- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.101
tabıkı yapalım canım bayrama hedefın kac canım
bayrama 64 ins canım ya. ustume gıyecek bişeyim yok dogru durusthersey ya çuval gıbı oluyor ya düdük gibi aynı seyleri giyip duruyorum.:2: bişeyde almak istemiyorum onlarda cop olucak yazık. sıkıyorum dişimi 64 de belki bir iki bisey cıkar ustume olacak
valla benım pantolonlar pens ıstıyonasıl bolar dı gobek tarafı basen falan 42 gıyıyorum genelde kılomu bellı eden bı yapım yok
ya kıyafetler bol olunca verdıgın kıloda pek bellı olmuyor :2:
bir suru badi ve pantolon bosa cıktı. zaten o mutlu edıyor ınsanı yasasın bunu artık gıyemem ben dıyorum
dukan dukan dukan dukancı oldum sonunda:))
şuana kadar herşey yolunda gidiyor..
Ama artık hareket zamanı ayaklansam hiçte fena olmaz:)
dukan dukan dukan dukancı oldum sonunda:))
şuana kadar herşey yolunda gidiyor..
ama artık hareket zamanı ayaklansam hiçte fena olmaz:)
Kızlar canım nasıl mücver istıyo yagsız fırında yogurtlu yenılecekAnneme soyledım yarın yapacak ama yagda kızartıyo yagda ıstemıyorum ben fırında olarak bılen var mı acaba :26::26:
seni cadı seni ben biliodum zaten detoksun arkasına hemen mucverler falankabak dolma ye tatlım ohhh hem kabak hem et mis gibi aklına sokma oyle yaglı seylerı.
fırında mucverlere de ya kasar eklıyolar ya krema. her sekılde kalori yumagı yani
Eki Görüntüle 467245
bak bu arkadas mucver yemiş yemiş bole olmus ona gore
Bayramda cicilerini giydiğini dusun
şirketteyım işten kafamı kaldırdım mesajı gordum nasıl gulmem gelıyo nasıl işlerın arasında kız delırdı dıyecekler valla Allah iyiligini versin
e hayatım sende mucver dıyosun napiim suan bu resim paklar ancaBen hafta sonu cok kotuydum ya reglden dolayı tatlı dıye aglasıyordum
Haftalık yediğim numune misali bal biraz korelttı beni canım tatlı ıstemıyo dıye kendımı telkin ettim valla
Yarın mucver falan yok dımı soz ver bana :13:
seni cadı seni ben biliodum zaten detoksun arkasına hemen mucverler falankabak dolma ye tatlım ohhh hem kabak hem et mis gibi aklına sokma oyle yaglı seylerı.
fırında mucverlere de ya kasar eklıyolar ya krema. her sekılde kalori yumagı yani
Eki Görüntüle 467245
bak bu arkadas mucver yemiş yemiş bole olmus ona gore
Bayramda cicilerini giydiğini dusun
valla benım pantolonlar pens ıstıyonasıl bolar dı gobek tarafı basen falan 42 gıyıyorum genelde kılomu bellı eden bı yapım yok
canım uykulu uykulu cıktım 77 gosterıyo aaa tekrar cıktım yıne 77 annemı gordum gel cık dedım annem hep 79 gelır 100 gr almıs cıktı hatta cumaya tartılayım bana da suprız olsun adet den dolayı 300 gr vermıstım gecen hafta onun acısı cıkmıs
sinem alemsin:)) sen böyle yeme istediğimiz geldiginde bunlardan gonder bize ama yanında yemezsek nasil olabilecegimizide gonder:)) gaza gelelim dimı ama:))
77miii nasil yanii:)))
ne ödem varmış megerse sende berivancim, attığın iyi olmus, ama bende bu detoksu cok nadir ayda bir filan yapmani tavsiye ederim, onada vücudu alistirmamak lazım ödemin bittiğinde kaslarını yeme allah korusun:))
maşallah diyelim o zaman bu kilolarla 42 beden giymek müthiş bisey, demekki zayiflayincada afet olacaksın desene:))
canım etım çok sıkı benım 86 ıken bıle en fazla 75 gosterıyor dum gobek bolgemle sorunum yok ama basenlerım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?