- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.541
Cocostar ( 64,5 / / / % )
tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69,3 /68,9 /0,4 /0,58 % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 / 0,0 / 0 % )
berivannnn26 ( 81,7 / / / % )
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )
aslında dün sabah 68,8dim bu sabah 200-300 daha gider derken gitmedi 100 gram geldi. dünkü otlu omletin tuzu azıcık fazlaydı, su tutmuş olabilirim bi de ayıptır söylemesi wc durumu kiloyu çok etkiliyor. şu veya bu şekilde 68 rakamını gördüm elhamdülillah. sizin sonuçlarını merakla bekliyorum
bende eski formumda değilim sanki ayrılmak istedim bu hafta takımdan fakat gidersem sanki irademe yenik düşücem gibi geldi o yüzden gitmiyorum valla ben burdayım:)
günaydın takım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
tartıldım ve 79,8 çıkmış bulunuyorum7 li rakamları ucundan da olsa gordüm
bu hafta adet olacagım için pek veremedım
ya bn hala % yı hesaplayamıyorumnasıl oluyordu
tebrik ederimartık 70li hanelerdesin. ben aynı dönemdeyim umarım haftaya cuma daha fazla bildirimde bulunabiliriz. bu arada senin kilo bildirimin geçen hafta olmadığı için bu hafta ikiyi bölünerek bildirilecek diye biliyorum.seng doğru mu biliyorum acaba?
(81,7/79,8/1,9/1,16 % )Fark ikiye bölündü
elifcim benm çizelgeyı tuniti degıstırıyordu yapamadıgım için sıfremı bılıyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum :44:
tebrik ederimartık 70li hanelerdesin. ben aynı dönemdeyim umarım haftaya cuma daha fazla bildirimde bulunabiliriz. bu arada senin kilo bildirimin geçen hafta olmadığı için bu hafta ikiyi bölünerek bildirilecek diye biliyorum.seng doğru mu biliyorum acaba?
eşleri tarafından terk edilen kadınlar hemen başka birini bulurlar, o yüzden (aceleye geldiği için) ikinci evlilikler ilki kadar bile sürmez. keşke kuzenin biraz sakin düşünebilse. bu mutlu gününde acele etme falan denirse morali de bozulur:44:. Ama erkek açısından sözlenmek istemesi olumlu bir özellik, sonuçta 6-7 yıl arkadaşlık edeni gördük. hayırlı olsun ne diyelim ;Allah gönlüne göre versin
teşekkür ederimSevgili takımarkadaşlarım,
bildirimimi yapıp hemen çıkmam lazım, dün ve bugün işyeri çok yoğun pek fırsatım olmadı olmuyor.
56,5 çıktım bu hafta aynıyım, adet öncesi durumlar:)
hepinize sevgiler ve ezgicim kaptanlığın hayırlı olsun!
kızlar bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 74.7
bu hafta 74.5
fark 0.2
74.7/74.5/0.2/%0.27
200gr olsun benim olsunn napiiimm:))
artı çıkmakta vardı sonuçta
ama haftaya 73leri görüciiimmm inşşş:))
berivan özel mesaj olarak attım sana
canım takıma ait bazı şeyleri göndereceğim sanaarkadaşlar ben de aynı hisse kapılıyorum çoğu zaman. mayway berivan da katılıyor. takım sayfasında berivan-tuni-erg v ebenim yazışmalarım dönüyor genelde. mayway--seng geldikleri zaman iyi paylaşımda bulunuyor , çiğdem, benimrüyamsensin,cocostar
yeterli paylaşımda bulunmuyor. paylaşımda az bulunduğu için ismini unuttuğum da olabilir. başka takımlarda 2 gün arka arkaya izinsiz olarak mesaj yazmayanlar diskalifiye ediliyor. isterseniz bu tarz kurallar mesaj sayısı gibi kurallar konulabilir, ama bu şekilde hergün birinin mesajları sayması veya her hafta bir kişinin yoklama alması gerekece, iş yükü artacak. En güzeli herkein günlük düzenli paylaşımda bulunması.
evet 1 hafta bilidirim yapmadıysa 2 ye bölünür..tebrik ederimartık 70li hanelerdesin. ben aynı dönemdeyim umarım haftaya cuma daha fazla bildirimde bulunabiliriz. bu arada senin kilo bildirimin geçen hafta olmadığı için bu hafta ikiyi bölünerek bildirilecek diye biliyorum.seng doğru mu biliyorum acaba?
tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69,3 /68,9 /0,4 /0,58 % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 /49,2/ 0% )
berivannnn26 ( 81,7 / 79,8 / 1,9 / 1,16 % )
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )
geçen hafta 49,1
bu hafta 49,2
fark -0,1
49,1/49,2/-0,1/-%0,20
49 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ay çok zayıfsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnYapma diyet ben ce
Yanlış görmuyoru m demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?