- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.321
herkese selam ya bu aralar noldu bilmiyorum okulum tatile girdi diye heralde millet habire misafirliğe geliyo.yarın da misafir var o yüzden giremedim pek
hay allah canım yaa neden öyle oldu ki yabancı yeri mi yadırgadı acaba oğlun
nese geçmişler olsun diyim
lapa diyetini ben de yapmıştım canım ama sonuna kadar dayanamadım lapa yemeğe :) buna rağmen 1 günde bile etkili olmuştu
arabalara çok fena alıştık değil miben de koşu bandında 1 saatten fazla yürüyorum ama arabasız bir yere gitmeye üşeniyorum
hayır hayır ben varım düşmesin motivasyon benmki de düşer. sen bana cok güzel moral veriyosunnn
süper ya cok iradelisin
birde size birşey söylicem
ülkerin çokomilk diye bi çikolatası var
benim gibi çikolata çok seven varsa aranızda(ki sanırım vardır)
90 kalori hemde çok güzel
3 eti formun 100 küsür kalori olduğunu hesap edersek oldukça düşük kalorisi
ve bir ara öğünde tüketilebilir
ben çok arada yiyorum hem kendimi çok çok iyi hissediyorum, çikolata yiyerekte diyet yapılabilir diye:))
walla harikaymış tunicim, ben de bir çikolata bağımlısıyım. aklımda olsun
merhaba arkadaşlar ben de dünkü menümü yazayım:
sabah:
yumurta / peynir / domates / biber / süt
ara: nescafe
öğlen:
kurufasülye + pilav ( 2 y kaşığı )
salata
ara:
yoğurt + 1 dilim ekmek
akşam:
menemen / peynir / yoğurt / yeşillik
ara:
elma + maden suyu
hilalcim ne yaptın görmeyeli, işlerini baya kolayladınmı:))
Kızlar spor yapıyorum da o yüzden gelemlyorum... Az daha idare edlverln de elimden geleni yapayım...
Tunicim ne güzel bilgiler veriyorsun bizebirde size birşey söylicem
ben çok arada yiyorum hem kendimi çok çok iyi hissediyorum, çikolata yiyerekte diyet yapılabilir diye:))
gelirim ben canım hep. bol bol alıntı yaparsın :):)canım hoşgeldin....desteğin için teşekkür ederim...ne güzel takıma girince alıntı yapmak :)
günaydın canım...off hiç sorma geçen sefer bende de öyle oldu bir de 1 hafta erken olmuştum.Diyorum ya neden böyleyim ben :)
canım normalde yiyorum meyve dün böyle oldu...
kız sen burdamıydın. hehe burada da yakaladım seni ver bakim bir ısırıkmerhaba arkadaşlar ben de dünkü menümü yazayım:
sabah:
öğlen:
salata
ara:
yoğurt + 1 dilim ekmek
akşam:
ara:
elma + maden suyu
telefondan okumuştum çığlığı bastım :) bana tatlı olsunda çikolata mı şerbetli mi sütlü mü farketmez ehehhehe :)saol canım bilgi için...birde size birşey söylicem
canım menün güzel...merhaba arkadaşlar ben de dünkü menümü yazayım:
sabah:
öğlen:
salata
ara:
yoğurt + 1 dilim ekmek
akşam:
ara:
elma + maden suyu
ay valla öldüm bugün anlatıcam birazdan neler yaptıklarımı...Ece'cim idare ediyoruz zaten sen sporuna devam et canım
kolay gelsin sana canım..allah bize de nasip etsin inş..Tunicim ne güzel bilgiler veriyorsun bizeTam bir çikolata hastası olarak bayıldım,ilk işim çokomilk alıp keyfini çıkara çıkara yemek olacak
HİLALCİM
Senlede görüşemez olduk bu sıralar,çok yoğun olduğunu azmışsın,kolaylıklar diliyorum tatlım...
bende bu aralar hazırlıklarla uğraşıyorum,kısmetse ayın 25, de ümreye gidiyoruz.,Faturaları falan otomatik ödemeye aldım,annemler uğraşmasın diye,daha yapılacak çok şey var...Alışverişe gitmemiz gerek çocuklarla ama ikisini bir araya getiremiyorum ki...
güzel olmuş menün...o su işini sorma zaten normalde içemeyen ben bugün 2.ye su aldırdım eve :)Menümü yazayım da kaçamakj yapmayayım sonra
SABAH yağsız tost,1 yumurta,neskafe
aRA Algide fruttare sadece 55 kalori
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek
AKŞAM çorba,etsiz türlü yemeği,yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim
GECE kiraz yerim
SPOR 45 dk yürüyüş bandı,10 dk eliptik,100 mekik
Öğlen yemeğim biraz geç oldu ara yapmam diye düşündüm,akşam 7 de yemek yerim...Su sıcaktan bol bol içiliyor zaten...
gelirim ben canım hep. bol bol alıntı yaparsın :):)
kız sen burdamıydın. hehe burada da yakaladım seni ver bakim bir ısırık
ama ben çok severim cocostarı ya :84: :84:
şükür, dün bir denetim vardı onu da atlattım, sıcaktan rehavet çöktü
sen nasılsın? oğlun nasıl oldu iyi mi biraz daha?
sabah domates peynir çay çeyrek simit 5 light zeytin 2 yaprak marul
ara 1 elma
öğle 4 yaprak marul 1,5 kase yoğurt
ara 3 kayısı
akşam sebze çorabası 1 tane tam tahıllı undan yapılmış peynirli poaça (tuzsuz) 1 br. limonata (şekersiz)
ara 4 erik
toplamda 4 lt su, 3 saat yürüyüş 1 saat dans 1 saat spor 3 yeşilçay...
coştum bugün.. hele birde güneş vardı yürürken başım ağrıyor şimdi...kızlar benim vücudum yine şişti..tuzlu falanda yemiyorum ki...reglde yakın değil...sanırım annemin dediği gibi kalbimden kaynaklanıyor (kalp ameliyatı olmuştum 1,7 yaşındayken)
kızlar demiştim ya kendime ciciler aldım diye...rengini çok beğendim içli dışlı (ayrı ayrı üstteki inceydi bende içine de aldım) ikiside aynı renk.yarın sabah erkenden saçlarımı eski stiline döndürücem.kestiricem yani hem yazın rahat ederim hem değişik olur.bir tane yüzük aldım kendime solfej işareti var ya ondan var üstünde...yarın saç kestiricem kaş falanda aldırırım.sonra annemle bir arkadaşıma kahvaltıya gidicez ailesiyle yaşıyor tabi ki annelerde arkadaş.o işe gitmeden yetişicem bir de onda uygun oje falan vardır parfümleride çeşit çeşit :) sonraaaaaaaaaaaaaaaa sevdiceğimin yanına gidicem :) :)tabi ki fırça atmaya gidiyorum.bir durum var da arkadaşlar arasında...
heyecanlıyım o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?