- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.061
kızlar guzel bır konu olmus bayrama hedef :)
ben suan 68.9um bayramda beklentim, hedefim ya daaaa hayalim64
hadi azcık kusuratıda olabilir ama 65 deil
canım benım erken gelemedım bugun bayag bi elektrik kesikti deli oldum zaten dısarsı 50 derece yandım valla((((
ama sanma yan cızdımbasladım bende bugun.
umarım sabah tartılmıssındır :) ben baslangıcta ve bıttıgı gunun sabahı muhakkak tartılıyorum :)
canım o leblebiyi sokmayaydın araya ıyıydı. amaclardan onemlı bırıde vucuda tuz sokmamak vucuda (1tane bıle) yarın ilave yapma meyvelerin yanına heycanlada beklıyorum sonucunuinsallah benım aldıgımdan da guzel bır sonuc alırsın canım.
yaz beni de zorluyor tatlım yaama tatildesin 1 yıl bekliyor insan bence biraz cozutmak hakkın sıkma kendini hiç
ben kışın daha güzel diet yaptım sanki yaz biraz zorluyor gibi geliyor bana ama yılmak yok
tatlım arkadaşlar da söylemişler üstüne gelmek gibi olmasın ama niye böyle yiyosun hiç bişi yok bu menüde :44:BUGUN
sabah : büyükce bir dilim karpuz
öglen kiraz sarımtırak rengli olan
arada da 5-6 leblebi
saat 1 de de 1 avuk kıraz daha
afiyet olsun gözde :) bu arada yeni arkadaşımızsın galba tanışma fırsatımız olmadı ben ece :)Slm.kizlar hemen menumu yazayim sbh: nescafe
ogle:2 kati yumurta bir porsiyon haslanmis brokoli 1 domates we maydanoz
aksam: 1 biftek,zeytinyagli we limonlu salata
bana öyle oldu meselaOrası öyle canım yılda 3 gün 5 gün ama ben yemeye alisirim diye korkuyorum
Bı yemeye başlarsam Allah korusun kimse tutamaZ beni
Bugün son yarın son derken aliveririm can hiras verdigim kiloları allah korusun:))
ben ramazan başında 62 kg olma hedefi koymuştum malesef başaramadım inş ramazan sonunda 62 olmak istiyorumSelam kızlar
Nurcan ve benim rüyam sensin dukana merak salmissiniz ben ölsem yapamam onu ama size kolay gelsin umarım ise yarar:))
Berivan ve Sinemle beraber detoks yapıyorsunuz herhalde sizede kolay gelsin:)) bende yapsam iki gün iyi olurdu ama tatilden sonrada Ramazan baslicak bayramdan sonra artık ins:))
Ece dra gidecekmişsin ins sana faydası dokunurda insulin direncini kırarsın su gibi kılı verirsin:))
Ezgiyi göremedim bugün nerelerdesin:))
Vee Ramazan sonuna yani bayrama bı hedef koymak istiyorum aslında ama su anki kilonı bilmediğim için koyamiyorum
Bi bayram hedefi ayarlayalim bence ,,Ee siz ne diyorsunuz Ramazan'da kac olacaksınız hedefleriniz ne??
Öpüyorum hepinizi
kızlar guzel bır konu olmus bayrama hedef :)
ben suan 68.9um bayramda beklentim, hedefim ya daaaa hayalim64
hadi azcık kusuratıda olabilir ama 65 deil
Hadi ins sinemcim
Bende tartılayim bı hedef koyucam:))
Bayramda giymeyi hedeflediğim şeyler var:))
canım benım erken gelemedım bugun bayag bi elektrik kesikti deli oldum zaten dısarsı 50 derece yandım valla((((
umarım sabah tartılmıssındır :) ben baslangıcta ve bıttıgı gunun sabahı muhakkak tartılıyorum :)
canım o leblebiyi sokmayaydın araya ıyıydı. amaclardan onemlı bırıde vucuda tuz sokmamak vucuda (1tane bıle) yarın ilave yapma meyvelerin yanına heycanlada beklıyorum sonucunuinsallah benım aldıgımdan da guzel bır sonuc alırsın canım.
vay be yaaa bi tatile gittim geldim muhabbet almış başını gidiyor. yetişemiyorum size kızlar birileri dukan yapıyor birileri detoks yapıyor neler olmuş neler :))
yaz beni de zorluyor tatlım yakışın hava soğuk olduğu için vücut daha çok enerji harcamaya çalışıyor ve kilolar daha çabuk gidiyor bence. ya da bilmiyorum yazın dondurma ve soğuk yaz meyveleri de bizi bu hale getiriyor olabilir
tatlım arkadaşlar da söylemişler üstüne gelmek gibi olmasın ama niye böyle yiyosun hiç bişi yok bu menüde :44:
afiyet olsun gözde :) bu arada yeni arkadaşımızsın galba tanışma fırsatımız olmadı ben ece :)
bana öyle oldu mesela2 kilo verene kadar canım çıktı onu da alıp geri geldim
ben ramazan başında 62 kg olma hedefi koymuştum malesef başaramadım inş ramazan sonunda 62 olmak istiyorum
sinem sen görmeyeli baya kilo vermişsin tebrikler 60'lı rakamları görmüşsün :) hep destek tam destek
Süper olmuss:)))bugünkü menüm:
sabah
1 dilim ekmek
1 küçük parça peynir
1 salatalık- 1 domates - 1 yeşil biber
1 fincan yeşil çay
öğlen
1 küçük tabak börülce yemeği
1 kase yoğurt
1 tane salatalık
ara
1 armut
akşam
4-5 ızgara köfte
1 kase salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ececim nasıl oldu Dr diyetisyen isleri yazmamışsin merak ettim
Hadi ins sinemcim
Bende tartılayim bı hedef koyucam:))
Bayramda giymeyi hedeflediğim şeyler var:))
Bugün gördük o sıcağı belki yinede sizinki kadar değildir ama nasıl dayanıyorsunuz hele birde çalışırken ise gider gelirken oooooff((
sinem sen görmeyeli baya kilo vermişsin tebrikler 60'lı rakamları görmüşsün :) hep destek tam destek
canım ben de onu yazıcaktım şimdi. bugun kan tahlillerim çıktı önce dahiliye doktorumla konuştuk. sonuç tahmin ettiğimiz gibi REAKTİF HİPOGLİSEMİ ve İNSÜLİN DİRENCİ tanısı kondu. glikofaja başlıycaz. çnkü bunu çözmenin yolu ilaç+diyet+spor dedi.
nese sonra diyetisyene gittim bana bu tanılar kondu dedim. işte her şeyi anlattım hergün 1 -1,5 saat spor yapıp diyetime özen gösterip 2 ayda 2 kilo verdim dedim. onu da geri aldım aldım dedim moralim bozuk tabi bi de.
benim durumumdaki kişilere öyle her spor olmuyomuş, nabzı yükseltip tekrar düşürüp arada şekerli bi su vs. içip tekrar yükseltme tarzında bi spor yapmam lazımmış,bi de her diyet de olmuyomuş.bi de kan değerlerim çok düşük b12 eksik, demir eksik, çinko eksik, d vit eksik, sedimentasyon(ödem) tavan yapmışzaten bi de onun ilaçlarını içiyorum.
gebelik düşünüyo musun dedi yılbaşından sonra dedim. gebelikten önce bunların hep normale dönmesi lazım dedi.
benim sağlıklı bir durumda 2 ayda 6-8 kilo vermem işten bile değilmiş. yılbaşına kadar her şey bitmiş olacak merak etme dedi.
diyet listemi ctesi günü yazacak. çnkü ben bugun iki randevulu hastanın arasına kendimi zorla sıkıştırttım. ctesi günü sabahtan gel öğlene kadar başka randevu almıycam uzun uzun konuşalım dedi. ok dedim ben de
yani şimdilik böyle kızlar. inş her şey yoluna girer ya çok karamsarlaştım bugun ama kadın çok iddialı konuştu. bakalım...
dün bakıcımın işi vardı ben de dolayısıyla işyerimden izin aldım kardeşimle beraber evde çocuk baktık dolayısıyla tıpku haftasonlarım gibi kötü geçti. kızlar ya ben haftasonu cozurtmuştum dün de diyet anlamında berbat geçti dün tartıldığımda 800 gram almış gözüküyordum bu sabah tartılmaya cesaret edemedim
kardeşim geldi ya bana oğlum da kreşe gitmiyor evde yemekler pastalar börekler yapılıyor ve ben irademe hakim olamıyorum. kendime özel şey de pişirmez oldum napcaam ben berivanının veridiği fazlalık kiloları ben almış olucam bu cumaizine mi ayrılsam acep.
haaaa bi de bugün eşimin arkadaşları geleceki yemek yapsak mı dışarda mı yesek bilmiyorum.offf kilo vermek istiyorum beeen
gideyim sizin mesajları okuyup cevap yetiştireyim biraz
Kaptanım nasılsın dün yoktun merak ettim :26:
benim ev hayatı şu sıralar iş hayatından kat kat kat zor o yüzden giremedim nete. bakıcım yoktu kardeşim de ikizler+büyük oğlana bakamayacaktı. ikizlerden teki ile işe gittik izin aldık banka işlerim vardı onları halledip eve döndüm. dünün tek güzel yanı banka işlerini büyük oranda bitirmiş olmamdı. kooperatif ödememiz vardı son olarak toplu bir para istediler kredi çekmemek için borç aldık eşimin kardeşlerinden havale, para yatırma ıvır zıvır o işleri de ben takip ediyorum nihayet parayı gönderdim kurtuldum. nihayet 1 evimiz oldu gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?