- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.581
istediğin gibi çarp hayatımbunu gorupte yıyen gormedım daha insanı yemekten sogutuyor.
arkadaslar izninizle kilo bildirimimi yapip takimdan ayrilmak istiyorum. Dunde yazmistim ama kimse kaale almamis yine
gecen hafta 79 bu hafta 78.5 fark 0.5 yuzde 0.63
arkadaslar izninizle kilo bildirimimi yapip takimdan ayrilmak istiyorum. Dunde yazmistim ama kimse kaale almamis yine
he valla hemde ne soğuma nefretle baktım tatlıya resmen
benım normalde tatlı krızım tutmuyorda regl donemınde cıldırıyorum. bu resımler tokat gıbı gelıyor valla. diyette kuru kayısı yıyorum 1-2 tane atlatıyorum. omru hayatımda 2 aydır regl donemlerını tatlı yemeden atlatıyorum benım ıcın buyuk bı gelısme
Himmm bu kotuymus :)) ama paylasimda bulunamiyorum. Mecburi ayrilik benimkisi :)
Himmm bu kotuymus :)) ama paylasimda bulunamiyorum. Mecburi ayrilik benimkisi :)
maşallah ne de güzel kilo vermişssin canım yemedıgıne degmıs çok zor oluyo ki ben tatlı çikolata aşıgı bırıyım dondurma harıç diyet boyunca hıc yemedım aaaaaaaaaaaa gecen hafta küçük bi sütlaç yemiştim unuttum
ebrucum pianın yüzdesi yanlış 2,25 değil 2,20..ama sen yine de bir hesapla...
ben marankiye daha fazla guvenıyorum yıllardır arastırmalarla hareket edıyor. 2 haftadır kılo veremiyordum siskinliğin de farkındaydım. kızlar karpuz detoksu yaradı benden soylemesi
siskinlik gidince patır patır dustu kilo 2 gunde 1.5 dustu. cıldıracaktım iki haftadır. ben ara ara yapıcam bu detoksu sıcakta bu cok sorun oluyor.
Bende tek badima diyet yapmakta zorlaniyorum aslinda ama isim yogun aksamda girmeye firsat bulamiyorum. Ozaman geri donmek uzere diye yazarsaniz sevinirim. Donusum muhtesem olucak :)
bak bak anlatınca neler cıkıyor senı cadı senı sutlac demekben diyetin 1. aynı doldurunca yaz ın hatrına bi tane dondurma yemıstım. baska da kacamagım olmadı. diyetim tahmını eylule kadar devam edicek. daha da baska kacamagım olmaz. hemen hemen hergun nesfıt yıyorum ben. onceden meyvelı yada sade yıyordum. bir kaç haftadır cikolatalısını kesfettım.
o ınsanın cikolata istegini bastırıyor. tabı abartadan yıyorumsen de nesfıt yıyorsun sanırım ondan denemediysen dene ara ara ondan ye mesale haftada ıkı gun ondan ye sabah ogunun ıcın yada ogle ogunun için.
şişkinlik için 1 bardak suya keten tohumunu atıp sabaha içmenizi tavsiye ederim:) görüntüsü biraz nahoş oluyor ama işe yarıyor:))
bak bak anlatınca neler cıkıyor senı cadı senı sutlac demekben diyetin 1. aynı doldurunca yaz ın hatrına bi tane dondurma yemıstım. baska da kacamagım olmadı. diyetim tahmını eylule kadar devam edicek. daha da baska kacamagım olmaz. hemen hemen hergun nesfıt yıyorum ben. onceden meyvelı yada sade yıyordum. bir kaç haftadır cikolatalısını kesfettım.
o ınsanın cikolata istegini bastırıyor. tabı abartadan yıyorumsen de nesfıt yıyorsun sanırım ondan denemediysen dene ara ara ondan ye mesale haftada ıkı gun ondan ye sabah ogunun ıcın yada ogle ogunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?