Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaldım buralarda tek başıma takımın durumu böyle olunca ayrılasım gelmiyor...vazgeçtim az daha bekliycem...ama yarın bana birilerinin yardım etmesi lazım bildirim yaparkene...Saat 11den önce bitsin lütfen bildirimler.Hedef ve geçen haftaki kilolar da yazılsın lütfen..bildirim yapan tüm yeni üyeler listeye alınacak..

ben burdayım canım

super ya kendime suntakardeşi buldum ben sunta diyince herkes tuhaf bakıyordu :44:

herkese sellaaaam :)

ya kızlar ben hiç bilmiyorum böyle diyetler ne biliyim herkes yapıyo 5 gün diyeti bilmem ne...
var mı sizin uyguladığınız özel bi program

selam canımmm....
tatlım ben biyerden duyarak okuyarak yapmıyorum sadece kendimce bir hafta beyaz et, bir hafta sebze tarzında yapıyorum. ama araya hic bir sey girmeyecek diye bisey yapmıyorum.

hafta basından beri fix tavuk + carli biber + sogan yiyorum ama farklı sekillerde pişiriyorum bıkmamak ıcın. (tabi her sekilde yagsız)

ama yarın mesela ızgara kofteyle kapıtıcam haftayı ben o 5 gunluk diyetlere pek tamah etmiyorum yersiz. ama soyle bir sey var ki gercek herkes farklı bir besin grubunu daha hızlı yakıyor. kendınde onu dene. ben o yuzden agırlıgı tavuga verıyorum benım daha hızlı yaktıgım besın tavuk.
yumurtlucam yakında yaa

yapmışsın çizelgeni hayırlı olsun. inş hızlı hızlı ilerler sağa doğru :)

canım ınsallah ya o lost kg. 5.5 tan 15.5 a hemen gelse ne guzel olur.

hehhehe ben de yıllardan beri sunta diye hitap ederim o bisküvilere :)))

aynen ya ama hiç farkı yok ki.

yalnız ben yeni bir sunta versiyonu kesfettim bu suntalar guzel 2 çesiti var. onları buldum bulalı eski suntaları bıraktım

hmmm anladım dediğini ben de yemeklerde acı biber yediğim zaman sanki o yemeği daha cabuk yakıyorum. buna bi daha özellikle dikkat edicem

gelicek arkadaşım inş o kilolara da gelicek dont worry be happy :)

aynen ya ama hiç farkı yok ki.

yalnız ben yeni bir sunta versiyonu kesfettim bu suntalar guzel 2 çesiti var. onları buldum bulalı eski suntaları bıraktım

ayy hangisinden bahsediyosun çok merak ettim burda marka söylemek yasak mı acaba ???

Son düzenleme:
gelicek arkadaşım inş gelicek dont worry be happy :)

ayy hangisinden bahsediyosun çok merak ettim burda marka söylemek yasak mı acaba ???

acı zaten iyidir canım. uzmanlarda acı pul biber yada acı kırmızı toz bıberdeb yıyın dıyor acı metobolizmayı hızlandırıyor.
ben yemeklere yag koymuyorum ama baharattan odun vermiyorum. onlara ihtiyacaımız var.

yok canım ben hic denk gelmedim oyle marka yasak diye bir duruma zaten buyuk marketlerde satılan bi biskuvi ben migros ve tansaşta buluyorum. alırken stokluyorum

buskivinin adı GRAN PAVESI OLIVE MONOPACK

bir yesil paketi var, birde kırmızı. ben ıkısınden de alıyorum ama yesili daha cok sevıyorum.

aaa migrosa ilk gidişimde mutlaka alıcam hiç dikkatimi çekmemişti daha önce..

canım ben yatayım yavaş yavaş uykum geliyor hadi öptüm çok iyi gejelerrr

aaa migrosa ilk gidişimde mutlaka alıcam hiç dikkatimi çekmemişti daha önce..

canım ben yatayım yavaş yavaş uykum geliyor hadi öptüm çok iyi gejelerrr

tamam canım bende yatıyorum. yarın gorusuruz optum iyi gecelerr...

super ya kendime suntakardeşi buldum ben sunta diyince herkes tuhaf bakıyordu :44:
sunta ne:26:

ay çok merak ettim bugün bakacam migrosa ne ki bu
günaydın kızlar iyi kilo vermeler hepinize

kızlar tek şişman beynimiz diye bir kitap okumaya başladım. daha önce okuyan varmı.
faydalı bulduğum bilgileri sizle de paylaşırım

Kilo bildirimimi yapayım:

başlangıç: 76 kg
geçen hafta : 68 kg
bu hafta: 66 kg
giden: 2 kg
toplam giden: 10 kg
hedef: 58

Dipnot: Geçen hafta +1,5 olduğum düşünülürse, reelde kaybettiğim sadece 500 gr

bu da benim kilo bidirimim

başlangıç: 70,7 kg
geçen hafta :70,7 kg
bu hafta: 70,6 kg
giden: 0,1 kg
hedef: 54

100 gram 100 gram 54e kavuşuruz elbette

kızlar tek şişman beynimiz diye bir kitap okumaya başladım. daha önce okuyan varmı.
faydalı bulduğum bilgileri sizle de paylaşırım

Yok canim okumadim ben ama sen bizle paylas guzel hatta gerekirse biz de alir okuruz :)
tebrik ederim canim bak biz sana demistik gecen hafta sisliktir o kilo diye :)

Bu arada herkese gunaydin ben daha tartiya cikmadim birazdan kilo bildirimi yapicam :)

sunta ne:26:

ay çok merak ettim bugün bakacam migrosa ne ki bu
günaydın kızlar iyi kilo vermeler hepinize

Gunaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn.....

biz diyet biskuvilere sunta diyoruz tadından dolayı :)

o migrostaki suntaların son versiyonu. daha dogrusu sunta kavramını yıkıyo nihayet tadı guzel bir diyet buskivi buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…