- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.261
yumurtayı seviyorsun anlaşılan:))sabah: kaşarlı sucuklu yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 poğaça kaçamağı
öğlen: vicdan rahatlatıcı otlu kabak yemeği
3 yk süzme yoğurt
1/2 elma, 10 kuru üzüm,süt ve 2 yk yulaf ezmesi ile müsli (yukardakiler doyurmayınca müsli yiyim bari dedim)
akşama da muhtemelen kalan kabak yemeğinin üstüne yumurta kırarım ekmek ve yoğurtla onu yerim.
ya dün gece o saatte yaptığım taze fasülyemi iş yerine getirmeyi unuttuğum için kohroldum desem yeridir:)
gecenın 12 sinde yemek yap ama getirmeyi unut
ve malesef kıymalı pid eyemek durumunda kaldım öğlen
sabah nesfit
ara 5 kayısı
öğle kıymalı pide
akşam artık inş fasülyemi yerim:)))
bugün yürüyüşümüde yapıcam inş oğluşumla kararlıyım
kıymalı pide micanım çekti yafff. yulaf ezmesi k flakreslerin satıldığı raflarda oluyor. eğer içine kuru meyve falan koydularsa 'müsli' oluyor galiba. bir de yulaf kepeği var ki bu her markette bulunmuyor ama artık kullanımı da satışı da yaygınlaşıyor.
yumurtayı evet seviyorum, ama üçüncü yumurta alerji yapıyorbenim annem çok sık sebzeleri kavurup üstüne yumurta kırarak yemek yapardı ben de dün akşam yumurtayı kahvaltıdan daha çok öğünlerde bu şekilde tüketeyim diye karar aldım tabi sabah canım çekince gene yumurta yedim. yumurtalı sebze yemekleri hem doyurucu hem de lezzetli oluyor.
bu sabah bu şarkıyı dinlemiştim sizin yazdıklarınızı da okurken niyeyse aklımdan sözleri geçiyor
''Unutursun unutursun Mihriban'ım
Beni değil kendini de
Unutursun Mihriban'ım...''
sırf meraktan öğle arasında dukanın kitabını aldım:) okuyayım bakalım ne demiş ne etmiş:)
bu arada öğle yemeğim:
Izgara tavuk ve salata+ büyük ayran
şimdi diyetlerde hep öğlen 100 gr tavuk falan yazar ya aldığım menü 2 parça göğüstü yani 200 gr vardı sanırım, ayranım da büyüktü
bu nedenle akşam sadece tazefasulyemi( ve evetttt ben de işe getirmeyi unuttum:))) yoğurt eşliğinde yiyeceğim.
bir de ara öğün de yaptım : 1 tane güzel mi güzel nektarin:)
neyse canlarım ben çıkıyorum
şu mideme oturan pideyi bi eritmem lazım:)
bir pide ne çok geldi gerçekten az yedikçe insanın midesi küçülüyor ben eskiden 2.5 yediğimi bilirim yanii, utanıyorum o hallerimdennbayan dediğin narin olur kibar olur bi oturuşta 2.5 kıymalı pide yermi aaaaa ((
bence sen boşver dukanı filan, sağlıklı ve kalıcı kilo verelim, bugün çok moda yarın hakkında neler çıkar bilemeyiz ki gerçi şimdidende ben pek hoş şeyler duymamaya başladım, sonuçta tek yönlü bi beslenme ne kadar sağlıklı olabilir, yada o diyet ne kadar devam edebilir dimi ama?
en güzeli sağlıklı az ama sık yiyerek abur cuburdan vazgeçerek ve yürüyüş spor vs lerle destekleyerek kalıcı kilo vermek inş tabi:))
bence 1 tatlı kaşığı sıvı yağı teflon tavaya dök üstüne bir minik patatesi küp küp doğra 1 çay bardağı su ekle kısık ateşe koy patetesler piştikten sonra alttaki az yağ ile kızarıyor kızartma tadını alıyor, nefsini köreltirsin.
benim kuaför öğrendi artık ben bişi demesem bile sadece kırıkları alıyoruz dimi diyo :) ilk zamanlar biraz mücadele ettim amahakikaten ya ucundan aldırmak için gidersin , ısrarla çok keserlerya bende ona deli oluyorum........:))))
ya dün gece o saatte yaptığım taze fasülyemi iş yerine getirmeyi unuttuğum için kohroldum desem yeridir:)
gecenın 12 sinde yemek yap ama getirmeyi unut
ve malesef kıymalı pid eyemek durumunda kaldım öğlen
sabah nesfit
ara 5 kayısı
öğle kıymalı pide
akşam artık inş fasülyemi yerim:)))
bugün yürüyüşümüde yapıcam inş oğluşumla kararlıyım
bilgisayara bakıp kikirderken yakalandım senin yüzünden. bayan dediğin narin olur diyorsun ya ona güldüm:) ben de öğrenciyken yurt yemeklerini pahalı buluyordum 2 bütün ekmek tavuk döner alıyordum, birini öğlen öbürünü akşam yerim diye ama öğlen ikisini arka arkaya yiyip üstüne uyuduğumu bilirim(bir bütün döner tüm güne bile çokken benim yaptığıma bak). çalışmaya başlayınca da bi börekçi keşfettim su böreği ama müthiş bi de karadenz pidesi yapıyorlardı. ben gittim börekçiye 1,5 börek 1 tane de pide dedim garson dayanamadı ' 1,5 börek çok gelir ' deditabi utancımdan 1 börek 1 pide almıştım o zamanlar 50li kilolardaydım, adam herhalde bi tipe baktı bi de siparişe yakıştıramadı
walla bugun yapıcam delirmek üzereyim ya niye böyle oldum sabahtan beri dondurma yedim. ananas yedim bisküvileri tırtıkladım bi parça biftek pişirdim yedim.üstelik hepsini de arka arkaya yedimşimdi de kızartma yapıcam walla. göğüslerimde bi hassasiyet var karnım da ağrıyo hafiften.
kızlar cidden ya hamileyim ya da reglim erken olacak pfff bu ne ya hiç bi yere sığamıyorum delircem
benim kuaför öğrendi artık ben bişi demesem bile sadece kırıkları alıyoruz dimi diyo :) ilk zamanlar biraz mücadele ettim ama
canım kıymalı pide lahmacun vb. yağlı olmasının haricinde o kadar da korkunç şeyler değilmiş. hem karbonhidrat hem protein hem de sebze ihtiyacını alıyormuşsun.tabi her gun yiyelim demiyorum da ara sıra olabilir üzülme..
sabah
1 dilim ekmek üstüne peynir sürdüm
ara
şeftali
öğle
tost
akşam
adana köfte tost makınasında ısıttım salata 2 kasık barbunya
ara kiraz
bende o hamburger menünün büyük içiçek ve büyük patates yanınada nuggets yedimmi benden mutlusu olmazdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?