Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çok sıkkın ne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk

ay canım ya sakın ayrılma! zayıflama yoluna girince biliyorsun inişler çıkışlar oluyor mutlaka:) 1,2 gündür benim de canım sıkkın buy nedenle, moralimiz bozuluyor ver nasılsa fazla çıktım diye devam ediyoruz yanlış şeyleri yemeye:) hadi birbirimize destek olup hiç bozuntuya vermeden bir günü daha atlatalım

o kadar çok inandırmısım kı 77 olduguma 79 u gorunce kendıme engel olamadım ve dım

o kadar çok inandırmısım kı 77 olduguma 79 u gorunce kendıme engel olamadım ve dım

Hic üzülme bence bir gunde 2,5 kilo cok fazlaydı zaten, bak simdiye kadar 8 kusur kilo verdin burda olmasan ne zor olurdu bu is duşun:)) 80 olabilecekmiyim derken artık 7 Lİ rakamlardasin bırak yavaş gitsin ama gitsin, sonuçta diyet yapmazsak hic veremiyçez hatta üzerine alicaz yani meyilliyizki kilo almaya buradayız dimı ama(
Onun için hiic kafana takmiyorsun guzelçe diyetine devam ediyorsun:))
Bende arti çıktım tahmin ediyordum zaten ama olsun bundan 4 ay önce nerdeyse 90a dayanmış bir fil adayiydim, ama simdi istediğim kiloda olmasamda hedefime doğru ilerliyorum varsın yavaş olsun ama kalıcı olsun, 4 ay önce diyete başlamasam belkide 100e dayanacaktım Allah korusun(
Onun icin napiyoruuuzzz tam gaz moral bozmadan devam ediyoruuuzzz:))))

kıyamam sana yaa, ama çok iyi anlıyorum seni, benm de öyle ağlamışlığım çoktur:) işyerine gittin mi sen cnm, gittiysen hadi birer yeşilçay içelim

Bende kahvaltı yapmadım evde hiçbirşey yok, tatile giderken dolabı boşaltmıştım ee bişeyde almadık daha 7 8 kayısı yedim bı yesilcayla ben iceyim bari:))
Ogle arkadaslar yemeğe çağırdılar evden hic çıkasam yok ama ne zamandirda gorusemedik, daha karar veremedim gitsemmi gitmesemmi, gerçi gitsem iyi olacak evde öğle icinde yiyecek bisey ok sonuçta:))

haklısın arkadasım bozmak yok buna da şükür 86 nerde 79 nerde 77 de olacagım 65 de bırakmayacagım diyetı sagol canım iyiki varsınız

berivan elime spoa alır döverim seni tamam baskül hata yapmış, olabilir sanki kadın vücudu denen şey ödem tutmuyormuş gibi konuşuyorsun. 2 kilonun aramızda lafı mı olur. daha up uzun bir yolumuz var benim açıkcası nerdeyse 15 kilom var. 2 kilo yüzünden pes edilir mi a benim sabırsızım.

ben sana bişey anlatayım 'the Secret' yani sır diye bir kitap var duymuşsundur belki ünlülerin falan çok bahsettiği bir kitap. hep olumlu düşünüyorsun olumlu konuşuyorsun meslea baskülde görmek istediğin kiloyu gördüğünü hayal ediyorsun ve çekim yasası sayesinde bu düşünce sana geliyor. belki 77yi çok istedin ve onu gördün, bu kadar kısa sürede hızlı kilo vermen sağlıklı olmazdı ama allah sana 77yi görmeyi nasip etti (esasında hedefimiz kilo da olmamalı aynadaki görüntü, incelme sıkılaşma ve sağlıklı olmak hedeflerimiz olmalı) . Neyse ben bu secret'ı okuduktan sonra baskülde 54 kilo yazdığını sürekli gözümde canlandırdım, sonunda oldu kilom 70 ama körolası baskül 54 gösteriyordu 54 ile 70 arasındaki herhangi bir rakam değil de neden 54???Çekim yasası gerçek oldu ama çok da istediğim şekilde değil...Biz basküle odaklanmışız bir rakamı görmek istiyoruz ve o oluyor demek ki daha doğru şeylere odaklanmamız gerekiyor

Eyyy şu basküle 'ol' diyip de olduran Allah'ım şu pisboğazıma dur de dursun, göbeciğime git de gitsin ,yağlarıma yan de yansın, metabolizmama kuvvet ver hızlı çalışsın, tabi hepsini sağlıkla ver ve senden sürekli bunları isteyebilmem için bana da azim ver .AAAAmin

İstemeye devam edlim arkadaşlar olacak!!! üniverste sınava girecek öğrencilerin annesi kendisi akrabası vs. dua edip durur hatimler salavatlar dağıtır. bu kilo verme iş bizim içim lay lay lom bir iş , eğer öyle olmasaydı ünüverste sınavına yaptığımız muameleyi kilomuza da yapardık, bol bol dua ederdik ve vazgeçmezdik.ooooooh ben lafımı ortya koydum isteyen üstüne alıııır isteyen almaz

harikasın hatta süpersin elifcim çok sagol kendıme geldim valla 65 olmadan ayrılmıyorum burdan 65 den sonra da 58 e kadar hedef Hayel kurmak bedava Olacak olacak hep birlikte verecegız

Haklisin sekerim :)) aaamiiinnn aamiiiiinnnn diyorum ne deyim başka:)))
Ciddiyete almak lazım bu ısı:))
Birde ne kadar baskalarına dua edersen Allah sana dah fazlasını verirmisya, inanın artık bı şişman görsem allahım ins Buda zayıflar zayiflamak ne guzel şeymiş oda tatsın diyorum, hic tanımadıklarıma bile:)) herkes zayıflasın istiyorum:)))

e döndün demek hoşgeldin

aynen aynen yolda otobüste nerde gorursem goreyım dua ederım

harikasın hatta süpersin elifcim çok sagol kendıme geldim valla 65 olmadan ayrılmıyorum burdan 65 den sonra da 58 e kadar hedef Hayel kurmak bedava Olacak olacak hep birlikte verecegız

benim de hep istedğim 52 olmuştur, evdeki tartımın kutusunda gösterge 52.5 gösteriyor, onu gördüğümden beriben çıktığında da görünsün istiyorum hayal kurmak bedava

Sor tabi:))
Benimde diyetisyene bittiğim dönemlerde bı Ramazan diyetim vardı bı bulayım onu nerelerdeyse:))
Tam hatırlamıyorum ama ise yarar biseyse paylasirim, ortak bı menü yaparız en sagliklisindan beraber:))

yaşasın 5. takım dayanışmasıııı

ayyy o parka bayıldım bayıldımmm. burda oturanlar ne şanslı dedim içimden önünde park karşında deniz manzarası offf. ama çok uçak geçiyor yaw 2 dakkada bir geçiyor heralde. hele o gün sabaha karşı bi uçak sesiyle uyandım heralde apartmanın çatısına indi uçak dedim öyle korktum

yumurtanın her gün yenmesi gerekiyormuş fakat yaz günü benim de midemi bulandırıyor haftada1-2 ancak yiyebiliyorum

berivan sakın canını sıkma sakın. bir anda 2 kilo vermek normal bişi değil zaten yavaş yavaş canım. 77yi de çok yakında görürsün. sonra 75i görmek istersin. sonra 70 görmek istersin öyle öyle gider bu iş :) tuniyle ezgi çok güzel yazmışlar bak

kızlar harikasınız çok güzel yazmışsınız yaa :) ezgi ben aldım üstüme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…