- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #61.861
kızlar en ıyısı ben yarın sıze resmımı atayım bı bakın kac kılo gorunuorum he
tartı işini düşineyım alayım canım
kaptanım bence mesaj sayımı yapmayalım tek tek kaptan yardımcısı durumu ele alsın sayım olarak degıl de fomuma gelmeyen yazmayan yada az yazan ları gun ıcınde tespit edıp uygun sekılde uyarsın aynı sey tekrar ederse sana bıldırsın daha uygun olmaz mı :26:
Bendede at bı foto ciddi merak ettim:))
Bence Berivan kaptan yardımcısı olsun ve ipleri eline alsiinn:))))[/QUOT
canım evde net yok anca işde gırebılıyorum çok isterdım ama gelmedıgım zaman problem olur forum dakı bilgilerı ıle tarzı ve yaklası mı ıle en uygun kısı sensin tunicim bence sen olmalısın
bugun neler yedım
sabah:nnesfıt,sut
arada:1 avuç leblebı
öglen :yemekte k.fasulye,pilav,ayran vardı fasulyeyı satalla suzerek yedım ayran içtım hıc pilav yemedım
3 kayısı yedım
arada 1 avuc leblebı daha
bırde 3 rondo bisküvi yedım :18::18::18: çok acıkmıstım
canım çok sevdiğim bir arkadaşa çooook benziyorsunnnnn
tatlım işyerinde buzdolabı varsa, yumurta haşla al yanında bir araöğününü onunla yap çok tot tutyor
tatlım işyerinde buzdolabı varsa, yumurta haşla al yanında bir araöğününü onunla yap çok tot tutyor
Ooo maşallah berivancim çok hoş hatunsun:)))http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25405
kızlar bu albul 84 kılo ıken yapmıstım sımdıkı kılom ıle olan resmı der yarın atacagım
Bence Berivan kaptan yardımcısı olsun ve ipleri eline alsiinn:))))[/QUOT
canım evde net yok anca işde gırebılıyorum çok isterdım ama gelmedıgım zaman problem olur forum dakı bilgilerı ıle tarzı ve yaklası mı ıle en uygun kısı sensin tunicim bence sen olmalısın
Saol canım teşekkür ederim ama ben kaptan secilecegindede aynı şeyi söylemiştim bana göre değil ama elimden geldiğince yardım ederim :))
Aksamki yemegim belli oldu
Barbunya var salata faln pilav olsa bile yemem
TEŞEKKÜR EDERIM CANIM ZAFIFLASAM ÇOK DAHA HOŞ GOZUKECEGIM İNŞALLAHSaol canım teşekkür ederim ama ben kaptan secilecegindede aynı şeyi söylemiştim bana göre değil ama elimden geldiğince yardım ederim :))
RESİMDE GOSTER MIYORUM DEMI TUNİCİM 84 KILO OLDUGUMU
KAPTAN SECIMIN DE SENG E ELİFLE SENİ SÖYLEMISTIM CANIM 2NIZ DE BU ISTE IYISINIZ BİRKEZ DAHA DÜŞÜNSEN TATLIM OLMAZ MI
Bencede canım pilavı yeme bir dilim ekmekle ye bide yoğurt yanına süper olur:))
belkı de oyum durcanım buzdolabı var ama ben yumurta yıyemıyorum kı hıc baska ne onerırsın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?