- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.621
Merhabaaaa ben araniza yeni katildimm bugun basladim diyete bakalim bugunu basariyla tamamlayabilecekmiyimbirde aranizda ortak bir dietmi uyguluyosunuz yoksa herkes bireyselmi yapiyo diyetini
Hemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.
kızlaaaaaaaaaar bana değişik menü örnekleri lazım.Yarın annem evde olmayaacak biraz kendimi geliştireyim diyorum...Çeşit çeşit önerilerinizi bekliyorum.Tatlı falanda dahil hiç farketmez :)
Ay ins Hilalcim moral bozucu bisey gercekten
tunicim sıkma canını, kendiliğinden gidiyor biliyorsun ben de +1,5 olmuştum geçen hafta
dzenli ye, eminim gezmekten yolculuktan vs şişmiştir vücudun
kilo olmadığına eminim canım
Ay alemsin ecee:)) iç sen suyunu cok cok ne kadar cok su icersen o kadar atarsın, seninki kabizlikla ilgili bence, ne durumdasın?ya ben dün suyu normalde içtiğimdendaha çok içtim acaba fazla içtiğim su mu birikti?? o da saçma oldu yaaa olmaz ki böyle bişi :44:
afiyet olsun cnm ben de birazdan spora gidicem de bi 15-20 dk daha geçsin diye bekliyorum
Hosgeldiiiiinnn:)))Hemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.
ya kızlar bişi sorcam bende fiziksel olarak baya bi zayıflama var yani gören en az 3-4 kilo vermiş gibisin diyo ama tartıda hiç eksilme yok niye böyle oluyo yaa ??
2.msjHemen kendimi tanitayim istanbuldayim,25 yasinda 170 boyunda 80 kiloda bir adet psikologum :)) zaten her zaman kilolarimdan sikayetciydim ama simdi zayiflamak ve zayif kalmak istiyorum. Bugun basladim diyete cayi severim ama sekersiz icemem cay yerine surekli su iciyorum benim icin buyuk degisiklik :) cunku coook az su icerdim. Bugun aksamida atlatirsam ilk gunum guzel gecmis olacak. Psikolog olmam bu konuda kendi isime yaramiyof malesef kendimi bu yeme icme konusunda fazla motive edemiyorum cunku doymak icin degil keyif icin yiyenlerdenim bole olunca zor oluyo diyet yapmak. Burda birbirimizi motive ederiz daha kolay llur zayiflamak. Birde artik evlilik icin gun sayma devri bitti oyusden su cizelgemi degistirmem lazim artik zayiflama cizelgesi yapmaliyim. Telden giriyorum isteyken oyusden zor oluyo biraz. Ama okuyup takip etmekte zorlanmam. Buralarda olurum seslenirseniz duyarimm :) simdilik benden bukadar. Zamanla tanicaz birbirimizi. Mezun olana kadar burdayim hedef kiloma kadar. En az 65 kilo ya kadar inmeliyim.
3.msjkızlar evi toparlamakla meşgulüm kusuruma bakmayın...Annem doktora gitti.Biri gelir falan diye de ben evi topluyorum.süpür sil öyle yani :)
sonra bebişin annesi tasdikname alıcak bizim okula gidicez :) ama ben yine ara ara gelip yazacağım
4.msjdünkü menüm:
sabah klasik kahvaltı
ara 1 elma
ara ayvalık tostu ayran
akşam tavuklu pilav+1 tabak ketçaplı makarna+3 tulumba tatlısısaat 7,10dan sonra ağzıma bir şey sürmedim.
3 yeşilçay dün ömrüm yollarda geçti zaten :)
5.msjya kızlar bişi sorcam bende fiziksel olarak baya bi zayıflama var yani gören en az 3-4 kilo vermiş gibisin diyo ama tartıda hiç eksilme yok niye böyle oluyo yaa ??
6.msjMerhabaaaa ben araniza yeni katildimm bugun basladim diyete bakalim bugunu basariyla tamamlayabilecekmiyimbirde aranizda ortak bir dietmi uyguluyosunuz yoksa herkes bireyselmi yapiyo diyetini
bittim resmen bugun bir sürü iş yaptım ne zor bu badana işleri yerleşilmior ev curcuna vitrini filan düzenledim bir yıgın ütü hem homurdandım hemde ter atınca zayıflarım belki die işlere asıldım durdum ama nete bakamadım kızlar
bende şişlik hala devamediyor ayaklarım yüzüm ellerim şiş sanırım yorgunluktanda kaynaklı
Valla bana hepsi dokandii:)) Ayvalık tostu, tavuklu pilav, ketcapli makarna oooo2.msj
hoşgeldin canım aramıza ben nurcan..burda motive oluyoruz hepimiz kolaylıkla birlikten kuvvet doğuyor gerçektende
3.msj
hamarat hatunum benim süpersin
4.msj
okudukça fena oldum tavuklu pilav çok dokandıı şuanda olsa da yesek ahh ahh
5.msj
pekii kıyafetlerde bollaşma varmı mesela pantalonların filan bol gelmeye basladımı belden basenden ilk baş bende de öyle olmustu mesela gecen yıl bana çok dar gelen pantlaonlarım bu yıl bana 3 bede büyük gelior
6.msj
1 hafta istikrarlı gidersen gerisi gelior canım kiloları verdikçe gidiyor kilolar
7.msjE hadi gecmis olsun, en zorudur evde eşya varken tadilat boya badana vs....
Grupcak şişiyormuyuz neyiz, cumaya kadar atarız ins:))
Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata
7.msj
bilmiyorumda bizim liste bu hafta inş çok kötü olmaz nazara geldik ne güzel çat çat veriyorduk kiloları yaz yaramadı bize sıcaklar şişirdi
9msj
nesfit kaç kaşık ekliyorsun?
akşam mönümüz aynıymış tesadüf:)
Havalar birden o kadar isindiki, bugun oluyorum sandim sıcaktan:))
9msj
nesfit kaç kaşık ekliyorsun?
akşam mönümüz aynıymış tesadüf:)
11 msj
hadi ya :) bizim ev en süt kat ama serin oluyor şükür annemlerin ev çok sıcaktı gecen hafta onlarda kalmıstım bir hafta bende fenalk gecırdım orda sıcaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?