- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.041
nasıl hissedion kendini iyimisin baya az yemişin meyve
Slm.kizlar hemen menumu yazayim sbh: nescafe
ogle:2 kati yumurta bir porsiyon haslanmis brokoli 1 domates we maydanoz
aksam: 1 biftek,zeytinyagli we limonlu salata
mawaycim dukana başlayacak birini bulduğuma çok sevindim:) beraber deneyelim istersen ne dersin?
ben sabah 1 yumurta + beyaz peynir yedim, işyerinde toplu kahvaltı yaptık, belli olmasın diye biraz salatalık domates yedim
aarada 1 yoğurt
öğlen de 4 klöfte ve 1 kutu light ayran yedim.
yarın sabahtan tam olarak başlayalım istersen? ben de 3 gün atak yapacağım sonra ramazan başlayınca da ikinci evreye geçerim
ama tatildesin 1 yıl bekliyor insan bence biraz cozutmak hakkın sıkma kendini hiç
ben kışın daha güzel diet yaptım sanki yaz biraz zorluyor gibi geliyor bana ama yılmak yok
gayet iyiyim canım arada kıraz atıstırıyorum 1,5 kılo getırdım kendımle yıkayıp attım dolaba yıyıyorum canım sen kararlı mısın dukana bana sorarsan yapma canım kısın falan yap yaz meyzesı sebzesı serınlıkletır et mıs tavukmuş bunaltır ınsanı
Orası öyle canım yılda 3 gün 5 gün ama ben yemeye alisirim diye korkuyorum
Bı yemeye başlarsam Allah korusun kimse tutamaZ beni
Bugün son yarın son derken aliveririm can hiras verdigim kiloları allah korusun:))
tamam 3 gün varım ben c.tesi normale dönerim merakediyorum gercekten 3 kilo filan gidiyormu öyle yazmıslarya hep:)
tamam o zaman:) ben dukancıların topiğini de takip ediyorum, farklı tarifler falan veriyorlar, haşlanmış tavuğa mahkum olmayız:)
aynen bende öyleyimdir battı balık yan gider diorum başlıyorum aburcubura durdurabilene aşkolsun ama gecenlerde öyle oldu fakat benim tansiyonum yükseldi artık bünye alışmış diet yapmaya dokundu bana fazla yemek...
Slm.kizlar hemen menumu yazayim sbh: nescafe
ogle:2 kati yumurta bir porsiyon haslanmis brokoli 1 domates we maydanoz
aksam: 1 biftek,zeytinyagli we limonlu salata
Selam kızlar
Nurcan ve benim rüyam sensin dukana merak salmissiniz ben ölsem yapamam onu ama size kolay gelsin umarım ise yarar:))
Gözde senin bU menüler cok az böyle kilo verilmez(
Kahvaltıyı hic bir zaman atlama bence, hic bisey alamazsan sut iç
Hic ekmekte yok menünde ne zamana kadar ekmeksiz devam edebilirsin, azda osa yemeğe başladığında hızlı kilo alırsın
Yanlış anlama lütfen ben fikirlerimi söylüyorum sadece neticede senin vücudun senin diyetin:))
tunicim, önceleri ben de dukanı hayatta yapamam diyordum, meyve delisiyim çünkü:) ama benim bünyeye artık normal diyetler kar etmiyor, bir şaşırtmak lazım, o nedenle kolları dukan için sıvadım bakalım:) tabii nurcanın da deneyecek olması güzel tesadüf oldu, destek grubu içinden destek oldu:)
nurcancım, sabah kahvaltı için ne düşünyrsun?:)
canım benım erken gelemedım bugun bayag bi elektrik kesikti deli oldum zaten dısarsı 50 derece yandım valladetoks günü buffy26 nerdesın arkadaşım meyveler hazır
BUGUN
sabah : büyükce bir dilim karpuz
öglen kiraz sarımtırak rengli olan
arada da 5-6 leblebi
saat 1 de de 1 avuk kıraz daha
ben herzamanki tartımla yarın tartılıcam bakalım kaç çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?