- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.181
walla canım ben de gülüyorum kendime:) ama göreceğim o 52'yi
52mi:))) ben böle bı rakami tartıda gördümmu acaba İnan hic hatırlamıyorum :))
Bu arada sana ne diye hitap etsem adını yada ne dememi istiyorsan yazarmisin:))
benim rüyam sensincim demek biraz garip olacak:))
canım doğru söylüyrsun:)) asude canım ismim:) 52yi ben de hiç görmedim ama kısmet bu ramazana, 4 kilo versem?:26:
bende onceleri usanırım yuruyus bandına ama artık hoşuma gitmeye başladı takiyorum kulaklığımı yürüyorum:))
ama yok sevmiyorum diyorsan belki biliyorsundur leslie yapıyor bı cok kisi bir kere bende yaptım guzel aslında deneyebilirsin, 2 mil 3 mil filan baya çeşitleri var:))
Ne güzelmiş ismin:))
52 kilo biri icin ayda 4 kilo zor olabilir bence hemde Ramazan'da ,bence daha az bı hedef koy:))
aaaa o ne kı canım alet falan mı ne ıse yarıyo
teşekkür ederim canım:) yüksek hedef doğru diyrsun, eh o zaman madem 2 kilo vereyim bariama geçen ramazanda 3 kilo vermiştim, hem de her akşam dondurma yiyordum hayatımda hiç hem o kadar dondurma yiyip hem kilo verdğim olmamıştı:)
canım çok sıkkınne yapacagımı sasırdım ya tüm motivasyonum düstü hatta forumdan ayrılmayı bile düşündüm 77 çıkartan tartı nın pili zayıflamıs gidip geliyordu yeni pil takıp tartıldım ne goreyım 79 inanamadım ya servise geç kalıyordum kırk kez tartıldım ama sonuc aynı çok canım sıkkın cokkkkkkkkkk
o kadar çok inandırmısım kı 77 olduguma 79 u gorunce kendıme engel olamadım vedım
ayyy o parka bayıldım bayıldımmm. burda oturanlar ne şanslı dedim içimden önünde park karşında deniz manzarası offf. ama çok uçak geçiyor yaw 2 dakkada bir geçiyor heralde. hele o gün sabaha karşı bi uçak sesiyle uyandım heralde apartmanın çatısına indi uçak dedim öyle korktum
İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:
- Kızınız nasıl iyi mi?
Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki.
Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.
Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor.
Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para bol durumları çok iyi.
- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?
- Ah ah! Hiç sorma!
Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.
Üstelik gelinin yatağına götürüyor.
Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!
canım doğru söylüyrsun:)) asude canım ismim:) 52yi ben de hiç görmedim ama kısmet bu ramazana, 4 kilo versem?:26:
Yok canım bunun internette videoları var, leslie diye bı teyze durduğu yerde yuruyus yaptırıyor farklı hareketleride var eğlenceli bisey, 2 mil olanı var 3 mil 5 mil filanda var sanırım ne kadar mesafe istersen ona göre bir video bulup karşısına geçip onun yaptıklarını yapıyorsun, bı bak istersen monotonlugu sevmiyorsan düz yuruyus gib,i bu guzel bisey, hem bayada bi ter attiriyor o kadar cok yapan varki bende burda diger topiklerde dolaşırken gördüm:))
Mesajlari gönderemedım bu inş. Gelir. Günaydın ve hayırlı camlar.
Ramazan hepimiz için hayirlara vesile olur inş....
Bildirimimi yapıyorum ve bombayi patlatiyorum... 44.4 ehehehe buradada tam hız devam hiç tuz tüketmedım. Regl oldum ve odemis atmak için tek kelimeyle savaştım... Bugün dönüyoruz kismetse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?