Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kaptanım bildirımı mı yaptım emme % yı yapamadım :26:

bende eski formumda değilim sanki ayrılmak istedim bu hafta takımdan fakat gidersem sanki irademe yenik düşücem gibi geldi o yüzden gitmiyorum valla ben burdayım:)

gitme kal tabi burası gibisi var mı? diyet motivasyon öykülerini okuyabilirsin yaterli paylaşım olmadığında

tebrik ederim artık 70li hanelerdesin. ben aynı dönemdeyim umarım haftaya cuma daha fazla bildirimde bulunabiliriz. bu arada senin kilo bildirimin geçen hafta olmadığı için bu hafta ikiyi bölünerek bildirilecek diye biliyorum.seng doğru mu biliyorum acaba?
(81,7/79,8/1,9/1,16 % )Fark ikiye bölündü

hım öyle mı oluyor hımmmmm :26:

Sevgili takımarkadaşlarım,

bildirimimi yapıp hemen çıkmam lazım, dün ve bugün işyeri çok yoğun pek fırsatım olmadı olmuyor.
56,5 çıktım bu hafta aynıyım, adet öncesi durumlar:)

hepinize sevgiler ve ezgicim kaptanlığın hayırlı olsun!

kızlar bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 74.7
bu hafta 74.5
fark 0.2

74.7/74.5/0.2/%0.27

200gr olsun benim olsunn napiiimm:))
artı çıkmakta vardı sonuçta
ama haftaya 73leri görüciiimmm inşşş:))

yani aslında öyle oluyorda berivanın kilo bildirimi geçen hafta yazılmış listeye
yani geçen hafta bildirimde bulunmadı yazmıyor işte bir karışıklık var ama nasıl olur çözemedim

inş iyi olur artık yapcak bişey yok
çok dikbaşlıdır kuzenim kimsenin lafını dinlemez inş pişmanda olmaz(

teşekkür ederim
kiloyu adet bitiminde topluca veririsin artık

kızlar bende bildirimimi yapayım
geçen hafta 74.7
bu hafta 74.5
fark 0.2

74.7/74.5/0.2/%0.27

200gr olsun benim olsunn napiiimm:))
artı çıkmakta vardı sonuçta
ama haftaya 73leri görüciiimmm inşşş:))

evet 200-300 gramı da küçümsememk lazım.sen 73leri görürsün yani ramazan hedefini neredeyse tutturmuş olursun ben bakalım 67li rakakmı görebilecek miyim, göreceğimi düşünüyorum hayırlısı bakem

canım takıma ait bazı şeyleri göndereceğim sana
evet 1 hafta bilidirim yapmadıysa 2 ye bölünür..

canım hilal geçen hafta izne ayrıldı olarak gösterildi onu listeye yazmaya gerek yok aksi takdirde takım ortalaması etkilenir...
ayrıca geçen hafta bildirim yapmayan berivan değil buffy (sanırım adı sinem ) di.şimdi tekrar taslağı ekliyorum

tunituni ( 74,7 / / / % )
ergh ( 64,8 / / / % )
elifezgi ( 69,3 /68,9 /0,4 /0,58 % )
buffy26 ( 71 / / / / % )
maway ( 71,0 / / / % )
seng ( 49,1 /49,2/ -0,1/-%0,20 )
berivannnn26 ( 81,7 / 79,8 / 1,9 /%2,33 )
benim ruyamsensin ( 56,5 / / / % )
çiğdemmm86 ( 79 / / / % )

Nurcancım umarım kırılmaz ya da kızmazsın kaptan elifezgi artık.Yardımcılığa da kendimi yazmayı düşünüyorum bir süre böyle idare edelim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…