Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrucuğum hoşgeldin :) kusura bakma canım ya.. ben sınavla da uğraşıyorum pek ilgilenemiyorum

Gunaydinnnnnnn herkeseee. Dun aksam kurstan geldim sadece meyve yedim saat gecti aslinda ama yemek yemekten iyidir :)) bugun 3.gunum sayenizde motivem super :) ins sonuna kadar boyle olurum. Su basari hikayelerini birde ben okuyayim :)

Ececim 2,5 aydır takımdayım canım ama yaklaşık 10 gündür sıkı işlerim oldu
sık sık olmuyor yani
işyerinde olunca bir de birim amiri olduğum için benim her an ani iş değişimlerim olabiliyor
ama yine de 2,5 ayda 1 kez, sanırım çok değil
ama dediğin gibi sen çok yoğunsun canım, 2,5 aydır sürekli işlerin yoğun senin.
okul vs olunca haklısın tabi

bu arada, bu haftam sürekli kaçamaklarla geçti ama geçti gitti diyorum
umarım haftanın bundan sonrasını güzel geçiririm de en azından 10 gr da olsa veririm diye ümit ediyorum

Gunaydinnnnnnn herkeseee. Dun aksam kurstan geldim sadece meyve yedim saat gecti aslinda ama yemek yemekten iyidir :)) bugun 3.gunum sayenizde motivem super :) ins sonuna kadar boyle olurum. Su basari hikayelerini birde ben okuyayim :)

en güzelini apmışsın Çiğdem, akşam o saatten sonra yemek yememek lazım. meyve çok iyi fikir

canım gıcık bir niyetim yoktu öncelikle onu söyleyeyim kırılmanı istemem genel olarak bir tespit söyledim işin olmayıp para kazanamayacağına bir işin olsun varsın biz seni idare edelim canım

canım gıcık bir niyetim yoktu öncelikle onu söyleyeyim kırılmanı istemem genel olarak bir tespit söyledim işin olmayıp para kazanamayacağına bir işin olsun varsın biz seni idare edelim canım

Ece öyle bir niyetin olduğunu düşünmedim zaten canım, sıkma canını

selam kızlar sabahın 4 den beri uyumadım oğlum sıcakları hiç sevmedi o saatte uyandı erkenden güne başladık..
bugun karnım cok acıkıyor güne erken baslamanın verdiği bir durum..

mesaj 1
eve döndüğün saat 11 ise bence meyve bile yememelisin. araöğün olarak kursa yanında kuru meyve+form bisküvi götürebilirsin , otobüste veya kursta araöğününü geç saate bırakmadan yapabilirsin.

Msj 16
Hafif yendiği zaman sanki o an yetiyormuş gibi gelsede sonrasında daha saçma sapan seyler yeniyor, tecrübeye sabittir:))
mesaj2

doğru diyorsun ben de çok tecrübe ettim ama tecrübelerim işe yaramaz oldu midem çok büyümüş ne yersem yiyim hafif geliyo bana:)
mesaj 3
neyseli nesfit+süt ile kahvaltı yapmışsın, öğle yemeğin de kahvaltı menüsü ile olmuş, kötü değil yani. ama desen ki öğleye kadar bişey yemedim , kahvaltı yapmayanlara kızıyos burada

evet cnm koşu bandım var evde kulağıma da takıyorum mp3ümü ooohh spor keyfi :)
mesaj 4
spor yaparken müzik dinleyenlerin daha uzun süre spor yaptıkları bulunmuş bilginize

mesaj 5
çok dengeli bir menü, bezelye konusundaki olumsuz eleştirilere ben çok katılmıyorum, şeker oranı yüksek olabilir ama krom içeriği sebebiyle iştahı baskılamaya da faydalı diye bir kaç gün önce okumuştum. bence 'kalorili bir sebze' olduğunun bilincinde olarak adikkatlice yenilebilir.

Msj 18
Ya bendede var kosu bandı, bende aynı takiyorum kulaklığı ama benimki hicte keyif olmuyor, zor geliyor ki ben en fazla 5,5 ta yürüyorum, sen bide koşuyorum demissin:))

mesaj 6

oyyyy bende de var koşu bandı yüzüne bile bakasım yok, salona kapının arkasına sakladım yakınlarında piriz de yok anlayacağınız kullanmamamk üzere kaldırmış oldum kendisini ama kullandığım zaman çok güzel kilo veriyordum. hatta öğle arasında eve gelip 30dk yürüyüp duş alıp gidiyordum haftanın 3 günü bu şekilde yaparak 3 kilo kadar vermiştim (kilo vermem durduğunda tekrar kilo vermeye başlamıştım vakti zamanında)

Hoşbulduk canım. Çok olmadı aslında 5 ayı biraz geçti. 26 Aralıkta başladım canım. Kararlı ve istikrarlı bir şekilde gidersen oluyor merak etme. İnşallah sende ulaşırsın hedefine.
mesaj 7
çok güzel kilo vermişsn maşallah tü tüüüüüüü darısı başımıza, 70,8 kgdım sabah inan bana bu sefer 69 bile çok uzakmış gibi geliyor

mesaj 8
telafi olup olmadığı kaçamağın ne olduğuna bağlı

mesaj 9
bence de diyet başarı öyküleri çok motive edici, allah razı olsun emek verip yazanlardan

mesaj 10
günde kaç mesaj yazmamız gerekiyor:))))Dozunu da çok kaçırmayalım zorla da mesaj yazmak zorunda kalmayalım değil mi?

Ben dün öğlenki hafifi yemek yeme fiyaskosuından sonra akşam ızgara köfte yemeye karar verdim vaktim olmadığı için maalesef kasapta yapılmış akçaabat köfte aldım fırına attım, 2 ntane yiyecektim kiiiii kocamaın ve oğlumun yemnediği köftekleri de yiyince sanırım 5 tane yedim

akşam 5 ızgara köfte
1 orta boy fırın patates
2 dilim kepekli ekmek
bir sütlü türk kahvesi

arada:3 kayısı
yarım saat dışarıda dolaştık

bu sabah kahvaltıdan önce: 3 kayısı, 1 bardak ılık su

kahvaltı:1,5 yumurta ve 2 yk yulaf kepeği+1dilim peynirle yapılmış omlet

arada:1 üçgen peynir domates, 4 form bisküvi

öğlen: 100 g. sandiviç ekmeği+150 gr. tavuk döner
1 ayran (dananın kuyruğu öğle yemeğinde koptu, 100 gram değil 150 gram döner söyledim ki yarım ekmek döneri akşama sakladığımda öğlenki kısım ile doyayım ama bi baktım ki hepsini yiyivermişim, arttıramadım ühüüüü elime geçeni yiyorum yafff)

arada:5 kayısı

akşam ------meçhul

Ama kesinlikle yuruyus olmadığında daha dogrusu hareket diyelim, kilo cok zor veriliyor, ne kadar diyete dikkat edilsede illa spor illa spor, bu hafta ben cok tembellik ettim, bı an önce toparlamam lazım:))

Motivasyon düştükte okumak lazım:))

Aah ezgi Ahh bünye yemeyi sevince bu diyet ısı zor dimı:))

Msj 6
Bugun gercekten oldum sıcaktan, helede öğleden sonra bir arkadasa gidecektik oğlu sünnet olmuştu düğüne gidememistik,
O sıcakta oğlum mahvetti beni, arabada durmadı, kucağıma gelmek istedi, bı taraftan sıcak bı tarafın araba kullan bı taraftan oğlanla uğraş, su gibi oldum. Ne gezdiğimi anladım ne bisey(
Şimdide buyuk ananeye gidiyoruz, hemen verdim babasına o kadar bunaldimki(

Elif guldurdun beni, hepsini yiyivermisim :)) bende kendimi biraksam neleri yiyiveririmde iste yiye yiye bu hale geldim. 170 boyunda 80 kilodayim. 65 olmayi istiyorum. Aslinda 3 ay sure verdim kendime. Zayiflamam lazim bebek istiyorum. Bu halde hamile kalsam doguma kadar 100 garantii :)) oyusden kisa kadar zayif olmam lazim.

İyi akşamlar Kızlar,

Yeni olduğumdan ben bol bol paylaşım yapmaya gayret ediyorumm,
öğlen ton balıklı salata yedim (yağsız)
akşam da çilek-elma-nektarin ve yoğurt ile hazırladığım meyve salatası yedim
1 saat de yürüyüş yaptım,
sade bir kahve ile de günümü kapatıyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…