Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinem alemsin:)) sen böyle yeme istediğimiz geldiginde bunlardan gonder bize ama yanında yemezsek nasil olabilecegimizide gonder:)) gaza gelelim dimı ama:))

canım benim hosgeldin
aaa yollamazmıyım daha bunların daha da guzelleri var. dediğin gibi tombik-fitte var ins. ona sıra gelmez

yada dur ekliyimde bugun seytanı durten varsa pesin pesin ayggg olsun

valla bittim bugun
temizlik manyagı oldum ya banyo, kapılar penceler off diyorum.. bayag bi kalori yakmısımdır heralde bu kadar atom karınca performansına
simdi ekmek koydum o pişiyor (tabi simdi yemicem, pişsin dilimleyip dondurucuya atıyorum) biraz soluklanıyım dedim kalkıp yemek yapıcam daha bi yeşil çay ısmarlıyım bari kendime kuru kuru oturmıyım. :126:

Oooooh evime geldim sonunda:))
Cok guzel bı tatildi ama dönüş yolu zorluydu biraz, ve insanın evi gibisi yok tabi:))
Bı duş aldım oglusu uyuttum Kaac gündür yesilcay icmedimya hemen demledim onu icicem
Gitmeden dolaptaki kayısı ve kirazları balkonda bı tepsiye acmıştım biz gelene kadar bozulur hic degilse kurutur yeriz demiştim kayısılar mis gibi olmus kirazlar daha tam kurumamış, ama bı yerde yedim denedinizmi bilmiyorum ama kiraz kurusu super oluyor:))
Ve yarın içn dünya kadar isim var artık
Çamaşırlar yıkanacak utulenecek gardolabida boşaltık duzelteceğim Ramazan oncesi eve bı ceki düzen vermek lazım ama hiic is yapadım yok belki yarına gelir:))
Sabah ilk is tartiliiip güzelce diyetime başlıyorum:))

Ne guzel halletmesin islerini :))
Bu arada grubumuzun detokstan sorumlu üyesi olarak sana bir sorum olacak
Ben bu detoksu kayısı ve erikle bir gün yapsam nasil olur acaba:))

inşallah canım yaa sizin bu desteğinize o kadar seviniyorum ki moralim düzeliyor remen :)

ezgi ya ben de bu hafta tatilde aldığım kilolardan dolayı takımıma baya bi + getiricem sanırım. napıcaz çok üzülüyorum

sağol tatlım inşallah her şey yoluna girecek ben de umutluyum.. doktorum da moral verdi baya bu problemlerin düzeldikten sonra çok güzel kilo vereceksin falan dedi.. inşallah...

canım sedimentasyonun yüksek çıkma nedeni kanımdaki saydığım değerlerin düşük olmasından dolyıymış. bi de zaten açlık insülinim çok yüksek düzelmedi bir türlü (

waaaaow diyorum sen böyle örnek listeler paylaş da ascık utanalım kendimizden bu arada daha diyetisyen görüşmen olmadı değil mi?

canım diyetisyen görüşmem oldu ama beslenme listemi ctesi günü verecek. zaten sizinle paylaşıcam her şeyi belki yardımcı olur size de :)

Ramazan bayramına buffy 64, berivan 75 olmak istiyor, ben de 65 diyorum yok mu arttıraaaaaaan

evet kızlar ramazan bayramı hedeflerimizi alalım yazmayanlar da yazsın

ben yine 62 diyorum...

pfff aynı durum bende de var şimdi aldığım kıyafetlere verdiğim paralara acıyorum 1-2 ay sonra kilo veririm bol gelir diye. ama dolaptakiler de dar geliyo. arada kaldım

canım sen bi de antalyadaydın dimi? insanın orda koltukta yatıp hiç kıpırdamaması lazım yaw :) biz tatilin ilk günü larada dolaştık biraz arkadaşlarla şelaleyi falan görmemiştim ben oraya gittim. Allah'ım ölüyorum sandım. eve girdik oturduk ilk 15 dakka terlemeye devam ettik heralde. Sen biraz iş yap günlük sporunu yapmış sayılırsın bence :)))

insanın evi gibisi yok buna kesinlikle katılıyorum
tatil dönüşü ne kötü oluyor ya valiz boşalt çamaşır yıka evi düzene sok

bugunku menümü yazayım ben de

malesef bugun dünkü kadar örnek bi menum yok

sabah (kahvaltı baya sıkı oldu)
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
4-5 zeytin
1 yumurta

öğlen
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost

ara
1 muz

akşam
2 yemek kaşığı menemen
2 yemek kaşığı makarna bol yoğurt ve kıyma ile

kızlar yaaa bu sıcaklarda nasıl oruç tutcaz fikri olan var mı??? açlık neyse de susuz çok zor olacak

Tutarız ins ya, ben gecen kandilde tuttum iki gün tahmin ettigim gibi zor olmadı, sahurda cok susatmayacak seyler yiyip , iftarlar sahur arasida gunluk içmemiz gereken suyu tamamlarız, Allah'ta yardım ediyor zaten:))

Hadi bakalım ececim bu diyetisyenle isin cok daha kolay olacak merak etme, kilolar tıkır tıkır gidecek ins:))

Sorma kapının önünde valizler öylece gözüme batıyor:))
Ama bugun hiçbirşey yapamiycam beklesin dursunlar napiim:))
Amaaan yapma tabi önce bi dinlen evinle hasret gider sonra hemencecik bitiriverirsin
Tutarız ins ya, ben gecen kandilde tuttum iki gün tahmin ettigim gibi zor olmadı, sahurda cok susatmayacak seyler yiyip , iftarlar sahur arasida gunluk içmemiz gereken suyu tamamlarız, Allah'ta yardım ediyor zaten:))
İnsallah cnm ya. Benim de aklimda olsun ctesi gunu diyetisyenime bunu da sorayim nelere dilkat etmemiz gerek diye, paylasirim sizle de :)

Hadi bakalım ececim bu diyetisyenle isin cok daha kolay olacak merak etme, kilolar tıkır tıkır gidecek ins:))

Canim tesekkur ederim yaaa bu destekleriniz beni acayip mutlu ediyor :)

Sor tabi:))
Benimde diyetisyene bittiğim dönemlerde bı Ramazan diyetim vardı bı bulayım onu nerelerdeyse:))
Tam hatırlamıyorum ama ise yarar biseyse paylasirim, ortak bı menü yaparız en sagliklisindan beraber:))

ohh evinde sana hosgeldin demiştir canım. :) tatile lafım yok herzaman super ama ınsan gercekten bır gun bıle ayrılsa evını ozluyor. yarın bır kuvvet basla bence işlere, yapmadan once ınsanın gozunde buyuyor ama bıttıkten sonrada içi açılıyor ınsanın.

Ne guzel halletmesin islerini :))
Bu arada grubumuzun detokstan sorumlu üyesi olarak sana bir sorum olacak
Ben bu detoksu kayısı ve erikle bir gün yapsam nasil olur acaba:))

canım benim valla hıc erık yada kayısı ile detoks duymadım. karpuz ve kırazlı detoksta siskinlik odem gittiği gibi 1-2 cm ıncelme oluyormus. ben ondan hıc bahsetmedım cunku incelme olsun olmasın ben siskinlikten yana cok dertliyim. aslında sende bir antalya havasından sonra yapsan ıyı olur. onun yerıne 1 gun kıraz yap sadece. sabah ogle aksam 500er gram ye gunluk toplam 1.5 kılo. 1 gun bıle faydası olur bence.

ben bazen bi hısım evden cıkıcak gıbı oluyorum avm ye kendi kendime dıyorum hayır sinem hedefine ulas o zaman alırsın ne alıcaksan simdi alıcagına cıkar parayı direk sokaga at die kızıyorum. daha dun bi elbise gordum bi baktım bayag bi alıcı gozle bakıyorum hemen bıraktım yerine

sorma valla cinnet geciriyordum bugun temizlik yaparken. bide evden hızımı alamadım aksam ustu arabayı yıkayım dedım hem daha serın olur aksam diye allahım nasıl bır nem var arabanın ıcı buhar oldu. yıkdaım ıyı mı oldu kotu mu oldu bılmıyorum artık hava kararmıstı yarın gorucem.

ayyyiii benim buraya gelmissin canım yaaa ben larada oturuyorum sahılde park alanı varya yesil alan ben oraya spor yapmaya gıdıyodum tabı mayısta falan simdi gitsem kolumu kaldırdıgımda küt bayılırım

yatmadan menumude yazayım dedım menum malum ama adet yerini bulsun

sabah
karpuz

ogle
kiraz

aksam
kiraz

bakalım yarın karpuz kirazın neticesi ne olucak

berivancım sabah mutlaka tartıl catlarım meraktan valla kendimden cok seni merak ediyorum senin ilk oldugu icin daha iyi netice alırsın.

herkescikler gitmis zaten. ben dus falan anca kendime geldim. simdi siz uyuyorsunuzdur tatlı uyuyun kızlar.

18 Temmuz Çarşamba MEsaj Sayıları
Buffy26=15
Berivan=20
elifezgi=13
maway=6
benimrüyamsensin=3
tuni=12
ergh=13
gozdesert=0
seng??? bu hafta gelmeyecek miydi acaba??

kızlar
sabah
yarım simit 1üçgen peynir çeyrek laz böreği yedim

bilmeyenlere söyliyim laz böreği baklava gibi bişi..bu hafta ben kilo aldım kessin! tartıya çıkmaya kotkuyorum yarın napcam ben:18:

dün akşam dışarda yemek yedik et ızgara 2 dilim ekmek 3kaşık bulgur pilavu ve ayran
yani baya normal normal besleniyorum eve de tatlı aldık çayın yanına tatlı yemedim ama offf sayamicam muz falan bi sürü şey yemişim:26:
önceki gün izinliydim bugün misafirim olduğu için gene izin almam gerekiyor iş yerinden ama birascık çekiniyorum, öğleden sonra nete giremezsem bilin ki izin alabilmişimdir.

bilrimleri yarın öğleye kadar yapalım, yarın sabah müsait olmayanlar bu gün akşama kadar bildirim yapabilir.

günaydınlarr

sabah sabah yedim şu yumurta lor peyniri süt omletimi ama walla bugün hiç canım istemedi, hava sıcak diye midir nedendir anlamadım:)

yoğurt da yedim az önce, ağzımın tadı değişsin diye, bakalım başladık böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…