Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sağlığının iyi olmasına sevindim,moralim bozuk demişsin inşaallah toparlarsın,işlerini hallet bekliyoruz ....
Dün sevdiğimle güzel bi ani yaşadık..ay yanındayken kalbim yerinden çıkacaktı ölecem sandım :) göreceksiniz beni ...
Aaaaaaah ahhh keşke lise yıllarıma geri dönebilsem...Keyfini çıkar....
teşekkür ederim hilalcim:))
bencede kilo değildir seninki, çok yoğunum diyordun bence ondan kaynaklanan bişey, yorgunluk ve stres şişlik yapıyor malum...haftaya baya az çıkarsın diye düşünüyorum:))
Tunicim tebrikler hayatım harikasın....
Canım hoşgeldin güle güle büyüt çocuklarını,ikizlere bayılırım ama çok zor olmalı bakımları....
Gel gel de yaza damganı vur bekliyoruz Nurcanım...
aşkolsun amaaa ben varımyaa((
Ayy canım kusura bakma aceleden farketmemişim...:44:
HİLALCİM alıntıyı silmişim,şişlkinliktir kilo olduğunu bende düşünmüyorum,ben çok sıkılınca şişerim belki öyle birşeydir...Haftaya iyi kilo veririz birlikte...

Selam kızlar ne var ne yok? Sohbet için geldim ama pek kimsecikler yok.

Ece'cim Hatice'nin yukarda paylaştığı listede sonuç yüzdesi hatalıydı. Ben paylaşıma eklerken düzeltip ekledim sorun yok yani canım.

Ayrıca bu haftaki listenizde Hilal'in kilosu dikkatimi çekti. Canım yaaaa neden bu kadar çok + çıktın? Bi sorun mu vardı acaba?

Canım kusura bakma Ebruda yazmış zaten.Düzeltmeyi yapmış.Neyse ki düzetti

teşekkürler kızlar...o zaman problemde yok :)

hoşgeldin ebrucum...evet kimsecikler yok...Ama yavaş yavaş toparlayacağız inş...

teşekkürler kızlar...o zaman problemde yok :)

hoşgeldin ebrucum...evet kimsecikler yok...Ama yavaş yavaş toparlayacağız inş...

İnşallah canım umarım biran önce takımda yoluna girer herşey. Bende üye görürsem çağırayım hemen takıma.

İyi geceler guzelleeer
Nabersiniz, hadi artık toparlanalım
Bugünkü meunu yazayım
Sabah 3form bisküvi
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Öğle 1dilim ekmek peynir yoğurt
Ara 2 salatalık
Aksam 2 patlıcan dolması yoğurt
Ara sutlu kahve

45 dk yuruyus 3 lt su bugun yesilcay icemedim maalesef ( belki icerim birazdan

Kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor ben fazla uğruyamıyorum geçen sene bağımlısı olduğum ama bıraktığım oyuna şimdi yeniden bağımlı oldum bırakamıyorum.Oyundaki zenginlerden dileniyorum akşama kadar sonra kendime kıyafet evime eşya falan alıyorum evime milleti davet ediyorum odam doluyor herkes benim odamda takılıyorrr kısacası yine bir bağımlıyım

az olmuş canım yaa..araların ve akşam güzel..e hadi öğle de fena değil ama sabah pek olmamış.. gerçi o an ki durumunu bilemem...

tahmin edebiliyorum onu ben...
balık falan da tutuyor musun?

tahmin edebiliyorum onu ben... balık falan da tutuyor musun?[/QUOTE .!.:
Balığı sanalikada tutuyordum onu 1-2 sene önce bağımlısıydım şimdi büyüdüm o oyun için Ayyyy ne insanlar varmış ya burda sabahtan beri gülmekten karnıma ağrılar girdi.

Arzucum selam canım;

sanırım şişlikti, feci derecede karnımı ve tüm vücudumu şiş hissediyordum birkaç gündür
rezene çayı içmeye başladım işe yaradı galiba
bugün tartıda inmeye başlamışım çok şükür

Ayrıca bu haftaki listenizde Hilal'in kilosu dikkatimi çekti. Canım yaaaa neden bu kadar çok + çıktın? Bi sorun mu vardı acaba?

Ebrucum diyet serüvenimde ilk kez böyle oldu
ben de şaştım kaldım
aşırı uykusuzluktan vücut şişer mi acaba?
ben de bilemedim nedenini

bu arada umarım iyisindir

Tunicim, menündeki leblebiler dikkatimi çekiyor iki gündür
ben de çok severim leblebiyi
duyduğuma göre mideye de iyi geliyormuş
afiyetle

Tunicim, menündeki leblebiler dikkatimi çekiyor iki gündür
ben de çok severim leblebiyi
duyduğuma göre mideye de iyi geliyormuş
afiyetle

Evet canım gercekten tok tutuyor günler uzun olunca öğle ve aksam arası beni zorlamaya başlamıştı bende leblebiye başladım dediğin gibide iyi oldu:)) cok kalorili sanıyordum ben onu ama bir avucu 20 kaloriymis, süpermis yani:))

İner iner merak etme ödem sonuçta kiraz sapında cok iyi diyorlar bilmem denermisin? Bu arada menülerini merak ediyorum neden paylasmiyorsun:))

az olmuş canım yaa..araların ve akşam güzel..e hadi öğle de fena değil ama sabah pek olmamış.. gerçi o an ki durumunu bilemem...

tahmin edebiliyorum onu ben...
balık falan da tutuyor musun?

Evet canım sabah erken çıktım evden önce olsa o form biskuvileride yemezdim ama artık bisey yemeden durmamam gerektiğini cok iyi ogrendigim için onları ayaküstü atistiriverdim:))

selaaaam :) kızlar dün eve çok geç geldim yazamadım bugun de temizlik yaptırıyorum kadının başında durayım da kaytarmasın

kızlar menuler super yaa hafif hafif ne güzel

ben de dünkü menümü yazayım bari

Sabah
Bir tabak menemen (ekmeksiz)
1 fincan yeşil çay

Ara 3-4 kuru kayısı 4-5 ceviz içi

Öğlen
okulda küçük bir kaşarlı tost ve sade soda

akşam
Bir kase keten tohumlu yoğurt

akşam eve çok geç geldiğim için o saatten sonra bişey yemek istemedim pek

Ama güzel bir haberim daha var bu sabah 65.5 çıktım 400gr daha vermişim yani

Seninkide güzel olmus, öğlen dışarıda yeniden tost cok iyi degil tabi ama aksam dengelemeye çalışmışsin gerci aksam bı çorba filan içseydin açta kalmamak lazım:))

Yine sakın buralar
Bizde esimin sehir dısında üniversiteden ev arkadasinın düğünü var, oraya gidicez, oglus biraz iyi gibi ama aslinda yinede tedirginim, aksam orda kalicaz çünkü yarın donucez, ins oğlusum gittiğimize pişman etmez, yada onu iyice hasta etmeyiz (
Öpüyorum hepinizi ben yine telefondan aralarda girmeye çalışırım:)
İyi hafta sonları
Kaçamaksiz bol hareketli ins)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…