Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

durum bu tatlım sen de durum nedır bende -500 sadece :26:

çok hossun ya çok güldüm cidden

walla canım ben de gülüyorum kendime:) ama göreceğim o 52'yi

Menüm
sabah o kadar canım sıkkın dı kı sabah tahvaltı yapamadım evde simit ve poğca aldım meyve suyu ıle yedım o sınırle neyı nereye yedım anlamadım cok pisman oldum ama iş işten geçtı :18::18:
öglen yemekte ezelye yemegı ,pilav,cacık varmıs inmeyım yemege barı :26::26::26:

evet evet cnaım sen inme şimdi:) imkanın varsa markete falan gidip hafif birşeyler alabilirsin kendine:)

Dün neler yediğimi yazmamıştım yazım

sabah

peynir 2 lıght salam

ara

yarım bardak süt

öğle

3 köfte yoğurt

akşam

1 porsiyon döner

yulaf kepeği bulabilmiş değilim hala dolayısıyla tüketemiyorum dukan gerçekten zormuş ama sanırım işe yarıyor özellikle 1 ay gibi bir sürede güzel sonuçlar alınabilir.

sagol canım benım evde yapılablır egzersız dusunuyorum kosu bandı var emme çok üşenıyorum çalıştıgım için :26:

Bende onceleri usanırım yuruyus bandına ama artık hoşuma gitmeye başladı takiyorum kulaklığımı yürüyorum:))
Ama yok sevmiyorum diyorsan belki biliyorsundur leslie yapıyor bı cok kisi bir kere bende yaptım guzel aslında deneyebilirsin, 2 mil 3 mil filan baya çeşitleri var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…