- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.441
Hep zaten kimin sorduğunu bilmiyorsun ve birisi diyorsun bu ifade bana biraz kaba geliyor ececim.. Alıntı yapmak bu kadar zormu anlayamadım dogrusu,
Hilalcim nerde benim yaaaa:))
boşver onları daha güsellerini alırsın modası geçmiştir onların zaten:)
ben evleneli 4,5 yıl oldu. evlendiğimde 58 kiloydum, 54ten bu kiloya çıktım diye üzülüyordum düğün koşturmacanında 56ya düştüm ama çok sürmedi bir kaç ayda 60 oldum! ömrümde gördüğüm en fazla kiloydu bu ve spora yazıldım, sporun ilk günü çok ağır hareketler yaptık ve benim minik de olsa bi hamilelik şüphem vardı düşük müşük olmasın diye test yaptım ve hamileydim.
Doğumdan sonra 69
Doğumdan 11 ay sonra 74 oldum. diyet serüvenim işte o zaman başladı.
diyetle 1 yıl sonra 60,5 oldum, 13,5 kilo verdim!
sonra İkinci gebelik:)
ikinci gebelik sonunda :65
4,5 ay sonra :73
5 aydır da 69 ile 73 arasında gidip geliyorum, ama en son bu ayın başında canıma tak etti ve asıl herşey şimdi başladı, daha önce kilo verdiğimde ne yaptımsa aynısını yapmaya başladım.
bu arada bi ortak özelliğimiz daha açık büfe kahvaltılarbayılırım bayılırım
mesaj 1
günayydıııııııınnn herkese ben geldim e nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız ben hiç iyi değilim geçen hafta onca koşuşturma yüzünden bu hafta sonundan beri yatak döşek yatıyorum hem grip olmuşum hemde içme suyundan mikrop kapmışım iyi mi elimden geldiğince dikkat ettim ama daha kötü olmamak için maalesef diyet ölçüsünde yiyemedim ve sonuç olarak 78 ile kapattım 79.4 ile geri döndüm
canım tabii ki dondurma gibi değil,daha çok buzlu meyve tadında ama 55 kalori olması harika,içinde meyve parçacıkları var,ben seviyorum bilemem...bu fruttareyi bende merak ediyorum yemedim henüz, ama reklamlarından dondurmadan çok buza benziyor gibi geldi nasıl tadi güzelmi??
Canım çok geçmiş olsun,aramıza döndün ya gider kilolar merak etme....mesaj 1
günayydıııııııınnn herkese ben geldim e nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanız ben hiç iyi değilim geçen hafta onca koşuşturma yüzünden bu hafta sonundan beri yatak döşek yatıyorum hem grip olmuşum hemde içme suyundan mikrop kapmışım iyi mi elimden geldiğince dikkat ettim ama daha kötü olmamak için maalesef diyet ölçüsünde yiyemedim ve sonuç olarak 78 ile kapattım 79.4 ile geri döndüm
Canım sınavın için üzüldüm gerçekten,neyse her şer de bir hayır vardır,canın sağ olsun da...maalesef ben de özellikle sinirlenince ya da mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdenim
zaten sınavım da kötüydü sanırım kalıcam o dersten
şu fruttareleri ben de çok seviyorum normalde pek dondurma sevmem ama o soğuk soğuk çilek yiyomuş hissi veriyor insana
bu arada 100 tane mekik çekiyor musun gerçektenben 25 tane çeksem karnıma sancılar giriyo walla
Hoşgeldin arkadaşım....hosbuldum hepinizi gercekten :)
canım hem evliliğini tebrik ediyorum allah bir omur saglıkla huzurla bir yasam nasip etsin..
hem de benim gibi gec kalmadıgın icin tebrik ediyorum 65den donmek cok baska 80lerden donmek cok baska
keske bende senin gibi bu kadar gitmeden donebilseydim.. harikasın...
boyum 1.65 adım da sinem :)
Canım evet çocuklarla gidiyorum,şu an 15 günlük ama 20 güne sarkma ihtimali var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin....Ayy ne güzel arzucum Allah bizde nasip etsin ins:)) çocuklarla gidiyorsunuz galiba super:)) kac gunluk gidiyorsunuz?
Arzucum hayırlı yola çıkacaksın, oralarda bizleri de unutma dualarında. İnşaAllah Rabb'im beni aklına getirir tam Kabe'nin karşısında da , kendime değil iki yavruma dua edersin. bu da benim duam olsun, oralarda aklına geleceğim İnşaAllah
hayırla git hayırla gel canım
Bize de nasip olur İnşaAllah
[
Canım arkadaşım inşaallah aklıma gelir de dua ederim,not alıyorum dua isteyen arkadaşlarımı yazıcam seni de arkadaşım...Rabbim sana da ailece gitmeyi nasip etsin inşaallah...
kızlar selamlarrr
ya bisey sorucam. daha once forumdan baktım nasıl yapılıyor diye bir turlu yapamadım. kilo cizelgesi nasıl yapılıyor? :2:
canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buradan bakarak yap en son hani gösteriyor ya cetvelini onun üstüne sağ tıklayıp özelliklere gir url kopyala çizelge bölümüne yapıştır profil düzenleme bölümünden.ben bu şekil yapıyorum canım...
merhaba bayanlar,
ben zayıflama yarışmasına katılmak istediğime dair yazmıştım da galiba bu takımda yer varmış.
2aylık yaramaz bir kızım var çok fazla burada olamam ama elimden geldikçe girip paylaşımda bulunmaya çalışırım benide aranıza alırmısınız...
sağol canım.
aksam yemeği
1 tavuk but (yagsız fırın torbasında hepsini pisirdim)
yanında
2 carliston biber
yarım sogan
1 kucuk bardak ayran
bu hafta tavuk haftasıgecen hafta sebze yemistim aksamları. haftaya yine sebze haftası
İyi geceler kızlaar
Yine sakinleşmis buralar, ne güzeldi halbuki 2 gündür:))
Bugun aman allahım cok yorgunum,
Bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 dilim tam buğday ekmegi, peynir
Ara 1 avuc leblebi
Öğle çorba yoğurt
Ara 10 yesil erik 2 top sade dondurma
Aksam ızgara et, ayran, 1 dilim buğday ekmegi
Ara 1 dilim karpuz 3 yeni dünya
kızlar selamlarrr
ya bisey sorucam. daha once forumdan baktım nasıl yapılıyor diye bir turlu yapamadım. kilo cizelgesi nasıl yapılıyor? :2:
Ececim ben izne ayrılmak istemiştim sanırım görmedin,yarın için kilo bildirimi yapmam gerekiyor mu?...:44:Malum yol hazırlığı gelen giden de çok oluyor giremiyorum buraya...hepinizi öpüyorum,hakkınızı helal edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?