- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.521
selam kızlar haftaya tatile gidebilirim kesin değil şuanda haftasonu bildiririm
selam kızlar haftaya tatile gidebilirim kesin değil şuanda haftasonu bildiririm
sinemcim hoşgeldin cnaım
merak etmiştim açıkcası seni
hadi bakalım bu hafta tam gaz devam:)))
ezgicim hayırlı olsun kaptanlığın:)
emziriyormusun canım sen?
:) hosbuldum canım.
diyeti hic bozmadımda kilo kaybım durdu. son iki gundur de odem gitsin diye karpuz detoxu yapıyorum. artık yarın tartı bı guzellık yapar bana dıyorum :)
ezgi kaptanlıgın hayırlı olsunnnnnnnnnn
ya gecen hafta saglık nedeni ile paylasımı mı c.tesi yaptım geç oldugu için işlenmemiş
gecen hafta :80,5 çıkmıştım
bu hafta kılo degılde gr oynatabilirim anca
oooo hadi bakalım, nereye gideceksiniz?
bizde bu hafta sonu bi kaçamak yapalım diyrduk ama geçenlerde bahsettiğim kuzenim vardı hatırlamısınız bilmem, onun sözü var mecburen şehir dışına çıkamıycaz:))
ama ramazandan önce kardeşlerimle beraber birşeyler ayarlıycaz galiba bizde, ama açıkcası çekiniyorum oğluşla ilk tatil olacak nasıl olacak bilemiyorum
eziyetmi eder nolur hiç bi fikrim yok
annem ısrarla çocukla rezil olursunuz gidecekseniz onu bırakın diyor ama bırakamayız o mümkün değil, hele oğluş annemlerdeyken gece uyusa nasılsa sabah getireceksiniz kalıversin der bazen eşim yok bırakmaz:)) bir baba oğul aşkı var aralarında bi görseniz:))) maşallah:))
diet arada dondurma yiyorum bugunlerde pek iyi değilim diet konusundaburdayım canım:)
evet bikaç gündür baya yoğundum
haftaya eleman izinli
öyle olunca bu hafta iş yetiştirmek için koşturduk durduk resmen
sen nasılsın, oğluşun nasıl, diyetin nasıl?
bende bazen öyle hissediyorum ahaha deliler gibi kendin yaz konus bir yorum yapmadıgım kalıor kendime ahahakızlar size birkaç birşey söylemek istiyorum
kaptanlık için beni öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, :))
ama biliyorsunuz ben çok paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama cevabını alamıyorum gibi hissediyorum, 10 paylaşımda bulunsam birine ikisne ancak bişeyler yazılıyor, ve açıkcası artık içimden yazmak gelmiyor( onun içinde hiç kaptan olmak içimden gelmedi açıkcası onun içinde hiç konuya girmedim
kendi kendime yazıyormuşum gibi hissediyorum(
denge ekmek iyidir ama unonun tam tahıllı soframı tavsiye ederim hem doyurucu tadıda güzel ben yıllardan beri eve baska ekmek sokmuyorumpaça çorbasını seviyorum o yüsden haftada bir içiyorum:26: ekmek lokantada o vardı o bakımdan (önüme sıcak pide koydular kepekli ekmek istedim onu getirdiler) Ekmek yana zaafım var doğru. pazartesiden beri ekmek yerine fom bisküvi yiyorum, hafif hafif tırnak diplerim sızlamaya başladı, salı öğleden sonra da ağzınım kenarında minik bir uçuk çıktı. en doğal en vitaminli en doyurucu hangisiyse veya belki de ara ara ekmek çeşidini değiştirerk 1er dilim kadar ekmek tüketmek zorundayım. tam tahıllı derken yulaf çavdar çekirdek keten tohunu falan oluyor içinde o mu, yoksa gene tam buğdaydan mı yapılıyor? ben şimdi bi 39 kalorilik denge ekmek deneyeceğim bakalım...
yarın sabah görüşürüz
maşallah canım kaç aylık oldu ikizlerevet emziriyorum, ikizlerden biri 1 haftadır emmiyor son bir aydır zorla emziriyordum diğeri de neredeyse sadece geceleri emiyor.
diet arada dondurma yiyorum bugunlerde pek iyi değilim diet konusunda
bende bazen öyle hissediyorum ahaha deliler gibi kendin yaz konus bir yorum yapmadıgım kalıor kendime ahaha
denge ekmek iyidir ama unonun tam tahıllı soframı tavsiye ederim hem doyurucu tadıda güzel ben yıllardan beri eve baska ekmek sokmuyorum
maşallah canım kaç aylık oldu ikizler
emzirirken ben çok iyi kilo vermiştim
bende eski formumda değilim sanki ayrılmak istedim bu hafta takımdan fakat gidersem sanki irademe yenik düşücem gibi geldi o yüzden gitmiyorum valla ben burdayım:)
ezgi kaptanlıgın hayırlı olsunnnnnnnnnn
ya gecen hafta saglık nedeni ile paylasımı mı c.tesi yaptım geç oldugu için işlenmemiş
gecen hafta :80,5 çıkmıştım
bu hafta kılo degılde gr oynatabilirim anca
bebek arabası götürmeyi unutma:) yoksa tatil hakikaten zehir olur.
kuzeninin sözlenmesine hem sevindim hem şaşırdım biraz fazla çabuk olmadı mıben de sanki çok iyi tanıyormuşum gibi çabuk falan diye yorumyapıyorum ;sen yeni bahsetmiştin ya
karatay şekerden öylebirkorkuttu ki karpuz dedoksu bana detoks gibi gelmiyoryarını ben de iple çekiyorum, karpuz detoksu yorumlarını da alırız artık (duyduğuma göre karpuz detoksunu Ahmet maranki bu 3 günde önermiş)
teşekkürler hepimize hayırlı uğurlu olurum inşallah
kızlar size birkaç birşey söylemek istiyorum
kaptanlık için beni öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum, :))
ama biliyorsunuz ben çok paylaşımda bulunmaya çalışıyorum ama cevabını alamıyorum gibi hissediyorum, 10 paylaşımda bulunsam birine ikisne ancak bişeyler yazılıyor, ve açıkcası artık içimden yazmak gelmiyor( onun içinde hiç kaptan olmak içimden gelmedi açıkcası onun içinde hiç konuya girmedim
kendi kendime yazıyormuşum gibi hissediyorum(
Hafızan super:))
Hepimiz şaşırdık heleki büyükler biraz gerildi
Kuzenimin babası vefat edeli 13 yıl oldu
Babam mantıklı biridir o istiyorsa bana laf düşmez dedi amca baba yarısı babamdan isteyecekler kuzenimi
Ama büyükbabam zaten zor bı adam karıştırdı ortalığı
Pazar gunü isteyecekler ve soz takılacak denildi oda hemen ne yüzüğümüz bu ne acele diye ortalığı karıştırdı
Kuzenim zaten aykırıdır birbirlerine girdiler
İns pazar gunü büyükbabam bı sıkıntı çıkarmaz(
Bakalım nasil bı gün olacak yazarım size
Aynen canım bende düşündüm açıkcası, ama cesaret edemedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?