- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.161
yaşasın 5. Takım dayanışmasıııı
Ayyy o parka bayıldım bayıldımmm. Burda oturanlar ne şanslı dedim içimden önünde park karşında deniz manzarası offf. Ama çok uçak geçiyor yaw 2 dakkada bir geçiyor heralde. Hele o gün sabaha karşı bi uçak sesiyle uyandım heralde apartmanın çatısına indi uçak dedim öyle korktum
Yumurtanın her gün yenmesi gerekiyormuş fakat yaz günü benim de midemi bulandırıyor haftada1-2 ancak yiyebiliyorum
berivan sakın canını sıkma sakın. Bir anda 2 kilo vermek normal bişi değil zaten yavaş yavaş canım. 77yi de çok yakında görürsün. Sonra 75i görmek istersin. Sonra 70 görmek istersin öyle öyle gider bu iş :)Tuniyle ezgi çok güzel yazmışlar bak
kızlar harikasınız çok güzel yazmışsınız yaa :) ezgi ben aldım üstüme :))
çok hossun ya çok güldüm cidden
yaşasın 5. takım dayanışmasıııı
evet evet yaşasın dayanışmamızzz:)
bu arada birşey itiraf etmek istiyorum. ben dukana merak saldım ya, sitesindeki testi yaptım hem de birkaç kereama adam her seferinde ideal kilonuzdasınız deyip bana plan çıkartmadı sinir oldum yaaa
durum bu tatlım sen de durum nedır bende -500 sadece :26:
alıntıyı yanlış yapmışım kızlar, ececim özür dilerim:)
ben 64.8le tatile çıktım şu an 67yim( bu hafta benim yüzümden takıma baya bi + gelecek sanırım
Menüm
sabah o kadar canım sıkkın dı kı sabah tahvaltı yapamadım evde simit ve poğca aldım meyve suyu ıle yedım o sınırle neyı nereye yedım anlamadım cok pisman oldum ama iş işten geçtı :18::18:
öglen yemekteezelye yemegı ,pilav,cacık varmıs inmeyım yemege barı :26::26::26:
evet evet cnaım sen inme şimdi:) imkanın varsa markete falan gidip hafif birşeyler alabilirsin kendine:)
canım arkadaslar ısrar ettı salata cacık 2 kasık da bezelye yedım geldım market yok tatlım ya metkeze 30 dk mesafe var calıştıgım yerden
seçerek yemişsin, gayet de iyi olmuş bence:)afiyet olsun!
sagol canım benım evde yapılablır egzersız dusunuyorum kosu bandı var emme çok üşenıyorum çalıştıgım için :26:
e döndün demek hoşgeldin
sagol canım benım evde yapılablır egzersız dusunuyorum kosu bandı var emme çok üşenıyorum çalıştıgım için :26:
Dün neler yediğimi yazmamıştım yazım
sabah
peynir 2 lıght salam
ara
yarım bardak süt
öğle
3 köfte yoğurt
akşam
1 porsiyon döner
selam kızlar keyifsizdim ama burayı okuyunca keyfim yerine geldi valla:)
yulaf kepeği bulabilmiş değilim hala dolayısıyla tüketemiyorum dukan gerçekten zormuş ama sanırım işe yarıyor özellikle 1 ay gibi bir sürede güzel sonuçlar alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?