- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.901
hafta sonu çok zor oluyo hem korumak hem uygulamak sen ne işle meşgulsun
Benim de moral sıfır...
Ben telden giriyorum ara ara takip ediyorum herfirsatta ama bugun pek kimse yok galiba. Meslegim guzelde zorlugu epeyyyy :)
Burdaki paylasimlar acayip ise yariyo bende. Ozellikle yediklerimizi yazmamiz. Ay bunu oraya yazamam en iyisi yemeyim diyip tutuyorum kendimi :)) araogunlerde kacamak yaptim resmen bugun.
kızlar herkese iyi geceler haftasonu pek giremedim kardeşim üniversite sınavlarına giriyor bütün haftasonu onunla beraberdim moral motivasyon açısından :)
bu haftaki mesaj sayılarını bugun bildirmem gerekiyordu o yüzden topladım hemen yazıyorum:
SENG:23 mesaj
TUNİ: 105 mesaj
ERGH: 64 mesaj
MAWAY: 49 mesaj
BUFFY: 7 mesaj
COCSTAR: 14 mesaj
ÇİĞDEM: 17 mesaj
ELİFEZGİ: 47 mesaj
BENİMRÜYAMSENSİN: 15 mesaj
BERİVAN: 7 mesaj
evet görüldüğü üzere bu hafta en çok mesaj yazan arkadaşımız tuniciğimiz kendisini tebrik ediyoruz :)
kızlar saat geç oldu şimdi yatmam lazım. yarın haftasonu menulerimi paylaşırım. herkese sevgiler ve iyi geceleeeer
çok güzel vermişsin maşallah valla iradeni tebrik ettim oooo yılbaşına çok var sporla destekle kesin verirsin bnde yılbaşına o kılo ya gelmeyı hedefledım :) benimkı senınkınden dfaha zor suan 82 yım
aynen çok işe yarıyo bn 5 inde başladım bu ayın 4 kilo gitti bile :)
selamlar selamlaar günaydın kızlar
msj 2
tavukarın yağlı yerlerinden de yedim ekmek az yedim:) ama kahvaltımı peynir ve form bisküvi ile yapmıştım akşam yemeği de yemedim çünkü ikindin 1 küçük kurabiye ile çeyrek dilim kek yemiştim.
mesaj 3
abbow o kadarcık mı meyve yedin
mesaj 4
çok güzel atlatmışsın haftasonunu
mesaj 5
6 ay var yılbaşına yani yaklaşık 26 hafta , her hafta yarım kilo olsa 13 kilo, haftda 1 kilo versen oooooooo26 kilo
mesaj 6
hmm aslında hedef koyymak lazım ben de 60 diyeyim o zaman, yılbaşına 60 olacağım inşallah
mesaj 7
ne kadar az yiyorsun böyle:130:
ben başladığımda 87ydim canım ki ben ömrümde kilo verebilen bi insan değildim, çok şükür bu sefer başardım:) insan verdikçe dahada motive oluyor, biraz verdikçe sonrası daha kolay, merak etme:))
sen kaç kiloydun ,
yeni arkadaşalar hemen hemen aynı anda gelince ben baya karıştırdım sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?