- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.721
günyadın.....
ben dünkü menümü yazmadım yazmayacağım kızlar...
dün evi topla spor yap ye iç dizi izle derken uğrayamadımama evde kimse olmayınca rahatlığın tadını çıkarmaya çalışıyorum :)
bu arada hilal ani ve acil işlerden bahsetmiş bizim takım böyle artık ben kabullendim bizim takıma gelenin başına mutlaka uğraşmak zorunda olduğu bir iş geliyor :) bende ilk takıma girdim tatile gidesimiz tuttu kaptan oldum bilgisayarım bozuldu :) annemin evde duramayacağı beni de peşinde sürükleyeceği tuttu sonra okul başladı dersler sınavlar derken 1 seneyi ettik sayılır
Gunaydinnnnnnn herkeseee. Dun aksam kurstan geldim sadece meyve yedim saat gecti aslinda ama yemek yemekten iyidir :)) bugun 3.gunum sayenizde motivem super :) ins sonuna kadar boyle olurum. Su basari hikayelerini birde ben okuyayim :)
Ececim 2,5 aydır takımdayım canım ama yaklaşık 10 gündür sıkı işlerim oldu
sık sık olmuyor yani
işyerinde olunca bir de birim amiri olduğum için benim her an ani iş değişimlerim olabiliyor
ama yine de 2,5 ayda 1 kez, sanırım çok değil
ama dediğin gibi sen çok yoğunsun canım, 2,5 aydır sürekli işlerin yoğun senin.
okul vs olunca haklısın tabi
bu arada, bu haftam sürekli kaçamaklarla geçti ama geçti gitti diyorum
umarım haftanın bundan sonrasını güzel geçiririm de en azından 10 gr da olsa veririm diye ümit ediyorum
canım gıcık bir niyetim yoktu öncelikle onu söyleyeyim kırılmanı istemem genel olarak bir tespit söyledim işin olmayıp para kazanamayacağına bir işin olsun varsın biz seni idare edelim canım
merhaba canım geldim:)
hoşgeldiin...kendini tanıtırmısın,[/QUO
tekrar merhabalar kızlar,
forumu bir süredir takip ediyorum, paylaşımlarla daha disiplinli kilo verebileceğime inandığımdan gruba katılmaya karar verdim. 25 yaşındayım çalışıyorum, 57 kiloyum, boyum da 168.
Gün içerisinde spor yapmaya fıratım olmyr çalıştığımdan ama sabahları erken kalkarım, yürüyüş yapıyorum. akşamları da yürüyüş ve dans. hedefim 5 kilo vermek. uzun süredir kilomu koruduğumdan tekrar vermem zorlaştı biraz motivasyona ihtiyaç duyuyorum. aslında iradeliyim ama çikolata ve tatlılara zaafım var. paylaşım yaparak ve yediklerimi paylaşarak displinli olacağım umarım:) gruba katıldığım için çok mutluyum hep birlikte umarım hedefimize ulaşırız:)
sevgiler,
mesaj 1İsten6da cikip kursa gidiyorum eve gelmem 10-11 oluyo o saatte oturup bi guzel yemek yiyodum kilo almak kacinilmazdi :) simdi isten cikarken burda yicem tonbalikli salata bir dilim cavdar ekmegi bir bardak ayran.eve Dondukten sonra meyve yesem cok mu gec olur son araogun icin.
mesaj2Msj 16
Hafif yendiği zaman sanki o an yetiyormuş gibi gelsede sonrasında daha saçma sapan seyler yeniyor, tecrübeye sabittir:))
mesaj 3selam kızlar bugunku menum
bugun menum ters basladı işlerden dolayı. once ara sonra kahvaltı yaptım
sabah
(gune baslamadan ara nasıl oluyorsa ara işte )
2 kasık nesfit
sut
kahvaltıyı oglen gıbı yaptım
1 yumurta(beyazını yemedim canım istemedi )
1 kk peynir
yarım salatılık
yarım domates
2 dilim bugdaylı ev ekmeği
2 bardak çay
(azıcık ogle yemeyi vazıfeside gordu aslında kahvaltı)
aksam
1 biber dolması (normal boy)
2 kasık yogurt
2 dilim karpuz
mesaj 4evet cnm koşu bandım var evde kulağıma da takıyorum mp3ümü ooohh spor keyfi :)
mesaj 5ben de menumu paylaşayım kızlar
sabah
50gr müsli (1 bardak kadar sütle)
öğlen
dün akşamdan kalan taze bezelye yemeğinden 4 kaşık
1 salatalık-1 domates
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 çay bardağı süt
3 ceviz içi
akşam
1 avuç içi büyüklüğünde biftek
salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 fincan yeşil çay
1 saat spor
2 litre su
Msj 18
Ya bendede var kosu bandı, bende aynı takiyorum kulaklığı ama benimki hicte keyif olmuyor, zor geliyor ki ben en fazla 5,5 ta yürüyorum, sen bide koşuyorum demissin:))
mesaj 7
Hoşbulduk canım. Çok olmadı aslında 5 ayı biraz geçti. 26 Aralıkta başladım canım. Kararlı ve istikrarlı bir şekilde gidersen oluyor merak etme. İnşallah sende ulaşırsın hedefine.
Msj 21
An itibarıyla oglusumu uyutabilmeyi başardık ins:))
Gerçi her an uyanabilir ama uyanmamasini umarak size baaydım dedim
Bugun öğle bir kacamagim var buraya yazmaya yüzüm yok(
Ama onun için aksam sadece cacik yedim
İns yarında telafi ederm:))
20 Ocaktaki listeye girdim. 15 Ocak gibi geldim takıma. Ama en büyük motivasyonumu burdan aldım kızlar. Diyet başarı hikayelerindeki fotoğraflara baka baka karar verdim diyet yapmaya. Allaha şükür sonuç ortada.
Zayiflayanlarin resimlerine baktim nasi heveslendim anlatamamm. Bende o gunleri gorurum sizlerlede paylasirim ins.
Ama kesinlikle yuruyus olmadığında daha dogrusu hareket diyelim, kilo cok zor veriliyor, ne kadar diyete dikkat edilsede illa spor illa spor, bu hafta ben cok tembellik ettim, bı an önce toparlamam lazım:))12.mesaj
canım ilk zamanlar bana da öyle geliyordu sürüne sürüne çıkıyodum koşu bandına sonra noolduysa alıştım hatta bağımlı oldum. spor yapmayınca o gün boşlukta hissediyorum kendimi :)
memnun oldum ebrucum ben de ece :)
ziyaretlerini bekliyoruz bol bol. biz de geliriz :)
Motivasyon düştükte okumak lazım:))
canım, sağolasın
gelmeye çalışacağım artık
işlerim yoluna girdi gibi bakalım
gerçi anlık acil işler çıkabiliyor ama geleceğim nasipse
hoşgeldin Çiğdem
birkaç gündür benim de el ve ayaklarım şişiyor, aslında hiç böyle olmazdım. ne olduysa 2. doğumdan sonra oldu
olsun yahu sıcaklarda benim iştahım kapanıyor
benim için iyi yani
:120::120::120:
aynen
ben birazdan o başarı hikayelerini okumaya gideceğim nasipse
ihtiyacım var şu sıralar
Hosgeldin aramıza:))hoşgeldiin...kendini tanıtırmısın,[/QUO
tekrar merhabalar kızlar,
forumu bir süredir takip ediyorum, paylaşımlarla daha disiplinli kilo verebileceğime inandığımdan gruba katılmaya karar verdim. 25 yaşındayım çalışıyorum, 57 kiloyum, boyum da 168.
Gün içerisinde spor yapmaya fıratım olmyr çalıştığımdan ama sabahları erken kalkarım, yürüyüş yapıyorum. akşamları da yürüyüş ve dans. hedefim 5 kilo vermek. uzun süredir kilomu koruduğumdan tekrar vermem zorlaştı biraz motivasyona ihtiyaç duyuyorum. aslında iradeliyim ama çikolata ve tatlılara zaafım var. paylaşım yaparak ve yediklerimi paylaşarak displinli olacağım umarım:) gruba katıldığım için çok mutluyum hep birlikte umarım hedefimize ulaşırız:)
sevgiler,
selam kızlar sabahın 4 den beri uyumadım oğlum sıcakları hiç sevmedi o saatte uyandı erkenden güne başladık..
bugun karnım cok acıkıyor güne erken baslamanın verdiği bir durum..
Ah ah sorma benim olgusta nasil keyifsiz sıcaklardan(
mesaj 10
günde kaç mesaj yazmamız gerekiyor:))))Dozunu da çok kaçırmayalım zorla da mesaj yazmak zorunda kalmayalım değil mi?
Ben dün öğlenki hafifi yemek yeme fiyaskosuından sonra akşam ızgara köfte yemeye karar verdim vaktim olmadığı için maalesef kasapta yapılmış akçaabat köfte aldım fırına attım, 2 ntane yiyecektim kiiiii kocamaın ve oğlumun yemnediği köftekleri de yiyince sanırım 5 tane yedim
akşam 5 ızgara köfte
1 orta boy fırın patates
2 dilim kepekli ekmek
bir sütlü türk kahvesi
arada:3 kayısı
yarım saat dışarıda dolaştık
bu sabah kahvaltıdan önce: 3 kayısı, 1 bardak ılık su
kahvaltı:1,5 yumurta ve 2 yk yulaf kepeği+1dilim peynirle yapılmış omlet
arada:1 üçgen peynir domates, 4 form bisküvi
öğlen: 100 g. sandiviç ekmeği+150 gr. tavuk döner
1 ayran (dananın kuyruğu öğle yemeğinde koptu, 100 gram değil 150 gram döner söyledim ki yarım ekmek döneri akşama sakladığımda öğlenki kısım ile doyayım ama bi baktım ki hepsini yiyivermişim, arttıramadım ühüüüü elime geçeni yiyorum yafff)
arada:5 kayısı
akşam ------meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?