Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl hissedion kendini iyimisin baya az yemişin meyve

gayet iyiyim canım arada kıraz atıstırıyorum 1,5 kılo getırdım kendımle yıkayıp attım dolaba yıyıyorum canım sen kararlı mısın dukana bana sorarsan yapma canım kısın falan yap yaz meyzesı sebzesı serınlıkletır et mıs tavukmuş bunaltır ınsanı

tamam 3 gün varım ben c.tesi normale dönerim merakediyorum gercekten 3 kilo filan gidiyormu öyle yazmıslarya hep:)

ama tatildesin 1 yıl bekliyor insan bence biraz cozutmak hakkın sıkma kendini hiç
ben kışın daha güzel diet yaptım sanki yaz biraz zorluyor gibi geliyor bana ama yılmak yok

Orası öyle canım yılda 3 gün 5 gün ama ben yemeye alisirim diye korkuyorum
Bı yemeye başlarsam Allah korusun kimse tutamaZ beni
Bugün son yarın son derken aliveririm can hiras verdigim kiloları allah korusun:))

evet canım ama ben etoburumdur sıkıntı olcagını sanmıyorum fazla ama dedıgın gibi kış olsaydı daha bi iyi olurdu
arada ye kirazda halsiz kalma canım

Orası öyle canım yılda 3 gün 5 gün ama ben yemeye alisirim diye korkuyorum
Bı yemeye başlarsam Allah korusun kimse tutamaZ beni
Bugün son yarın son derken aliveririm can hiras verdigim kiloları allah korusun:))

aynen bende öyleyimdir battı balık yan gider diorum başlıyorum aburcubura durdurabilene aşkolsun ama gecenlerde öyle oldu fakat benim tansiyonum yükseldi artık bünye alışmış diet yapmaya dokundu bana fazla yemek...

Selam kızlar
Nurcan ve benim rüyam sensin dukana merak salmissiniz ben ölsem yapamam onu ama size kolay gelsin umarım ise yarar:))

Berivan ve Sinemle beraber detoks yapıyorsunuz herhalde sizede kolay gelsin:)) bende yapsam iki gün iyi olurdu ama tatilden sonrada Ramazan baslicak bayramdan sonra artık ins:))

Ece dra gidecekmişsin ins sana faydası dokunurda insulin direncini kırarsın su gibi kılı verirsin:))

Ezgiyi göremedim bugün nerelerdesin:))

Vee Ramazan sonuna yani bayrama bı hedef koymak istiyorum aslında ama su anki kilonı bilmediğim için koyamiyorum
Bi bayram hedefi ayarlayalim bence ,,Ee siz ne diyorsunuz Ramazan'da kac olacaksınız hedefleriniz ne??
Öpüyorum hepinizi

Doğru diyorsun bende az yemeye alismisim eski yediğimin yarısını bile yesem bi şişiyorum garip oluyorum basıma ağıyor giriyor, vücut tepki veriyor:)) bu guzel bisey:)) bide psikolojik tarafı varki o daha fena, yediğinden de bi keyif almıyorsun, sadece pişmanlığı kalıyor geriye:))

Slm.kizlar hemen menumu yazayim sbh: nescafe
ogle:2 kati yumurta bir porsiyon haslanmis brokoli 1 domates we maydanoz
aksam: 1 biftek,zeytinyagli we limonlu salata

Gözde senin bU menüler cok az böyle kilo verilmez (
Kahvaltıyı hic bir zaman atlama bence, hic bisey alamazsan sut iç
Hic ekmekte yok menünde ne zamana kadar ekmeksiz devam edebilirsin, azda osa yemeğe başladığında hızlı kilo alırsın
Yanlış anlama lütfen ben fikirlerimi söylüyorum sadece neticede senin vücudun senin diyetin:))

Selam kızlar
Nurcan ve benim rüyam sensin dukana merak salmissiniz ben ölsem yapamam onu ama size kolay gelsin umarım ise yarar:))

tunicim, önceleri ben de dukanı hayatta yapamam diyordum, meyve delisiyim çünkü:) ama benim bünyeye artık normal diyetler kar etmiyor, bir şaşırtmak lazım, o nedenle kolları dukan için sıvadım bakalım:) tabii nurcanın da deneyecek olması güzel tesadüf oldu, destek grubu içinden destek oldu:)

nurcancım, sabah kahvaltı için ne düşünyrsun?:)

KATILIYORUM CANIM
bayrama 75 ve altı ıle gırmeyı çok istıyorum inşallah

yumurta ve peynir salam düşünüyorum sence de uygun olurmu?

detoks günü buffy26 nerdesın arkadaşım meyveler hazır
canım benım erken gelemedım bugun bayag bi elektrik kesikti deli oldum zaten dısarsı 50 derece yandım valla ((((
ama sanma yan cızdım basladım bende bugun.
umarım sabah tartılmıssındır :) ben baslangıcta ve bıttıgı gunun sabahı muhakkak tartılıyorum :)

BUGUN
sabah : büyükce bir dilim karpuz
öglen kiraz sarımtırak rengli olan
arada da 5-6 leblebi
saat 1 de de 1 avuk kıraz daha

canım o leblebiyi sokmayaydın araya ıyıydı. amaclardan onemlı bırıde vucuda tuz sokmamak vucuda (1tane bıle) yarın ilave yapma meyvelerin yanına heycanlada beklıyorum sonucunu insallah benım aldıgımdan da guzel bır sonuc alırsın canım.

kızlar guzel bır konu olmus bayrama hedef :)

ben suan 68.9um bayramda beklentim, hedefim ya daaaa hayalim 64

hadi azcık kusuratıda olabilir ama 65 deil

Ya buraya serin filan derken bu aksam müthiş sıcak ilk günler böyle olsaydı kesin dönmüştük şimdiye
Yani öyleyi üzerindeki bluzu çıkaramadım yapışmış kalmış resmen üstüme
Yarın tatilimiz bitiyor olgusumu hasta etmeden ins doneriz en büyük korkum o(
Ve eve gittiğimde nasıl tartilicam bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…