Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:

- Kızınız nasıl iyi mi?
Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki.
Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor.
Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor.
Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para bol durumları çok iyi.

- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?

- Ah ah! Hiç sorma!
Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor.
Üstelik gelinin yatağına götürüyor.
Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler.
Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!

52mi:))) ben böle bı rakami tartıda gördümmu acaba İnan hic hatırlamıyorum :))
Bu arada sana ne diye hitap etsem adını yada ne dememi istiyorsan yazarmisin:))
benim rüyam sensincim demek biraz garip olacak:))

canım doğru söylüyrsun:)) asude canım ismim:) 52yi ben de hiç görmedim ama kısmet bu ramazana, 4 kilo versem?:26:

Yemekten geldim herkes yanmışsin dedi hic sevmem bronzlasmayi o kadarda uğraşdım ama yinede yanmisim(
Kofte salata yedim biraz ekmekle ve ayran ictim, üzerinde bir turk kahvesi oooh geldim:))
Ve artık islerime başlayabilirim aksam yine bir programım var ve benim bu çamaşır islerini derleme toplama islerini bugun bitirmem gerek yoksa sinirden çatlarım:))
Bı mola verdigimde yazarım o arada bide yesilcay icerim bahaneyle sabah iceyim yazmıştım ama icemedim hadi bakalım bana kolay gelsin:))
Byssss

aaaa o ne kı canım alet falan mı ne ıse yarıyo

Ne güzelmiş ismin:))
52 kilo biri icin ayda 4 kilo zor olabilir bence hemde Ramazan'da ,bence daha az bı hedef koy:))

teşekkür ederim canım:) yüksek hedef doğru diyrsun, eh o zaman madem 2 kilo vereyim bari ama geçen ramazanda 3 kilo vermiştim, hem de her akşam dondurma yiyordum hayatımda hiç hem o kadar dondurma yiyip hem kilo verdğim olmamıştı:)

öğle yemeğimi de yazayımm

3 köfte

1 saat sonra da tavuk sote şöyle 4 yemek kaşığı kadar, ne dukancıymışım yahu:) nurcancım napyr acaba??:)

aaaa o ne kı canım alet falan mı ne ıse yarıyo

Yok canım bunun internette videoları var, leslie diye bı teyze durduğu yerde yuruyus yaptırıyor farklı hareketleride var eğlenceli bisey, 2 mil olanı var 3 mil 5 mil filanda var sanırım ne kadar mesafe istersen ona göre bir video bulup karşısına geçip onun yaptıklarını yapıyorsun, bı bak istersen monotonlugu sevmiyorsan düz yuruyus gib,i bu guzel bisey, hem bayada bi ter attiriyor o kadar cok yapan varki bende burda diger topiklerde dolaşırken gördüm:))

İftardan hemen önce yapılan yavaş hareketler yuruyus gibi Ramazan'da metabolizmayı hizlandiriyormus diye duydum, keske yapabilsek:))

Tam dört sanattır evin icinde kosturuyorum ve canım cikti belim ağrıyor(
Ama herseyi bitirdim mis gibi evim makine isyan edecek 4. Parti çalışıyor ve sanırım bı 3 posta daha aticam:))
Herseyi yıkıyorum oooh misler gibi:))
Sagolsun eşimde supuruverdi, oglusu anneme göndermiştim onunla is yapmam mümkün degil, simdi annelere gidiyoruz yemeğe:))
Hepinize hayırlı ramazanlar:)))

o kadar çok inandırmısım kı 77 olduguma 79 u gorunce kendıme engel olamadım ve dım

canım benim kıyamam senın gozyasına. tartının donekliğine neden moral bozuyorsun bende de bugun fark yok. ben 15 gun boyunca değil -100 e gecmek ustune kilo alıyordum. aman sonra birkaç gunde patır patır 1-1.5 kilo gidiyordu. bu kadar zamanda bunu hepimiz yaşamışızdır. insan demorilize oluyor tabıkı ama oyle hemen pes dıyecek kadar olmaz artık kuşum. sakın moral bozup yeme.

canım sorma valla ne keyifti orda spor yapmak. eylule kadar gıdılmez ama yanıyor burası.

selam kızlar ancak gelebildim. bugun annem geldı malum hasret gıderıyoruz bu ara cok yogun gıremem ama gunluk bıldırımlerımı ve tartı gununu kacırmam.

bugunku menuler

sabah
yarım domates
yarım salatalık
1kk peynır
1 dilim kepekli bugdaylı ekmek

ara
2ceviz
2 fındık
2 badem
yesil çay

ogle ve 2.ara olmadı kahvaltıyı cok gec yaptım

aksam
2 kucuk bıber dolması
ayran
yeşil salata

ayyy klasik kaynana işte

canım doğru söylüyrsun:)) asude canım ismim:) 52yi ben de hiç görmedim ama kısmet bu ramazana, 4 kilo versem?:26:

asude güzel isimmiş. anlamı ne acaba canım? ben de bu aralar kzım olursa ne isim koyarım diye düşünüyorum asude hoşuma gitti :)

evet evet çok güzel ben de bazen koşu bandına çıkmak istemediğim zamanlar 4 really big mile'ini yapıyorum. aralarda jogging falan da yaptırıyor baya yağ yakıcı bişi

Mrb arkadaslar 2 gundur giremiorum,kusra bakmayin.buyuk ihtimalle ogleden oncede giremicem o yuzden kilomu erken yaziorum,81.2
dunku we bugunki menumu yazayim
sabah:kahwe
oglen:salata,izgara tavuk
aksam 2 yumurta 1 domates
hepinizi opuorum,yarista bol sans :)

Mesajlari gönderemedım bu inş. Gelir. Günaydın ve hayırlı camlar.
Ramazan hepimiz için hayirlara vesile olur inş....
Bildirimimi yapıyorum ve bombayi patlatiyorum... 44.4 ehehehe buradada tam hız devam hiç tuz tüketmedım. Regl oldum ve odemis atmak için tek kelimeyle savaştım... Bugün dönüyoruz kismetse....

44 muuuu???? Kendimden utanıyorum su an gercekten((
Senide tebrik ediyorum:))
Bu arada senin boyun kac ececim 44 kilo cok az diilmi yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…