Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızla herkese hayırlı günler.

Canim sahur iftr paylsirim tbki
5 msjda atarim yemk yemdgm icin norml msj atrm herdk
Onuda yaprm cnmbklm kptan alcakmi beni:18:

merhaba adın tuba sanırım hoşgeldin. ne zaman gittin niye gittin burda olduğun süre içinde kilo verebilmişmiydin?

5 patates ve 3 kemalpaşa fazla olmuş gerçekten. diyet listesi aramandan kilo verme işini ne kadar ciddiye aldığın belli. ama listen olsada onlara uyup kaçamak yapmaman lazım burda ben biraz fazlasını görüyorum tabi önceki mönülerini hatırlamıyoum görmeden yorum yapmam haksızlık ama kilo almasan bile veremezsin.5 tane bitterli bademde fazlalıklar arasında. yürümen iyi olmuş tabi.

65 hedefin düğün için deil diymi?

öncelikle geçmiş olsun diyorum. son yediklerimiz içtiklerimiz sonuçları etkiliyo. ben 1 ay dukan yapmıştım kolestrolüm normal değerlerin çok çookkkk üsütndeydi. bıraktım 3 hfta sonra tekrar baktırdım hepsi normal değerlerinde. o yüzden sağlıklı beslenmek çok önemli ve dengeli. margarin olayı 1 kilo yağ için 1 paket margarin mi? yağı kasa sadece sporyapar çevirebiliyoruz işte. sıkma canını ramazandan bi süre sonra değerlerin normal çıkar.

haklısın canım o gun kactı yuruyus ıle bıraz telafı ettım bademlerı hıc sorma ya gordukce 1 bır yemısım

yok yok 1 kilo yağ 4 paket margarin, yani bildiğimiz margarinler 250grya ona göre hesaplanıyor:)
yani ben diyete başlamadan önce ldl kolesterol filan sınırdaydı 14 kilo verdim en azından onlar baya düzelmiştri diye umuyordum ama onlarda hala sınırda(
ben anlamaıdm bu tahlili, yani 14 kilo vermişim sonuçta biraz olsun kolesterol azalmazmı canım aaa:)) kesinlikle yeniden yaptırıcam ama ramazandan sonra, şu an pskolojım buna hazır diil:))

bugün ramaznaın ilk orucunu tuttum
ilk gün saat 7de regl olmuştum(
ama şimdiden susadım ve ciddi ciddi karnım gurulduyor((
eşim 4 gün şehir dışında ve biz annemlerde kalıcaz oğluşla, kardeşimde var güzel olacak , eski günlerdeki gibi :)eşimden ayrı olmak dışında tabi(

benim vücut kolestirolüm 268 di ldl de 194 doktor bana diyet listesi verdi ama yapmadım. çünkü proteğin ağırlıklı beselenmekte kaynaklandığını biliyodum. sadece yürüyüş yaptım ve bol bol su içtim. bu zaman zarfı içerisindede yaptığım araştırmalarda bi bardak su ve ceviz içmek düşürüyomuş kolestirolü. uygulamasıda şöle 3-4 yarım cevizi bi su bardağı suya koyuyosun ertesi sabah içip cevizleri yiyosun onu içince yenisini yapıyosun ertesi sabah içiyosun. ben yapmadım ama çok tavsiyesini duydum çok canını sıkıyosa bi dene.

Allah kavustursun canım güzel olur ailecek canım benım zor oluyo oruç Allah affetsın 4 gun anca tutabıldım

Ablmn yaninda calisiyodum pcye azda olsa greblyodm
dugn hazrlklari icin ayrildim inyernetli telefonum yoktu gremcm die ayrildm

Simdi var o yuzden katildm tekrar
Dugune kadr olan hedfm 65 dgl canm

aslında bunu bende çok duydum ama denemedim, ama denemek lazım kolay bişey:))

dünkü menümü yazmadığımı farkettim
çook dengesiz bi gündü ama istem dışıydı tahlil için sabah kahvaltı etmedim
sabah 75 gr glukoz(
ara yok
öğle bir bardak sütle 3 kaşık nesfit
ara 1 acur 1 küçük yaz elması
akşamm baya cozuttum ilk defa sofradan kalkarken zorlandım şiştim kaldım
5 kaşık saç kavurma
büyükce bir parça pide
4 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
3 kaşık çoban salata
cacık
yarım bardak fanta

sonraaa 1küçük salkım üzüm, 1dilim karpuz

aslında akşam çok çokta fena olmamış dimi
yazmadan önce çok abrttım gibi gelmişti
pide biraz daha küçük olabilirdi o yarım bardakta olsa fantayı içmesem olurdu(

bugünde sahurda bir yumurta biraz peynir küçük bir parça pide ve karpuz yedim
akşam artık annemlerdeyiz bakalım ne yapacak
eşim yok zaten
kardeşimde arkadaşlarıyla çıkacakmış
onlar olmadığında annem pek bişey yapmaz zaten:)))
görücez artık

sen zaten kendi yorumunu yapmışsın yani nasıl besleneceğini ne yiyip ne yemiyceni örenmişsin geriye sadece biraz kendini tutmak kalmış

vee pantolon eteğim geldiii
ççoook güzel:))
bayramda onun üzerine kısa bir krem gömlek giymek istiyorum, ozamana kadar bikaç kilo daha verirsem inşş, çokta güzel olurum yannii:=))
çokta mütevaziyimde ayrıca gördüğünüz gibi:)))

iyi günlerde giy herşey insanın elinde istersen başarırsın.biz şeytana bile pabucunu ters giydirmişiz bi kaç kilomu vermicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…