Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvalti:yarim domates,yarim salatalik bir kibritkutusu peynir,4 zeytin.biir dilm cavdar ekm
araogun: yarim dilim kek ,iki kasik kuskusla yapilmis salata( bir velimiz yapip getirmis,sadece tadimlik yedim :))
Ogle: bi kase corba,2kasik bulgur pilavi 2kasik tavuk sote susuz olarak.3kasik yogurt.
Simdilik bu kadar :) bakalim aksama neyle tamamlicam :)

Öğle yemeğim:

Fırında tavuk ve ayran:)

bugün ekmek grubundan hiç yemedim akşam da spora gideceğim. ondan önce sanırım light kaşarlı bir tosta izin verebilirm, ne dersnz:)

Burdaki paylasimlar acayip ise yariyo bende. Ozellikle yediklerimizi yazmamiz. Ay bunu oraya yazamam en iyisi yemeyim diyip tutuyorum kendimi :)) araogunlerde kacamak yaptim resmen bugun.

bende biraz abartmışım galiba:)
gerçi paylaşım çok olsa ben dahada yazardım:))

ben başladığımda 87ydim canım ki ben ömrümde kilo verebilen bi insan değildim, çok şükür bu sefer başardım:) insan verdikçe dahada motive oluyor, biraz verdikçe sonrası daha kolay, merak etme:))

ay teorikte hesap edilince öyle kolay gibi oluyorda pratikte zor bu işler. ama büyük iddiaya girdik sanırım ben epey motive edecek inş:))

ben başladığımda 87ydim canım ki ben ömrümde kilo verebilen bi insan değildim, çok şükür bu sefer başardım:) insan verdikçe dahada motive oluyor, biraz verdikçe sonrası daha kolay, merak etme:))

kesinlikle haklsın bn kolay alanlardanım bu kez çok karalıyım hedefe gelmeden de bırakmayacagım Allah ın izniyle

kızlaaaar :....(

bugun rejimde baya bi kaçamak yaptım
çok ayıptır söylemesi 2 kaşık cevizli erişte 1 börek ve tatlı yedim

offf keşke gitmeseydim şu güne

yarın çok hafif beslenip dengelemem lazım detoks gibi bişi bilen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…