Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım netten alışveriş yapma sebebin bebegın mı yoksa fiyatın uygun olması mı gorerek begenerek alsan daha ıyı olur canım

ikisi de aslında. geçenlerde yazmıştım 3 tane mağaza dolaştım fazla da vaktim yoktu karman çorman bişey bulamadım, internette bedenleri falan açık açık yazıyor en azından bir de fiyatı uygunsa alıyorum. bu biraz da hastalık oldu :18: ya dışardaki mağazalarda peşime tezgahtar takılıyor ya gıcık oluyorum o yüzden her mağazaya da girmiyorum. geçenlerde bi mağazaya girdim etek aldım, kıyafetten yana çok daraldığım için etek üstüme olur olmaz ohhh dedim parasını ödedim çıktım, eve gidince ben neden penye etek aldım diye pişman oldum bi de komşunun kızı da almış 1 yıkamada çekmiş,dedim giymeden şunu iade edeyim tegahtarda bi afra tafra 'ne yani siz bunu beğenerek almadınız mı !!!!'' diye sordu, aklıma geldikçe sinir oluyorum, parasını alamayınca eteği önce bi attım gittim sonra döndüm bu adamların işi belli olmaz satıp bi daha kar ederler alıyım dilenciye vereyim daha iyi diye geri aldım. neyse kimseye vermedim 1 defa giydim yıkadım çekti ve bi daha da giyemem. şimdi internetten aldığım ürünü iade edersem kargo parası kadar zarar ederim öbür türlü kıyafetin parasından da oluyor insan. artık küçük dükkanların hepsinden korkuyorum ya iade alan tanınmış markalar ya da internetten alışveriş hagisi daha hesaplıysa. bu konuda çok dertli olduğum için çok konuştum galiba

bana da ayakkabıda bi kere öyle olmuştu, bilmediğim bir markdan almış ve hiç beğenmemiştim
ama son siparişim elime ulaştı vee çook beğendim, şu gergin günümde güzel bir renk katmış oldu:)

yiyerek aldığım için zaten kıyafetler üstüme olmuyo

bana da ayakkabıda bi kere öyle olmuştu, bilmediğim bir markdan almış ve hiç beğenmemiştim
ama son siparişim elime ulaştı vee çook beğendim, şu gergin günümde güzel bir renk katmış oldu:)

iyi ne güsel, şimdilik beklediğim 1 ayakkabı bir tane de kap var benim. armine2nin falan kapları 130 lira civarı ne yapayım fiyatı daha uygun olunca insan internetten alıp denemek istiyor, yalnız 42 bedenim üst kısmım daha zayıf ve kap kloş etek olduğu için 40 beden istedim umarım pişman olmam beğenirsem üstüme olmasa da iade etmeyi düşünmüyorum çünkü ben zaten 40 bedendiiiiiim:84:

kap ceket benim için denemden sıkıntılı oluyor, yada şişman gösteriyor filan beden bedeni tutmuyor onları hiç alamıyorum
en rahatı ayakkabı almak
pantolon ve etekte daha sağlıklı bedenler aşağı yukarı standart
bu benim aldığım yerde iade edeceksen karşı ödemeli gönderiyorsun kargo masrafında olmuyor o açıdan seviyorum orayı:))
pantolon eteği giymeye karar verdim üzerine vizon kısa bi ceketim vardı onu denedim çok güzel oldu vazgeçtim iade etmeye
ama çanta ve kapı paketledim yarın göndericiim inşş:)

benim hiç çıkıp dolaşmaya zamanım olmuyor olsa yanıma arkadaşım olmuyor ve yalnız dolaşmaktan nefret ediyorum
kuzenimle güzel gezeriz aslında ama onunda sürekli nöetleri var boş vaktini yakalamak çok zor:)
onun için sardım bende zaten internete:)

hakkaten sanki eski kaptanımız ramazanda tatilmi oluyor demişti öyle hatırlıyorum

hayır canlarım ramazanda tatil olmuyor.Tüm yarışmacılar bu konuda birleşip karar alırsa bilemem ama pek sanmıyorum :) mümkün olacağını..

sadece bayram cuma gününe yakınsa bildirim yapılmıyor.

Hah iyi olmasın tabi canım, ben bayramı yanlış hatırladım demekti:))

Ama guzelcebi Ramazan diyeti bulmak lazım:))

İyi geceler kızlaar
Her Perşembe bı heyecanlaniyorum, ve bu benim cok hoşuma gidiyor:))
Bugun aksam yemegi yiyemedim ama sürekli bişeyler atıştırdım merak etmeyin kaçamak degil
1. Ara bir avuc leblebi
2.ara bir dilim karpuz 2 kepekli galeta
3. Ara 7 kayısı 1 salatalık
4. Ara bir dilim karpuz 1 salatalık
5. Ara semız otu ( limon sıkıp yedim)

Yani bol arali bı gün oldu
Yemek olsa tabi daha iyi olurdu ama şartlar el vermedi
Şimdide yesilcaylarimi içip yaticam
Bugun hiç içmedim çünkü
Yarından umutluyum
Malum ramazana 73 kilo olucam hedefim ezgi baskanın kayıtlarına gecti:))
Yarın 73 leri kusuruylede olsam görebilirsem haftayad 73 u olurum ins:)))

Gunaydiiin
Kilo bildirimimi yapıyorum buyuuuk bir mutlulukla
Gecen hafta 74,5
Bu hafta 73,7
Fark 800 gr

74,5 / 73,7 / 0,8 /1,07

Ve evet sonunda 73 leri gördüm haftaya bu kusurattan kurtulmak sonrada 72 leri görmek hedefim:))

Hadi bakalım siz neler yaptınız:))

kaptanım ramazan da da olacak mı diyet bn tutamayacagım

ramazanda da dikkatli besleneceğiz , araöğün falan olmayacak ama en azından tatlılara pidelere dikkat edebiliriz

hakkaten sanki eski kaptanımız ramazanda tatilmi oluyor demişti öyle hatırlıyorum

ı ıh Ece de yazmış zaten Ramazanda da bildirimler devam edecek

KAPTANIM GÖZDE SERT adında bır arkadaşım var buraya üye olup bizimle diyet yapsa uygun mudur

kadro var gelebilir arkadaşın

waaaaow harika 73lü kilodasın artık. araöğünlerin hakikaten bol olmuş ama benim gibi zararlı şeyler yememişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…