Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

berivancım durup durup buluyorsun bişeyler:))
boşver hayatım bunları ne gerek var biz sağlıklı sağlıklı kilolarımızı verip bidaha da almıycaz inş:)))

pantolan da 42
gomlekte :42-44 bazen
tsort tarzında :m-L giyiyorum ama bılmıyorum kı bız hep evdekı tartı yı baz alıyoruz

ya berivancım bence sen git bi yeni tartı al
sen 168 boy ve 79 kiloyla 42 beden ve m giyiyor olamazsın yani sıkıyımdır dedin geçen ama o kadar sıkıda olamazsın:))
senin tartın yanlış tartıyor düşüncesindeyim ben:)))
74 doğru olabilir bence bi an önce şu kilonu bi teyit et:))

kızlar öğle süt izninde uyuyakalmışımyarım saat gecikmeli geldim işe allahtan problem yok, dünkü uykususzluğun acısını çıkarttım

bencede nesfitini az sütünü bol tuttuğumuz taktirde sabahları bence gayet rahat tüketilenbilir ama bencede iki öğün bile günde çok onun için almamaız gereken diğer et sebze vs eksik kalmış oluyır

çayın yanında bi parça çikolata yiyebilirim diye düşünüyorum beşli metrolardana almış kardeşim bitiremedik henüz:))

yani kemik ağırşığına şaştım kaldım doğrusu:)) eşinin çok zayıf olamsı senin için ne kötü((( benim eşimde evlendiğimizde çok zayıftı o kilo aldıkça seviniyorum çünkü bayanlar zaten daha iri görünüyoruz e bide eşler zayıf olunca biraz sırıtıyoruz yanlarında bi an önce zayıflamamız lazım:))
benimde yağ oranım %33 çıktı diyetisyene normali kaç olmalı acaba biliyormusun???

kızlar şu mesaj sayım işini halledemedik. fikir alayım haftalık 35 mesaj mı 60 mesaj mı, ve bu mesajlar sayılacak onu da düşünelim
- siz sayıyı (söyleyin 35de hiç az değil) seng'in yerine bir kaptan yardımcısı atamammız lazım, kaptan yardımcısına her cuma hedef mesaj sayısına ulaşılan gün mesajla bildirilir. kaptan yardımcısı da bu günleri ilan eder, mesela cuma günü dolduran kişi olabilir salı günü vs. mesaj sayısını doldurup bi daha uğramayan üyeyi ikaz eder. şimdilik kendi mesajımızı sayıyoruz ya bu birbirimizin mesajını sayma şeklidede olabilir gene 35 veya 60a kadar, fazlasını saymaya gerek yok, yoksa tuniyi sayan yandı:)

Canim bence 35 olsn amacimiz motivosyn degulmi
Mesaj sayisindn burda degilim ben acikcasi
Bildirim de kaptan a yardmcya ozel msj atmak yerine
topige yazariz olmazmi ama sayu 35 olsun herkesngunluk
Hayat kosturmacasi farkli oluyo sonucta

%25in altında olması gerekiyor kadınlarda.%20 civarı idealmiş. doğrudur bak sende de öyle çıktıysa önceki tarımda 63 kilolardayken falan %28lerdeydim, tabi %35lerden başlamıştım. bu sefer doğumdan sonra hatta doğumdan önce de çok fazla evde kapalı kaldım, doğumdan önce 2 ay neredeyse yürümek bile yasaktı bana:yağlanmam gayet normal

( demiştin ya atman gereken margarinler varı işte onları atınca normal sınırlara girer yağın. demek ki biraz da spor yapman gerekiyor.

Eşimin zayıf olması hakikaten bazen can sıkıcı oluyor sanki o yememiş hep ben yemişim gibi bi görüntü var bi de herkes eşine iyi bak falan diyo ki çocuk mu bu adam, kendisi yemek yemeyi unutan biri, yemeğe zaman ayırmayan biri. mükellef bi sofra kur salatayı bitirmeden yemeğe geçmez, yemek de ızgara türlerini sever, ekmek yemez. 1 tabak yemekle doyar. sütlü tatlı haricinde tatlı sevmez, muz sevmez, turşu sevmez, abur cubur sevmez.fındık fıstık sever, meyve sever. sağlıklı besleniyo aslında diğer yandan da bana örnek olmuş oluyor .

ya ben bu msj sayma muhabbetinden sıkıldımm(
fikir söylüyorum yorum yapan yok onun için karar verin nasıl yapılacaksa bana uyar(
ama artık sürekli bu konu hakkında yorum yazmaktan ve yorumumun hiç kale alınmamasından sıkıldım(

zayıf olan insanlar genelde hep aynı demekki
aynı eşimden bahsediyorsun sen
alıpta bi çikolata yediğini görmedim
abur cubur hiç tarzı değil yerse seninki gibi fındık çekirdek filan yer
sütlü tatlı dışında tatlı yediğinide görmedim daha , pasta filan hele hayatta sokmaz ağzına
yemeyen insan zayıf oluyor demekki arkadaş, biz gibi yemeyi sevenlerde böyle vercem diye uğraşıp duruyr

senin mesajını hatırlıyorum , uygulaması kolay olmayan birşeydi. diğer takımlar yapıyor, biri günlük olarak mesajları sayıyor her hafta biri nöbetçi oluyor, bu zor daha kolay bişey bulalım istemiştim Ama mesajlar sayılmazsa yarın herkes şikayetçi olur hiç paylaşım olmuyor diye. inan ben de ne konuyu açmak istiyorum ne de mesaj saymak, en kolayından bir kural koyup, uygulatıp geçmek istiyorum

kızlar en ıyısı ben yarın sıze resmımı atayım bı bakın kac kılo gorunuorum he
tartı işini düşineyım alayım canım

kaptanım bence mesaj sayımı yapmayalım tek tek kaptan yardımcısı durumu ele alsın sayım olarak degıl de fomuma gelmeyen yazmayan yada az yazan ları gun ıcınde tespit edıp uygun sekılde uyarsın aynı sey tekrar ederse sana bıldırsın daha uygun olmaz mı :26:

Ama hem yorum yapın dedin bende yaptım en azından yaptıgım yoruma bı yorum yapsan bende başka bişeyler söylerim bı ortak karar aldırdık ama şimdi sil bastan başlayıp duruyoruz

Aslında onun bı zorluğu yılki herkes günlük Msj sayısını o haftaki sorumluya söyleyecek oda toplayacak 5 msjdan az yazan varsa günlük söyleyecek ama zor dıyorsanız yine yapacak tek şey herkes kendi msını sayacak

Ama söylede bisey var bence gruptaki herkes haftalık 35 msj atıyorduk zaten daha çok paylaşımda bulunalım dicez msj sayma ısını kapaticaz

Benden 3 öneri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…