- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.601
ne kadar guzel kılo vermıssın ama bu hafta emegıne yazık değil mi bosver tatlıyı onun ve onun gıbı tatlıların sana nasıl kılo aldırdıgını dusun tatlı cirkin gelir hımmm bide seni tiksindirmek icin buyur
Eki Görüntüle 459169
aslında şöyle bişey var
diyetisyene gittiğim dönemlerde kilo vermem durduğu zaman bana iki günlük ayrıca bi diyet verirdi
çok sıkıca bi diyet
mantık vücudu şaşırtmak
çok az yenilerek yapılan diyetlerdede tam tersi daha çok içerikli bi diyetle bu şaşırtmayı yapıyorlar
o açıdan karpuz sonuçta biçok yiyecekten hafif
2 gün boyunca güzelce metabolizmanı şaşırtmışsın bide ödemse zaten fazla çıkan kilon kolayca gitmiştir
arada bu tarz şeyler yapmak lazım aslında:)
fotoyu masa üstüme kaydetip arada bakmak istiyorum
geçen kilolu halimi gördüm fotograflarda kendimden soğudum resmen:)
keten tohumunu zaten pekçok şeye faydalı diyorlar:)
şişkinlik için 1 bardak suya keten tohumunu atıp sabaha içmenizi tavsiye ederim:) görüntüsü biraz nahoş oluyor ama işe yarıyor:))
ayyy utandım
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo
ben zaman zaman yogurtla yıyordum. canım benım ıyı oldu soyledıgın ne zamandır yemıyordum baslıyım ben yıne hem toklukta verıyor.
utan tabı sutlacmıs cadıaman kusum ya ne yaptın her gun cikolatalı yeme sade de karıstır araya. hem ustunde bir porsiyon yazıyor 7 yemek kasıgı. ben 5 kasıktan fazla yemıyorum. bır ogunde
şişkinlik için 1 bardak suya keten tohumunu atıp sabaha içmenizi tavsiye ederim:) görüntüsü biraz nahoş oluyor ama işe yarıyor:))
ayyy utandım
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo
ya ne dıyorsun gecen yaz gıydıgım mayoyla resımlerıme baktım sankı gogusler mayonun ıcınde durmaya ıtıraz etmıs allahım nasıl bır goruntu o
ben adını bılmıyordumtankınıymıs benım mayom o bel bolgesı resmen bollastı sarmıyor belımı suyun ıcınde katlanıyo falan yasasın dıyorum gogusler grevı bıraktı kabul ettıler mayonun ıcıne gırmeyı :)))))
gıyecek pantolonum kalmadı sokaga berdus gıbı cıkıyorum ama mutluyum saka gıbı dımı
arada yıyorum canım çikolatalıyı ama bn kasık usulu degıl nesfit tabagı var yarıya kadar dolduruyorum gerı kalan yarısına da süt :26:anca doyuyorum
aynen canım zaten işin püf noktası da o metobolizma rutine baglamamalı. gecen ay da 2 gun ogunlerimi 1er parca cogaltıp 2 gun sıkmıstım yıne boyle tıkandıgım bı zamandı o zamanda ıse yaramıstı.
marankının verdıgı karpuz yada kıraz dıyor 2 alternatıf sunuyor. sabah 500gr ogle 500gr aksam 500gr karpuz yada kıraz. ve 10 bardaga kadar bitki çayı. aslında mantıken baktıgında seni tuz ıceren tum gıdalardan uzaklastırıyor. onunda etkısı var bence bitki çayı ve meyveyle vucudu arındırıyor. bana ciddi faydası oldu. 2 haftada bir uygulıcam ben.
işte öyle olduğunda hiç masum bişey olmuyor malesef nesfit
nesfitini az sütünü bol tutmak lazım tüketildiğinde
ayy tanıyamadım ya seniii diye şaşıran insanları gördükçeee nasıl gaza geliyorumm allahıııımmmmm
çok mutlu oluyorum iyice gaza geliyoruummm
giyemediğim kıyafetleri giyebilince çok mutlu oluyoruummm
denediğim kıyafetleri aynada bakıp beğenince çok mutlu oluyorummmm
allahımmm 74 kiloyla bu kadar mutluyum 65le ne olurum acabaaaa:)))
bu kilolarla 3 yıl niye dolaşmışım bi yandnada kendime çok kızıyoruuuummm(((
harika birsey demı kılo vermek gıbısı yok inş bnde gelırım o kıloya
harika birsey demı kılo vermek gıbısı yok inş bnde gelırım o kıloya
ya ama işte herkes senin gibi dirayetlili olamıyor malesef benim gibi mesela
ben ne zaman güzel diyete başlasam kaçamak yapmıycam desem o diyetim 3 günden fazla sürmüyor
sürmedi yani şimdiye kadar
ama ne zaman kendimi çok kasmadan ama tabikide abartmadan o zaman kilo vermeye başladım
çok kalorili olmayacak şekilde canımın istediği bir şeyi azıcıkta olsa yiyorum kendimi diyet pskolojısınden çıkarıyorum:)
ama tabiki keşke sen gibi olabilsem ama olamam kendimi biliyorum:))9
en çok ona şaşıryorum biliyormusun
göğüslerimin küçüleceğini hiç tahmin etmezdim
ama zayıflayınca heryeri küçülüyorumuş insanın süper bi duygu
sıkan ayakkabılarım bile olmaya başladı:))
ama çok spor yapmak lazım sarkmayallııımmmm..))
bu arada bol gelen herşeyime çok seviniyorum varsın yeni almış olayım varsın birsürü para dökmüş olayımm hiiiiiç umrumda diil:))
topiklerde pirinç lapası detoksu yapanlar var onada çok etkili yazmışlar ama ben bi deneyemedim
ama sadece karpuz ve bitkiçayıyla iki gün dayanabildin ha tebrik ediyorum seni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?