- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.641
Hosgeldin msjlariniz icin hepinize tsk ederim. Bugunki menumu yazmak istedim :) bakin bakalim olmus mu :)
Kahvalti: domates, salatalik, 1 kibrit kutusu peynir,2zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi
ogle: corba, bezelye yemegi,yogurt,1 dilim ekmek
ara ogun:3 kayisi yarim seftali
aksam:corba,misirli saalata,bi dilim ekmek
ara ogun: yarimyagli sutle nesfit
aksam bi bas agrisi basladi sanirim caysizliktan haaaala gecmedi simdi cay iciyorum :)
Ececim farketmez normal günlük bir menü ışte :) yapabildiklerim listesini genişleteceğim. Pilav türü istemiyorum. Börek türü de pek düşünmüyorum
hahaha bence de alemim kendi söylediğim bana da saçma geldi zatenAy alemsin ecee:)) iç sen suyunu cok cok ne kadar cok su icersen o kadar atarsın, seninki kabizlikla ilgili bence, ne durumdasın?
Guzel spor yapıyorsun ya sikilasiyorsundur en güzeli, tartidada eninde sonunda düşer merak etme:))
5.msj
pekii kıyafetlerde bollaşma varmı mesela pantalonların filan bol gelmeye basladımı belden basenden ilk baş bende de öyle olmustu mesela gecen yıl bana çok dar gelen pantlaonlarım bu yıl bana 3 bede büyük gelior
Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata
8.msj
sabah 1 poça domates peynır
ara 8 badem
öğle 1 simit 1 dilim kek
akşam taze fasülye domates salatalık
ara şeftali
durum budur bugun yarın inş daha iyi olur listem
kolaylıklar diliyorum canım
güzelce yağları yak gel
sabahları spor yapabişlmeyi isterdim doğrusu
akşamlara talim, napalım
Hosgeldin msjlariniz icin hepinize tsk ederim. Bugunki menumu yazmak istedim :) bakin bakalim olmus mu :)
Kahvalti: domates, salatalik, 1 kibrit kutusu peynir,2zeytin, 1 dilim cavdar ekmegi
aksam bi bas agrisi basladi sanirim caysizliktan haaaala gecmedi simdi cay iciyorum :)
14.msj
sütlaç benimde gözüme takıldı ama benim dietisyen bana vermişti 16:00 ara da sütlaç yiyebilirsin demişti
ama o listeyle hiç kilo verememiştim
14.msj
sütlaç benimde gözüme takıldı ama benim dietisyen bana vermişti 16:00 ara da sütlaç yiyebilirsin demişti
ama o listeyle hiç kilo verememiştim
Niye kızayım canım:)) ama sutlu tatlıya bir bardak sut ve bir dilim ekmek saydım gitti:))canım sana güzel bir salata tarifi vereyim. 1 bardak yeşil mercimeği haşlıyosun, sonra yarım bardak pirinci haşlıyosun bunlar bir kenarda duruyor. sonra bir tavada 1 tane kuru soğanı kıyıp 2 tane havucu rendeleyip birlikte kavuruyosun. sonra 4-5 tane taze soğanı doğruyosun yarım demet maydonozu doğruyosun. tüm bu malzemeleri bir araya getirip güzelce harmanlıyosun. içine damak tadına göre limon, biraz zeytin yağı ve tuz ekliyorsun. harika oluyor. hem hafif hem lezzetli..
hahaha bence de alemim kendi söylediğim bana da saçma geldi zaten
ya kabızlığımı da anlayamadım ki nası bişi. aslında çıktım ama karnımda hala bi sertlik var :$
canım inş tartıda da bi göreyim artık şöyle bi kaç kilo gittiğini
olmaz mı yaa şimdi giydiğim pantolonlarımın beli düşüyor :)
hatta hedefim olan ve kalçamdan yukarı çıkmayan pantolonu bile bugun tamamen çekebildim. sadece düğmesi kapanmadı o da yakındır inş :))
tuni super olmuş da bana kızma bişi dicem o sutlacı da yemesen böbeğim super olurmuş
afiyet olsun canım
15 msj
kalorisepetinde 1 porsiyon bezelyenin kalorisi fazla değildi 270 mi öyle bişeydi
Kalorisinin cok olmasından degil sanırım yasak olması, yüksek seker içerdiğinden insulinle oynaması ve çabuk açıktırmasi:)) zaten 3 4 kasik yediysen sorun yok ama ben yinede uzak dur derim:))
16msjKızlar yarın için kendime bir program yaptım. Menüm egzersizlerim herşeyi planladım. Buraya yediklerimi yazmayacağım yarın sizi etkilemeyeyım diye ama egzersiz yazarım
17msjNeyse kızlar
Ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
Bugünkü mesaj sayım 22
21.mesajKalorisinin cok olmasından degil sanırım yasak olması, yüksek seker içerdiğinden insulinle oynaması ve çabuk açıktırmasi:)) zaten 3 4 kasik yediysen sorun yok ama ben yinede uzak dur derim:))
22. mesajBu arada bugünkü mesajlarimida saydım bununla birlikte 20:))
14. mesajbittim resmen bugun bir sürü iş yaptım ne zor bu badana işleri yerleşilmior ev curcuna vitrini filan düzenledim bir yıgın ütü hem homurdandım hemde ter atınca zayıflarım belki die işlere asıldım durdum ama nete bakamadım kızlar
bende şişlik hala devamediyor ayaklarım yüzüm ellerim şiş sanırım yorgunluktanda kaynaklı
ayy hamarat olmalıyım zaten :) Aaah ah bi de sevdiceğim bilse hamarat olduğumu :)3.msj
hamarat hatunum benim süpersin
4.msj
okudukça fena oldum tavuklu pilav çok dokandıı şuanda olsa da yesek ahh ahh
Özür dileriiiiiimValla bana hepsi dokandii:)) Ayvalık tostu, tavuklu pilav, ketcapli makarna oooo
yokyok:)))
nazara geldik valla :) hadi kızlar bu hafta sonuç listesini biz fethedelim :)7.msj
bilmiyorumda bizim liste bu hafta inş çok kötü olmaz nazara geldik ne güzel çat çat veriyorduk kiloları yaz yaramadı bize sıcaklar şişirdi
gayet iyi bence sütlaçı çok görmedim nedense ..hatırlatırım bizler bir oturuşta dünyayı yiyen hatunlardık...Menümüde yazayım
Sabah nesfit
Ara 3 eti form misir patlakli, sekersiz nescafe
Öğle çoban kavurma ayran bir dilim ekmek
Ara küçük bir kase sutlac
Aksam zeytinyağlı taze fasulye, yesil salata
canım o poğaca nasıl poğaca merak ettim..8.msj
sabah 1 poça domates peynır
ara 8 badem
öğle 1 simit 1 dilim kek
akşam taze fasülye domates salatalık
ara şeftali
durum budur bugun yarın inş daha iyi olur listem
hmm çook güzelHosgeldin msjlariniz icin hepinize tsk ederim. Bugunki menumu yazmak istedim :) bakin bakalim olmus mu :)
hmm güzel birşeye benziyor çok teşekkür ederim adaşm :)canım sana güzel bir salata tarifi vereyim. 1 bardak yeşil mercimeği haşlıyosun, sonra yarım bardak pirinci haşlıyosun bunlar bir kenarda duruyor. sonra bir tavada 1 tane kuru soğanı kıyıp 2 tane havucu rendeleyip birlikte kavuruyosun. sonra 4-5 tane taze soğanı doğruyosun yarım demet maydonozu doğruyosun. tüm bu malzemeleri bir araya getirip güzelce harmanlıyosun. içine damak tadına göre limon, biraz zeytin yağı ve tuz ekliyorsun. harika oluyor. hem hafif hem lezzetli..
eveeeeeeet kilo çizelgeme bir bak istersen16msj
ece korumayamı aldın kilonu sen artık
ben de menumu yazayım
sabah (8:00)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 ince dili beyaz peynir
domates
yeşil çay
ara(11:00)
1 bardak süt
3 kayısı
öğle(13:30)
3 tane köfte
salata
1 dilim tam buğ. ekmek
yeşil çay
ara(16:30)
1 bardak süt 1 elma
akşam(19:30)
5-6 kaşık taze bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
yeşil çay
2,5 litre su
1,5 saat aktif spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?