Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar nasıl sınız bakalım
bugun ku menüm;
sabah; peynir ,k. Ekmeği,domates
öğlen;ezogelin çorba,salata akşam daha belli degıl bakalım arada da bır elmam var

ya berivan şimdi senin şu anki profil resmin benimkinin aynısıydı, baktım sen geldin aynısı karışmasın diye değiştirdim ben, ama hala göz alışkanlığı senin her yazdığını kendi yazdığım sanıyorum ve bi şaşkınlıkla tekrar okuyorum, yanlış anlamazsan eğer sende değiştirsen olurmu başka bi şeye, ben bile karıştırdığıma göre arkadaşlarında kafası karışıyor olabilir:))

tamam degıstıreyım hiç farketmedım :)

Selam kizlarrr dun aksam yemeginde tavuklu salata yedim okadar :) la kalmayi cok isterdim ammaaa yarim dilimde pasta yedim :) ama incecikkk :)
bu sabahta domates salatalik azcik peynir bir dilm cavdr ekmk.
Oglen yine kacirdim ( corba,bi karniyarik,2kasik yogurt,2kasik salata 2 dilim cavdr ekmegi.karniyarik pek yagli degildi :) ama ekmek fazla oldu az yemeyi basaramiyomuyum yaa yerken az gibi geliyo gozume yazarkende yazyaz bitmiyo :)

çok hoşsun evet birazcık fazla olmuş akşam çok daha hafif tut bence

aah aah diyet yaparken bile tutmayıp yiyioruz , böyle yediğim herşeyi hesap edince ,diyetten önceki yediklerimle çok şükür yinede 100 kilo olmamışım diyorum:)

öğle için akşamdan aşurelşk buğday ıslatmıştım sabahta pişirmiştim, onu yoğurtlayıp pulbiber nane ve az tuzla yedim,
kızlar kesinlikle tavsiye ediyorum çok güzel bişey oldu hemde sıcaklarda soğuk soğuk çok güzel gitti
yarısı evdeydi onuda ya akşam yerim yada yarın öğlene saklarım:)

ya kızlar bu erkek milletine bazen nasıl kızıyorum
kuzenimin 8 yıldır görüştüğü erkek arkadaşı vardı, 8 yıl sonunda çocuk işte kilolusun snei ailemle nasıl tanıştırayım vs gibi bahanelerle bıraktı
kuzenim kadın doğum dru gayette güzel bi kızdır ama biraz toplu yani yalan yok yani aslında çok değil boyu 172 kilosuda 72 filan aslında
kuzenim nerdeyse 3 yıldır kimseyle görüşmedi bi ümit bekledi döner hatasını anlar diye deli etti bizi
en son duydukki oğlan nişanlanmış nasıl bir şok etkisi
uzunca bi süre toparlanamadı ruh gibi dolaştı bide aynı hastanedeler oda kardiyolog
kiminle görüştürmek istesek istemedi ben başka birini hayal bile edmiyorum diye , mahvetti kızın hayatını kendine güvenini kaybetti, yok beni beğenmezler demeye başlamıştı ya sen çok hoş bi kızsın sendne iyisinimi bulacaklar dediysekte istemedi

çok şükürki biriyle görüşmeye başladı şimdi, inşş iyi olur,
yani dış görünüşe nasıl bu kadar önem veriyrlar anlayamıyorum(

herşey iyi güzel gidiyor herhalde kızlar dimi herkez güzel güzel yazıyor yediklerinide bazen arada fazla kaçıranlar oluyor bişi demekte istemiyorum:)
ne kadar kızarsan o eleştirirsen sanki insanın daha fazla yiyesi gelir gibime gelior
ben en cok cumayı merakediyorum başta kendim olmak üzere hepimizin ne kadar kilo verebilceğini merakediyorum
inşallah herkez kilo verir bu hafta:)

bunu kültür seviyesi yüksek olan ve belli bi yere gelmiş insanlar yapıyorsa kör cahillerden sen herşeyi bekle gerçi onlar daha çok aşklarna sahip çıkıyorlarya
orasıda ayrı bilmiyorum evlendim cocugum oldu ama hala bi aşk hikayesi duysam dinlesem içim cızz ediyor ah ah nerde o türk filimlerindeki o eski aşklar:2:

kesinlikle kız kilo lu degıl kı okurken 100 yada 90 sandım ya boyuyla aynı orantılı allah herkezin kalbine göre versin kesinlikle hiç üzülmesin inşallah aradıgı aşkı bulur

Kızlar merhaba,

dün akşam ve bu sabah yazamadım (gerçekten elimden olmayan sebeplerle)
hemen telafi edyrm

Kahvaltım : yumurta peynir domates yedim
öğlen biraz çorba, yağsız salata, 3-4 parça kadar et yemeği ve karpuz
arada da keten tohumu ve yoğurt yedim.

akşamı da hafif birşeyle kapatabilirm

dün akşam spora gittim ve hem isteeyerek hem de istemeyerek baya bir yürüyüş yaptım:)

buğday yerine 2 yk bulgur yada kepekli pirinç olsaydı daha iyi olurdu canım
5 lahana sarmasını yemeseydin çok daha iyi olurdu canım zaten corba filan varmış akşam bir kase corba 1 dilim ekmek yerine sayılıyor

fazlasıyla nesfitle beslenmişin hiç sağlıklı değil bazı diestisyenler nesfiti ara öğün olarak verir
bence düzenli yemek yemelisin canım özellikle öğlenleri akşamları nesfit okeyde öğlenleri en cok enerjıye ihtiyacımızın oldugu zaman

arkadaşlar cumaya cok az kaldı 5.takım takımlar arasında 1. olmayı alışık ve kilo kaybını seven bir takımdır..
cumaya kadar azmedip kilo vermeliyiz ama 200 gr ama 2 kg kaçamak yapmıyoruz tamam canlarım bakın cumaya cok az kaldı bu 1 haftayı kazasız belasız atlatalım olmazsa birgünü kaçamak günü seçelim aramızda birbirimize söz verelim o gün haricinde kaçamak yapmayalım inşallah bana katılırsınız..
mönülerinizi biraz eleştirirdim kendimce öğrendiğim ve bildiğim doğruları yazdım sizlere sizden de bu şekilde kırıcı yada incitici olmadan eleştiri bekliyorum haydi birlikten kuvvet doğar

aah aah diyet yaparken bile tutmayıp yiyioruz , böyle yediğim herşeyi hesap edince ,diyetten önceki yediklerimle çok şükür yinede 100 kilo olmamışım diyorum:)

Ayy cok guldum msjina cunku cok dogru onceden yediklerimin yarisini yiyorum buna bile simdi fazla oldu diyorum :)
Bugun evlilik yildonumumuz,esimle yemege gidicez nasi uyucam ben simdi diyete:)izgara birsey secicem artik.sonunda da pasta yemicem :))

bunu bende duymuştum ama yapmadım henüz, yiyemezmişim gibi geldi bana dereotu çok faydalı ama ben bir telini sokamam ağzımaki bir demet dere otu diyor:)

dereotu katmadan yaparsın o zaman

çok üzücü ama erkekler böyleler şükür benim koca bişey demiyo ama o da hiç bir şeye bişey demiyo
erkeklerle çıkmayacaksın aslında peşinde koşup duracaklar kaçan kovalanıyor. benim koca ayıptır söylemesi tanıştığımız zamanlar bana 'canım' diyip duruyordu, ben de daha evlilik kesin olmadığı ve çıkma işlerine karşı olduğum için 'canım' deme diyordum, evlendik canım manım demez oldu. işin kötüsü nikahtan 1 gün önce imam nikahı kıyıldı elini tutabilir miyim dedi, elimi tutturdum(öncesinde haram diye tutturmuyordum), sonra tabi evlendik balayına kuşadasına gittik yan yana dolaşıyoruz herif elimi tutmuyo, elimi eline değdiriyorum yok gene tutmuyo gel de gıcık olma, sonra sordum öyleydi neden böyle oldu diye demesin mi evliliğe ikna etmek için bi şeyler yapmak lazımdı diye

ben sankim kilo veremiyorum umarım cumaya hatrı sayılır bir kilo vermiş olurum bu arada adet dönemi de geçti ama 1,5 kilo kadar bi ödem atma bekelntim gerçekleşmedi sanırım adet döneminde yediğim cevizli sucuklardan kaynaklandı. size umarım 69,5 kilo ile bildirim yapabilirim cumaya

inşallah canım moreli bozmak yok burda benim 2 hafta hiç kilo veremediğim zamanlar oldu
bazen öyleki metabolizma direniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…