Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moral bozmak yok, kaldığın yerden devam et. geçen gün burada verdiğim vicdan çorbası tarifi ile vicdanını rahatlatabilirsin. senin işin de zor be gülüm o kadar pasta böreğin içinde olup da yememek hem de kan şekeri düzensizliği olan bir için çok zor. bi de tabi gece rahat uyuyamamak ve totonun açıkta kalmasını da hesap edersek:) sıkma canını kimse mükemmel değil, yiğit diye hiç düşmeye değil düştüğü yerden kalkıp yoluna devam edebilene denir

Ay yok dur zararın neredeysinden donsen kardir, hemen ertesi gün dikkat edersin toparlanır gider, hic moralini bozma:))

ya kızlar ne biliyim böyle diyetten soğudum hem yaz sıcağında zorlanıyorum. hem de butun hafta uğraşıp didinip tartıda kilo kaybı görmemek ya da 200-300 gr görmek beni soğutuyor (

zaten yatak konusunda da çözümü buldum araya dikenli tel çekicem geçmeye çalşırsa batsın

aynı ben gibisin bende nefretediyorum kendimden dieti bozunca
bide bişi sorucam bende gölge istiyorum sacıma nasıl gusel oldumu?birde nekadara yaptırdın bizim burda 120tl dedi bana kuaför
bu yatak konusunda bizde cok kavgaederiz:)

bende bilmiyorum nasıl gidicek 700 800 ama inşallah gider

schnitzeli fırında yada yagsız tavada yapıp yiyordu bazı arkadaslar burda canım öyle de deneyebilirsin

Gunaydin kizlar
bugun kahvalti olarak bir yesil elma yedim
araogun olarak bi kase nesfit

Bende hafta sonu diyeti bozdum diye motivasyonum biraz kirildi 15 kilo nasi gidicek diye gozumde buyuyo

Evlendigimde ilk alti ayin cok zor gecmesinin bi nedeni de gece uyuyamamdi benim esimde butun yatagi isgal ediyodu onu itmekle ugrasirken uykum bolunuyodu elini kolunu kafama gozume carpiyodu uyurken ayyy ne gunlerdi zamanla alisiyosun birlikte uyumaya. Simdi o bi kenarda ben bi kenarda :)) gece uyuyamamak tumgun beni etkiliyodu cok asabi oluyodum :) sen en iyisi cek teli :)) rahaaat rahaat uyu :))

Evlendigimde ilk alti ayin cok zor gecmesinin bi nedeni de gece uyuyamamdi benim esimde butun yatagi isgal ediyodu onu itmekle ugrasirken uykum bolunuyodu elini kolunu kafama gozume carpiyodu uyurken ayyy ne gunlerdi zamanla alisiyosun birlikte uyumaya. Simdi o bi kenarda ben bi kenarda :)) gece uyuyamamak tumgun beni etkiliyodu cok asabi oluyodum :) sen en iyisi cek teli :)) rahaaat rahaat uyu :))

Gunaydin kizlar
bugun kahvalti olarak bir yesil elma yedim
araogun olarak bi kase nesfit

Bende hafta sonu diyeti bozdum diye motivasyonum biraz kirildi 15 kilo nasi gidicek diye gozumde buyuyo

öff insanın canı dondurma cekıor bu sıcaklarda işte o en tehlikelisi
acaba yazınmı kışınmı rejim için daha rahat daha onu çözemedim:)
çünkü istersem yazında kışında iyi kilo verebiliyorum:)

aynı ben gibisin bende nefretediyorum kendimden dieti bozunca
bide bişi sorucam bende gölge istiyorum sacıma nasıl gusel oldumu?birde nekadara yaptırdın bizim burda 120tl dedi bana kuaför

canım benim saçım koyu kestane daha bu yaşıma kadar hiç boyatmamıştım ama artık değişiklik istiyordum boyatma kararıyla gittim kuaföre. sonra kuaförüm de alışkın değilsin boyalı saça 1-2 ay sonra dip boyası gelecek sürekli bakım ister dedi.ben de cesaret edemedim öyle radikal bir değişikliğe. napalım napalım derken gölge yapalım yine dedi. daha önce saçlarım küttü o zaman da kuaförüm karamel rengi gölge yapmıştı ama karamel 1 ay sonra aktı sarımsı bi renk oldu hiç hoşlanmadım. koyu renk saçın arasında o karamel rengi baya bi yaşlı gösterdi beni. kurtulmak için saçlarımı iyice kısa kestirdim de öyle gitmişti. her neyse zaten saçımı da boyatsam bakır-kahve tonlarında bişi istiyodum o zaman bakır-kahve gölge yapalım dedi. yaptı gerçekten de çok güzel oldu kestane saçın içinde ışık ışık durdu. bu sefer çok içime sindi yani canım. kusura bakma uzun yazmışım tavsiye veriyim istedim.

bu arada 120tl bence normal canım. ben dün kesim fön ve gölgeye 150tl verdim. o da yıllardır gittiğim yer olduğu için biraz indirim yapmış hali.

sorma yaaa benim eşimin boyu da 1.90 kolları bacakları uzun uzun geçen gün yine sağa sola dönerken burnuma bir dirsek attı yemin ediyorum kırıldı sandım.gözlerimden yaş geldi. sonra şişti zaten biraz burnum buz falan koyduk :)) hastaneye gitsek inanmazlar aile içi şiddet diye kırk soru sorarlar:)) yani öyle kazalar bizde de çok oluyor.

bir kere de nası yaptıysa tam kaval kemiğime bi tekme salladı uykuda :)) ertesi gün boyunca topalladım ağrıdan :))

inşallah düzelir bu durum ya offff

ya canım garip garip şeyler çekiyo. sabahın köründe uyandım burnumda bi kızartma kokusu. hamile miyim neyim??
ya da diyetten sıkıldım şu aralar canım yiyemediğim şeyleri çekiyo :S

çok güzel yazmışın canım bakır kahve demek oldu seninde ben röfle filan kullandım hep yıllarca ama sımdı gercek rengıne döndürdüm sacımı ama sımdıde bir parlaklık ıstıyorum ısık yani gölgeyi düsündüm ama nasıl olcak hiç bilmiyorum ilk 18 yasındamı ne yaptırmıstım gölgeyı yıllar once ama deısık doğal bişeyler istiyorum suanda abartı ıstemıyorum mesela bakalım kuaförumle anlasabılcemmı:)

bugun gitsemmi die dusunuyorum kuaföre ama oğluşu alıp yürütmemde gerekli dısarı cıkıp karar veremedim henüz

kuaförle anlaşmak da cok önemli çnkü bazen sen ne dersen de kendi bildiklerini yapıyorlar enteresan bi meslek :)) taktı mı bişeye takıyorlar :) ama doğallık konusunda en tavsiye edilebilir şey gölge bence de

kuaförle anlaşmak da cok önemli çnkü bazen sen ne dersen de kendi bildiklerini yapıyorlar enteresan bi meslek :)) taktı mı bişeye takıyorlar :) ama doğallık konusunda en tavsiye edilebilir şey gölge bence de
bakalım nasıl bir renk cıkıcak yaptırdıgımda:)

[ acaba saat 6 gibi iş yerinde yiyecek bişey mi ayarlasan, kilo verirsin muhakkak da böyle aç aç ne bileyim çok eziyetli olur

bence yazın daha kolay

senin koca intikamını gece alıyor olmasın

ya canım garip garip şeyler çekiyo. sabahın köründe uyandım burnumda bi kızartma kokusu. hamile miyim neyim??
ya da diyetten sıkıldım şu aralar canım yiyemediğim şeyleri çekiyo :S

bence 1 tatlı kaşığı sıvı yağı teflon tavaya dök üstüne bir minik patatesi küp küp doğra 1 çay bardağı su ekle kısık ateşe koy patetesler piştikten sonra alttaki az yağ ile kızarıyor kızartma tadını alıyor, nefsini köreltirsin.

Son düzenleme:

hakikaten ya ucundan aldırmak için gidersin , ısrarla çok keserlerya bende ona deli oluyorum........:))))

sabah: kaşarlı sucuklu yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 poğaça kaçamağı

öğlen: vicdan rahatlatıcı otlu kabak yemeği
3 yk süzme yoğurt
1/2 elma, 10 kuru üzüm,süt ve 2 yk yulaf ezmesi ile müsli (yukardakiler doyurmayınca müsli yiyim bari dedim)

akşama da muhtemelen kalan kabak yemeğinin üstüne yumurta kırarım ekmek ve yoğurtla onu yerim.

bence sutunu bol nesfitini az koyduğun sürece bi sıkıntı yok:))

ya orası öylede kışında oo uzuun bitmek bilmeyen gecelerde herseyi çekiyr insanın canı, hemde yersen o saatte yemiş yatmış oluyorsun, patlamış mısırlar kestaneler çekirdekler vss:) bence yazınkiler daha masum:))

yani ben geçende tost makinesinde yaptım hiç yağsız, hemen pişti güzelde oldu yanınada salata bence güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…