler yok.
Ece'cim Hatice'nin yukarda paylaştığı listede sonuç yüzdesi hatalıydı. Ben paylaşıma eklerken düzeltip ekledim sorun yok yani canım.
teşekkürler kızlar...o zaman problemde yok :)
hoşgeldin ebrucum...evet kimsecikler yok...Ama yavaş yavaş toparlayacağız inş...
az olmuş canım yaa..araların ve akşam güzel..e hadi öğle de fena değil ama sabah pek olmamış.. gerçi o an ki durumunu bilemem...İyi geceler guzelleeer
Nabersiniz, hadi artık toparlanalım
Bugünkü meunu yazayım
Sabah 3form bisküvi
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Öğle 1dilim ekmek peynir yoğurt
Ara 2 salatalık
Aksam 2 patlıcan dolması yoğurt
Ara sutlu kahve
45 dk yuruyus 3 lt su bugun yesilcay icemedim maalesef( belki icerim birazdan
Kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor ben fazla uğruyamıyorum geçen sene bağımlısı olduğum ama bıraktığım oyuna şimdi yeniden bağımlı oldum bırakamıyorum.Oyundaki zenginlerden dileniyorum akşama kadar sonra kendime kıyafet evime eşya falan alıyorum evime milleti davet ediyorum odam doluyor herkes benim odamda takılıyorrr kısacası yine bir bağımlıyım
tahmin edebiliyorum onu ben... balık falan da tutuyor musun?[/QUOTE .!.:Balığı sanalikada tutuyordum onu 1-2 sene önce bağımlısıydım şimdi büyüdüm o oyun içinAyyyy ne insanlar varmış ya burda sabahtan beri gülmekten karnıma ağrılar girdi.
Canım sağlığının iyi olmasına sevindim,moralim bozuk demişsin inşaallah toparlarsın,işlerini hallet bekliyoruz ....
Aaaaaaah ahhh keşke lise yıllarıma geri dönebilsem...Keyfini çıkar....
Tunicim tebrikler hayatım harikasın....
Canım hoşgeldin güle güle büyüt çocuklarını,ikizlere bayılırım ama çok zor olmalı bakımları....
Gel gel de yaza damganı vur bekliyoruz Nurcanım...
Ayy canım kusura bakma aceleden farketmemişim...:44:
HİLALCİM alıntıyı silmişim,şişlkinliktir kilo olduğunu bende düşünmüyorum,ben çok sıkılınca şişerim belki öyle birşeydir...Haftaya iyi kilo veririz birlikte...
Ayrıca bu haftaki listenizde Hilal'in kilosu dikkatimi çekti. Canım yaaaa neden bu kadar çok + çıktın? Bi sorun mu vardı acaba?
Tunicim, menündeki leblebiler dikkatimi çekiyor iki gündür
ben de çok severim leblebiyi
duyduğuma göre mideye de iyi geliyormuş
afiyetle
Arzucum selam canım;
sanırım şişlikti, feci derecede karnımı ve tüm vücudumu şiş hissediyordum birkaç gündür
rezene çayı içmeye başladım işe yaradı galiba
bugün tartıda inmeye başlamışım çok şükür
Ebrucum diyet serüvenimde ilk kez böyle oldu
ben de şaştım kaldım
aşırı uykusuzluktan vücut şişer mi acaba?
ben de bilemedim nedenini
bu arada umarım iyisindir
az olmuş canım yaa..araların ve akşam güzel..e hadi öğle de fena değil ama sabah pek olmamış.. gerçi o an ki durumunu bilemem...
tahmin edebiliyorum onu ben...
balık falan da tutuyor musun?
öğle yemeeeeeem: 2 dilim ekmek arası 1 d. kaşar+1 dilim sucuktan yapılmış yağsız tost
1 su bardağı kefir ayranı
9 adet lahana sarma ( içinde sıfır yağ+ bol kıyma+az bulgur ile hazırlandı )
araöğün:12 kuru kara üzüm+2 sunta bisküvi
akşam ne yesek: balık???
İyi geceler guzelleeer
Nabersiniz, hadi artık toparlanalım
Bugünkü meunu yazayım
Sabah 3form bisküvi
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Öğle 1dilim ekmek peynir yoğurt
Ara 2 salatalık
Aksam 2 patlıcan dolması yoğurt
Ara sutlu kahve
45 dk yuruyus 3 lt su bugun yesilcay icemedim maalesef( belki icerim birazdan
selaaaam :) kızlar dün eve çok geç geldim yazamadım bugun de temizlik yaptırıyorum kadının başında durayım da kaytarmasın
kızlar menuler super yaa hafif hafif ne güzel
ben de dünkü menümü yazayım bari
Sabah
Bir tabak menemen (ekmeksiz)
1 fincan yeşil çay
Ara 3-4 kuru kayısı 4-5 ceviz içi
Öğlen
okulda küçük bir kaşarlı tost ve sade soda
akşam
Bir kase keten tohumlu yoğurt
akşam eve çok geç geldiğim için o saatten sonra bişey yemek istemedim pek
Ama güzel bir haberim daha var bu sabah 65.5 çıktım 400gr daha vermişim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?