- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.281
tabii haklısın canım, tek tip beslenme hiçbir zaman iyi birşey değildir. Karatay ve Dukan diyeti temelde benziyor, protein ağırlıklı diyetler yükselişe mi geçti ne:)) gerçi meyveye pek sıcak bakmadıklarından ben de ikisine de sıcak bakmyrdm ama
o kadar başarılı uygulayan var ki insan merak ediyor. Okumaktan zarar çıkmaz bir bakayım:)
ya hamburger denilen şey ufacık birşey doyurup şişiren yanındaki kızartma ile neredeyse yarım kilo olan gazlı içecekYazdiklarinizi okuyunca hem guldum hemde kendi yediklerim geldi aklima :) bende bi kiz arkadasimla hamburger menu yedikten sonra ay galiba doymadik diyip kofte ekmek yemistik :) orneklerimi cogaltabilirim :) ama kendimden utanirim :)
ben de pizzayı seviyorum. sana bi pizza tarifi.Deme oylee, bende Hamburger değilde pizza, elma dilim patates, fingers, kola acı soslaa yemek istiyorumm
70 kiloya düşünce kendime bı ödül versem gitsem yesem hic düşünmeden nasil olur acep?
ben karatyın ilk kitabını ikincisinin de yarısını okudum, ikincisi ilkinin yenilenmiş hali olduğunu anlayınca okumayı kestim. dukanın da yarısnı okudum. okumaktan bencre de zarar çıkmaz, çok güzel bilgiler var içlerinde hele dukan proteinlerin neden kilo verdirdiğini, çok güzel anlatıyor karatay da neden karbonhidretların kilo aldırdığını güzel anlatmış. artık proteinsiz bir öğün geçirmemeye çalışıyorum sayelerinde. karatayın en büyük eksikliği ölçü vermemesi özellikle de yağlara, yoksa doğal ve sağlıklı beslenmeye teşvik ediyor. doğal beslenmeyi çok da takıntı yapmadan elimizden geleni yapıyoruz bakalım. dukanın 3. evresi karatay diyetine benziyor, güçlendirme evresini yapanlar bile kilo veriyor (dukancıların gruplarını da bir müddet okudum)
evet canım söylediklerine katılıyorum, proteinler konusunda güzel bilgiler var. ama karataydaki ara öğün yapmama ve ikisinde de meyve konusundaki sınırlamaları pek aklıma yatmıyr. gerçi dukanda bir müddet dayandıktan sonra istediğin şeyleri yiyenibiliyorsun ama, kitaplardakini aynen yapmak yerine faydalı ve kendimiz için uygun olanları seçmek daha uygun
Günaydınlarrrrr
sabah 3 kuru erik bir nescafe
kahvaltı: light beyaz peynir ( kibrit kutusu kadar falan:))
1 dilim çavdarlı siyah ekmek
3 tane zeytin
serviste midem çok bulandığı için ara öğünü erkene alıp altınbaşak bisküviler var ya 5 tane ondan yedim yiyorum tabii öğlene kadar duramam arada light meyveli yoğrdumu da yerim. onun için öğleden sonra ara öğününmde sadece 1 tane meyve yerim diye düşünüyorum.
bu arada migroslarda natürel karışık kuruyemiş satılıyor, kavrulmamış oluyr ve ara öğün için ideal ve çok lezzetli, tavsiye ederim kızlar:)
ben elimden geldiğince ara öğünleri de çeşitlendirmeye çalışıyrm ki az da olsa farklı şeyler yiyeyim diye,
hepinize sevgiler,
evet canım söylediklerine katılıyorum, proteinler konusunda güzel bilgiler var. ama karataydaki ara öğün yapmama ve ikisinde de meyve konusundaki sınırlamaları pek aklıma yatmıyr. gerçi dukanda bir müddet dayandıktan sonra istediğin şeyleri yiyenibiliyorsun ama, kitaplardakini aynen yapmak yerine faydalı ve kendimiz için uygun olanları seçmek daha uygun
Öğle yemeğimi yedimm. bugün canım soğuk ve serin şeyler istiyordu dolayısıyla
önce 1 haşlanmış yumurta
avuçiçi kadar light peyazpeynir
4 dilim kadar karpuz :)
akşama meyve yokkk demek oluyr bu:)
akşama ne yesem ki? sabahı ekmekle peynirle yaptım. öğlen de protein karbonhidrat var. akşam için öneriniz var mı:)
bende o hamburger menünün büyük içiçek ve büyük patates yanınada nuggets yedimmi benden mutlusu olmazdı :)
Hamilelikle ilgili bı şüphen varmi? Belli olmaz belkide öyledir:))
Ben evdeyken sürekli yemek isterim girerim çıkarım bişeyler atıştırırım, disardayken unutuyorum galiba ama evde bütün konsantrem yemek üzerine maalesef(
Kimsecikler yok. Bugun yediklerimi yazayim. Haftasonu diyetimi pek uygulayamamistim o biraz motivasyonumu kirdi ki pazartesi salida yine olmicak bisey yapip yemegi gec yedim saat 9 falandi.hemdr miktari azda olsa canim cok cektigi icin biber kizartmasi yedimustune sarimsakli yogurt ohhh :) bende bu bogaz varken biraz zor zayiflarim ama bugun cumaya az kaldi korkusuyla sabah bi kase nesfit araogun 3 kayisi oglen corba tonbalikli salata. Okadar. Aksam Disarda olacagim icin yine en uygunu kepek ekmegine tost.
walla cuma günlerinden ben de tırsıyorum resmen bi de kilo kaybım hiç yok nerdeyse rezil olcam korkusu(
kızlar sanırım ben diyetisyene gitmeden zayıflayamıycam benim bu şekerim için özel bi diyet falan vardır belki..
offf bazen resmen ağzım sulanıyo aklıma gelince :)
tatlım aslında hamilelikle ilgili şüphem olmaması lazım çnkü mutlaka korunuyoruz ama ya olursa? bi de son günlerde bi garibim 2 gecedir rüyamda bebekler görüyorum. bi de göğüslerim acayip şişti niye bilmiyorum. reglim ayın 6sında yani daha var şimdiden bu kadar hassasiyet olması normal mi ki?
ben zayıflamadan hamile kalmak istemiyorum yhaaa
sebze yap. ben sabah simit peynir yemiştim. öğlen tavuk haşladım cacık 1 dilim çavdarlı ekmek öncesinde de yarım elma yemiştim. akşama da pazı kavuracağım, üstüne bi yumurta kırarım yanında da yoğurt ve az ekmek hmmmmmm missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?