Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy bu akam tartılcaz dimii heyecanlandımmmm yine:))
evdeki tartıya çıkmayalı 4 gün olacak iyi dayandım
bugün güzel bi sonuç alırsam artık haftada bir yada iki tartılıcam
öyle abartıp sürekli tartı üstünde tünemiycem inşş:))

anammmm ben veremedım galıba
bugun yemek de sinitsel,makarna,domates çorbası varmıs yemeye ınmem

eski kaptanımız ece artık takımd ayokmu hiç uğramadı sanırım mezun olduktan sonra

nurcanıda ne zamandır göremiyorum sanki gelirsede bikaç şey yazıp çıkıyor

sinemin annesi vardı zaten demişti çok giremem diye

ece bugün yok snaırım naptı acaba eşiyle?

gözde artık takımda yokmu ?

evet ya meyvelerdendir,geçmiş olsun, ben de tahliller için en az 10 saat aç olmak gerekiyor diye biliyorum.10 saat önce 2 meyve yedinse o da etkilemiştir.
margarin hesabı iyiymiş. benim de 75 paket margarin fazlam vardı, 17 paketini attım kaldı 58 paket az da kalmamış 58 pakeeet. 68,5 olarak düşündüm kendimi ama daha azım

aaaaaaaaa cidden neredeler gözde de yok

canım ne kadar güzel takip etmişsin:)

neden domates çorbasını içersin
şinitzel kızartma değilse bi parça ondanda yersin
şinitzeli yemezsen 2 kaşık makarna yersin
bence in
ne yiceksin peki inmezsen alternatifin varmı??

ANETERNATIF 5 KAYISI 2 SALATlık yeter çok bıle bana sabah yarım gozleme yemıstım sınıtsel yagda kızarmıs domates corması ıyı olur aslında sadece onu yıyebılırım

pantolonumun paçasını yaptırdım ve bugün platfom ayakkabımla ikisini ilk defa giydim. sonuç: araba kullanırken ayakkabıyı çıkarıp çorpla basmak zorunda kaldım debriyaja -gaza, arabadan inerken giydim ayakkabıyı ve otoparktan gelene kadar öldüm, şimdi tekrar aynı eziyete katlanmamak için düz bi ayakkabı buldum arkadaşların birinden, onu giyecem

ANETERNATIF 5 KAYISI 2 SALATlık yeter çok bıle bana sabah yarım gozleme yemıstım sınıtsel yagda kızarmıs domates corması ıyı olur aslında sadece onu yıyebılırım

vur diyince öldürüyon sen de ya aç geçiyosun ya da ayarı kaçırıyorsun, biraz daha istikrar lazım sana. evet domates çorbanı iç, git şinitzelinin kabuklarını yonta yonta ye, saklatan varsa veya ayran alabileceksen ayran içsüper olur. kayısıları da arada ye

yaaa kaçsın pekiiii akşama baya süpriz geliyor anlaşılan:)))
yani 10 saatten azda olmamıştı aslında çünkü tahlili 10da verdim yine 12 saat olmuş amaaaan neyse kafama takmıycam napiim ne hastalar var bunada şükür
stresle bu şeker iyice çıkar(
onun için dikkatli olucam kontrollerimi aksatmıycam ve zayıflıycam inş düzelicek:))
düzelmezsede napiim yapacak bişeyim yok((

aaaa kızdırma kapanııııı:))))

ayyyyyyyyyyyyy valla bır an annemı gorur gıbı oldum cidden onun sık soyledıgı laf vur dıyınce öldürme
Tamam oyle yapayım canımmmmmmmmmm az az yıyım yemek zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…