Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yesilcayimi iciyorum simdi
Artık derlediğim yesil cayı böğürtlen çayiyla iciyorum
Cok bıkmıştım degisiklik ii oldu cokta guzel oldu
Demliyorum bardağa poşet böğürtlen cayı koyuyorum oooh miss:))

Sakınız yine çıkıyorum byssss

Günaydınlarrrrr

sabah 3 kuru erik bir nescafe
kahvaltı: light beyaz peynir ( kibrit kutusu kadar falan:))
1 dilim çavdarlı siyah ekmek
3 tane zeytin

serviste midem çok bulandığı için ara öğünü erkene alıp altınbaşak bisküviler var ya 5 tane ondan yedim yiyorum tabii öğlene kadar duramam arada light meyveli yoğrdumu da yerim. onun için öğleden sonra ara öğününmde sadece 1 tane meyve yerim diye düşünüyorum.

bu arada migroslarda natürel karışık kuruyemiş satılıyor, kavrulmamış oluyr ve ara öğün için ideal ve çok lezzetli, tavsiye ederim kızlar:)
ben elimden geldiğince ara öğünleri de çeşitlendirmeye çalışıyrm ki az da olsa farklı şeyler yiyeyim diye,

hepinize sevgiler,

ben karatyın ilk kitabını ikincisinin de yarısını okudum, ikincisi ilkinin yenilenmiş hali olduğunu anlayınca okumayı kestim. dukanın da yarısnı okudum. okumaktan bencre de zarar çıkmaz, çok güzel bilgiler var içlerinde hele dukan proteinlerin neden kilo verdirdiğini, çok güzel anlatıyor karatay da neden karbonhidretların kilo aldırdığını güzel anlatmış. artık proteinsiz bir öğün geçirmemeye çalışıyorum sayelerinde. karatayın en büyük eksikliği ölçü vermemesi özellikle de yağlara, yoksa doğal ve sağlıklı beslenmeye teşvik ediyor. doğal beslenmeyi çok da takıntı yapmadan elimizden geleni yapıyoruz bakalım. dukanın 3. evresi karatay diyetine benziyor, güçlendirme evresini yapanlar bile kilo veriyor (dukancıların gruplarını da bir müddet okudum)

Yazdiklarinizi okuyunca hem guldum hemde kendi yediklerim geldi aklima :) bende bi kiz arkadasimla hamburger menu yedikten sonra ay galiba doymadik diyip kofte ekmek yemistik :) orneklerimi cogaltabilirim :) ama kendimden utanirim :)
ya hamburger denilen şey ufacık birşey doyurup şişiren yanındaki kızartma ile neredeyse yarım kilo olan gazlı içecek

Deme oylee, bende Hamburger değilde pizza, elma dilim patates, fingers, kola acı soslaa yemek istiyorumm
70 kiloya düşünce kendime bı ödül versem gitsem yesem hic düşünmeden nasil olur acep?
ben de pizzayı seviyorum. sana bi pizza tarifi.
kaşar peyniri , sucuk, domates biber ve mantarı dilimle karıştır 1 dilim kepekli ekmeğin üstüne koy fırına ver hadi olsun 2 dilim.

Bu arada ben iyi ki kola içmeyi bırakmışım, oğlum doğduktan sonra bıraktım yaklaşık 3,5 yıldır içmiyorum. limonlu gazozlar favorim arada içsem de kola gibi bağımlılık yapmadıkları için çok sık içesim gelmiyor.

kahvaltın güzel olmuş.

ben de size dünü anlatarak başlayayım. dün öğleye kadar yazmıştım vicdanlı kabak yemeği adını verdiğim sebze yemeğinden yemiştim akşam da kalanının üstüne yumurta kırdım yanında peynir yoğurt ve 1 dilim ekmek ile yedim.

Buraya her zaman yazamasamda öğlenleri eve giderken 30-40 dakika tempolu yürüyüyüş yapıyorum süreyi uzatıp spordan bezmemek için kalan kısa mesafe bile olsa dolmuşa biniyorum. akşamları da çocuklarla gezintiye çıkıyoruz. Dün akşam gene gezintiye çıktık,çarşıda halk konserleri vardı, millet oturdu konser dinledi ben de kendime volta atacak bir alan bulup bebek arabasıyla 1 saat gezindim. 2 top dondurma yiyip üstüne de yarım saat tempolu yüründüm,ter içinde kaldım, iyi oldu bu benim için.

İki gündür ot yiyordum (e haftasonun telafisi olsun o kadar artık) nihayet bugün tavuk yiyeceğim. tavuğum evde hazır derisini soyup da haşlarım ama tavuğun yarıısnı yiyebilirim öğlen yarım tavuk haşlayacağım bakalım .

bu sabah
6 badem, 3 kuru kayısı

Kahvaltı: yarım simit, 1 dilim tulum peyniri, 3zeytin, domates biber

evet ben de senle aynı fikirdeyim zaten uzun oldu diye araöğün ve meyve eleştirisi yapmamıştım. araöğünler bir yandan metabolizmayı hızlandırıyor bir yandan da atıştırma alışkanlığı kazandırabiliyor. ben araöğün yapıyorum ama karatayın kitabından sonra 'bu yediğim araöğün mü atıştırma mı? ' diye sormaya başladım kendime, gelip gidip ağza bi şey atmak da kötü bir alışkanlık. meyve konsunda da en azından içinde şeker olduğunu bilerek tüketmekte fayda var. meyveleri araöğünde proteinli bir gıdayla beraber tüketmeye çalışıyorum veya yemekte yiyeceksem en azından ekmeği o öğünde azaltmaya çalışıyorum ki karbonhidrat yükü azalsın diye. zaten iki popüler kitap da protein konusunda hemfikir olsalar da yağlar konusunda birbirlerini yalanlar nitelikte. en güzeli akıl süzgecinden geçirmek dediğin gibi kendimize uygun bilgileri seçmek.

Öğle yemeğimi yedimm. bugün canım soğuk ve serin şeyler istiyordu dolayısıyla

önce 1 haşlanmış yumurta
avuçiçi kadar light peyazpeynir
4 dilim kadar karpuz :)

akşama meyve yokkk demek oluyr bu:)

akşama ne yesem ki? sabahı ekmekle peynirle yaptım. öğlen de protein karbonhidrat var. akşam için öneriniz var mı:)

sebze yap. ben sabah simit peynir yemiştim. öğlen tavuk haşladım cacık 1 dilim çavdarlı ekmek öncesinde de yarım elma yemiştim. akşama da pazı kavuracağım, üstüne bi yumurta kırarım yanında da yoğurt ve az ekmek hmmmmmm missss

Kimsecikler yok. Bugun yediklerimi yazayim. Haftasonu diyetimi pek uygulayamamistim o biraz motivasyonumu kirdi ki pazartesi salida yine olmicak bisey yapip yemegi gec yedim saat 9 falandi.hemdr miktari azda olsa canim cok cektigi icin biber kizartmasi yedim ustune sarimsakli yogurt ohhh :) bende bu bogaz varken biraz zor zayiflarim ama bugun cumaya az kaldi korkusuyla sabah bi kase nesfit araogun 3 kayisi oglen corba tonbalikli salata. Okadar. Aksam Disarda olacagim icin yine en uygunu kepek ekmegine tost.

Kimsecikler yok. Bugun yediklerimi yazayim. Haftasonu diyetimi pek uygulayamamistim o biraz motivasyonumu kirdi ki pazartesi salida yine olmicak bisey yapip yemegi gec yedim saat 9 falandi.hemdr miktari azda olsa canim cok cektigi icin biber kizartmasi yedim ustune sarimsakli yogurt ohhh :) bende bu bogaz varken biraz zor zayiflarim ama bugun cumaya az kaldi korkusuyla sabah bi kase nesfit araogun 3 kayisi oglen corba tonbalikli salata. Okadar. Aksam Disarda olacagim icin yine en uygunu kepek ekmegine tost.

bende o hamburger menünün büyük içiçek ve büyük patates yanınada nuggets yedimmi benden mutlusu olmazdı :)

offf bazen resmen ağzım sulanıyo aklıma gelince :)

tatlım aslında hamilelikle ilgili şüphem olmaması lazım çnkü mutlaka korunuyoruz ama ya olursa? bi de son günlerde bi garibim 2 gecedir rüyamda bebekler görüyorum. bi de göğüslerim acayip şişti niye bilmiyorum. reglim ayın 6sında yani daha var şimdiden bu kadar hassasiyet olması normal mi ki?

ben zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum yhaaa

walla cuma günlerinden ben de tırsıyorum resmen bi de kilo kaybım hiç yok nerdeyse rezil olcam korkusu (

kızlar sanırım ben diyetisyene gitmeden zayıflayamıycam benim bu şekerim için özel bi diyet falan vardır belki..

Bencede canım bı git sen diyetisyene devamlı gitmemede gerek yok öğrenirsin nasil olacak sonra kendin devam edersin, hem motivasyonun artar:))

Allah ayarlain ins diyelim o zaman , ama zayıflamadan hamile kalmayayım diye takıntı ama, hatırlarsan yazmıştım daha önce , en pik kilomda hamile kaldım, ama hic kilo almadım:))
Allah en hayırlı zaanda versin ins:))

Pazi hic yemedim Hayatımda tadını bile bilmiyorum:) sen neredeydin ezgicim:) karadenizmiydi yoksa?

Bugun kosturmacali bı gundu yine:)
Sabah kahvaltımı yaptım güzelce ise gittim 12 de toplantı varı unutmusum arkadas aradı koştur koştur oraya gittik, çıktığı izda saat 3 tu ve açlıktan oluyordum, ama öğleden sonra i arkadasa gidecektik radada yiyeçegim için öğle yemegi yemedim
Orda yediğim icinde aksam yemedim
Sonuc olarak söyle bı menüm ölü
Sabah 2 kask lor bir haslanmis yumurtayı karıştırıp nane ve pulbiber koydum
2 dikim buğday ekmegiyle yedim , bir tede domates
Öğle 5 kayısı bir avuc kiraz yedim
Öğleden sonra 1 küçük kase kisir, ve bir dilim borek yedim
Aksam 1 top dondurma

Baya dengesiz oldu aslında ama eve gelinçe hemen 45 dk yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…