Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrrrrrrrr
menumü yazmadıgımı farkettım ama benm hep aynı kı
dün ki menüm
sabah:nesfis,süt
öglen:kepeklı sandıvınç peynırlı domatesli
aksam :annem kaysı kompostosu yapıyordu en az 10 kaysı yemısım dır adet olacagım dıye canım çok tatlı istedi ( yemedim tabiki de) 1 tane badem sekerı attım adzımaa onu yedım suyumu içebildiğim kadar içtim
dün kandıldı herkesin geçmiş kandili mübarek olsun sagol sun şirkette kı arkadaşlar kandıl sımıtı alıp kola ıle ıle dagıtıldı yemedım kolayı da içmedımm yanlız gun için de 2 limonlu maden suyu içtim

Bugun ki menüm
sabah:3 kayısı ,kepek ekmegı ıle peynır yedım yanında meyva suyu ile ama bıraz fazla yedım :26:
öglen:kendımle 3 salatalık getırdım orta boy ,5-6 tane de kayısı onları yıyecegım
aksam da hafif ne varsa
inş yarın bıraz az cıkarım tartıda

hayırlı yolculuklar canım yap tatilini gel ÖZLETME KENDİNİ ARADA GİR EMİ HELAL OLSUN CANIM

Son düzenleme:
selam kızlar haftaya tatile gidebilirim kesin değil şuanda haftasonu bildiririm

takımda derinn sessizlik hakim sanırım bütün topiklerde aynı şey söz konusu
ramzan ayında burdaki sistem nasıl olucak bildirim yapılıyormuydu

ben geldim kızlar

gecen hafta bildirim yapamadım uzgunum. sınavlarım cok yogun gecti cuma gunu gunun bile farkında değildim.
gecen hafta zaten 200 gr gıtmıstı. tartıda 70.8 dim. takıma buyuk kaybım olmamıstır sanırım. yarın guzel bır sonucla cıkarım ıns.

yapılıyor canım bayramda yapılmıyor ...

elifezgi teşekkür ederim canım...bildirim günü söylerim ki gümbürtüye gitmesin paylaşımda :) hayırlı olsun...

dün akşam: 8 yk kuru fasulye, 1 kase baharatlı yopğurt (kimyon,kişniş, zerdeçal,zencefil), 2 yk makarna, 2 form bisküvi

ara: 8 kabuklu fıstık
2 bardak yeşil çay

bu sabah: çökelek üstüne 1 yumurta kırdım yedim

2. kahvaltı: 1 dilim çedar peyniri, 4 form bisküvi, domates

öğlen: paça çorba, 50 gram döner, yeşillik, ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 5 kuru üzüm 12 badem

akşama da kuru fasulye var dünden , ama otlu kabaklı omlet yiyesim de var, maydanoz ve dereotum hazır

emziriyormusun canım sen?

of cok sıcak bu sıcaklar şişirdi biraz ellerimi

öğlen kepekli makarna ve schnitzel yedim bende

tuni nerelerde o çok sık takipediyordu burayı ne zamandır sanki fazla yazmıyor işleri filanmı yoğun acaba

Cocostar ( 64,5 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69.3 / / / % )
buffy26 ( 71 / / / / % ) bildirimde bulunmadı
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 / 0,0 / 0 % )
berivannnn26 ( 81,7 / / / % )
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )

ergh izinli, cocostar dönmedi, buffy26 bu hafta bildirimde bulunmak zorunda ve yeni gelen de yok sanırım. aslında 1 kişi vardı ama bir kaç gündür görünmüyo:26:

akşam bendede kuru vardı paça çorbası biraz fazla kalorili değilmidir tatlım?
birde kepekli yada tamtahıllı yesen ekmeğini

tuni nerelerde o çok sık takipediyordu burayı ne zamandır sanki fazla yazmıyor işleri filanmı yoğun acaba

burdayım canım:)
evet bikaç gündür baya yoğundum
haftaya eleman izinli
öyle olunca bu hafta iş yetiştirmek için koşturduk durduk resmen
sen nasılsın, oğluşun nasıl, diyetin nasıl?

kızlar size birkaç birşey söylemek istiyorum

kaptanlık için beni öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, :))

ama biliyorsunuz ben çok paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama cevabını alamıyorum gibi hissediyorum, 10 paylaşımda bulunsam birine ikisne ancak bişeyler yazılıyor, ve açıkcası artık içimden yazmak gelmiyor( onun içinde hiç kaptan olmak içimden gelmedi açıkcası onun içinde hiç konuya girmedim

kendi kendime yazıyormuşum gibi hissediyorum(

ezgicim hayırlı olsun kaptanlığın:)

sinemcim hoşgeldin cnaım
merak etmiştim açıkcası seni
hadi bakalım bu hafta tam gaz devam:)))

ya nurcancım bilmiyorumda ben arada kardeş takım 13. takıma giriyorumm, felaket paylaşımları var bizim tüm gün yaptığımızı akşam bikaç saatte yapıyorlar ve maşallah çok samimiler:)))

akşam bendede kuru vardı paça çorbası biraz fazla kalorili değilmidir tatlım?
birde kepekli yada tamtahıllı yesen ekmeğini

paça çorbasını seviyorum o yüsden haftada bir içiyorum:26: ekmek lokantada o vardı o bakımdan (önüme sıcak pide koydular kepekli ekmek istedim onu getirdiler) Ekmek yana zaafım var doğru. pazartesiden beri ekmek yerine fom bisküvi yiyorum, hafif hafif tırnak diplerim sızlamaya başladı, salı öğleden sonra da ağzınım kenarında minik bir uçuk çıktı. en doğal en vitaminli en doyurucu hangisiyse veya belki de ara ara ekmek çeşidini değiştirerk 1er dilim kadar ekmek tüketmek zorundayım. tam tahıllı derken yulaf çavdar çekirdek keten tohunu falan oluyor içinde o mu, yoksa gene tam buğdaydan mı yapılıyor? ben şimdi bi 39 kalorilik denge ekmek deneyeceğim bakalım...
yarın sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…