Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

berivancım kaç yaşındasın??
bu arada o aletlerin kafası epey bi karışık oluyor ben onlarda çıkan sonuşların hiç birine güvenmiyorum. beni de bi kere 71 kilo tartmıştı ohaaaaa dedim çok afedersiniz 6 kilo fazla

benim önerim de benim şu anda yaptığım gibi herkes attığı mesajları numaralandırsın böylece saymak hiç zor olmuyor. cuma günü haftalık kaç mesaj olduğuna bakalım iki hafta üst üste 35in altında kalanlar ikaz edilsin...

her gün mesaj sayısını söylemek de mantıklı olabilir..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25405
kızlar bu albul 84 kılo ıken yapmıstım sımdıkı kılom ıle olan resmı der yarın atacagım

waaaov güzel hatun :)

28.mesaj

kızlar bugun masterda kaldığım bi ders vardı ya hani onun bütünlemesine girdim. amaaaan pek iyi geçti çok şükür verdim o dersi sanırım
sabah sporumu yaptım sonra gündüz ders çalıştım full akşam da sınava girdim şimdi geldim. o yüzden gunduz bişi yazamadım.

Son düzenleme:

geçmiş olsun diyim canım o zman inşl. başarıyla verirsin sınavı

geçmiş olsun ve tebrikler canım:)

daha deminden beri bildirimden sonraki mesajlarımı sayıordum bende başlığa yazıcm artık yoksa kör olcam iyi yazmışım ama ,şimdiye kadar

afiyet olsun tubicimdee inş yemek niyetine değildir, ara öğün yerinededir???

canım kusura bakma ya telefondan giriyorumya görememişim özür dilerim:26: valla yemek niyetine yememiştim ama ondan başkada bişi yemedim akşam yemeğine kadar canım ıstemedi

Bende diyorum bu ki yok ortalıkta yine kendini mutfağımı kapadı:))
Tebrik ederim canım hayırlısında bitirirsin ins:))

Kizlar bugun o buyuk yemeğe çıktık
Annemde geldi oda tanıştı kızla
Guzel aksamı ama yemekte oğlum sagolsun baa uğraşırdı ok muhabbet edemedik
Sonra annem eve bıraktık gelin kahve icelim dedim baya konuştuk
Kızı sevdim cok hoş biri konuşan cıvıl cıvıl tam kardesim gibi
Ve kız 1,72 boyunda ve 50 kilo maşallah manken gibi:))
İns haklarında hayırlısı olur:))

Gelim menumee
Sahur 2 yumurta az pide domates yesil biber

İftar
1 hurma 1 ceviz
2 kasik Sac kavurma
2 kasik pilav
1 dilim kiymali borek
Salata
Bir bardak gazoz
3 kasik sutlac

Ayyy canim yaa hadi hayirlisi olsun insallah. Evlenmeyi falan planliyorlar mi yoksa simdilik sadece flört mu??
Bu arada afiyet olsun menun guzel olmus 17-18 saat oruca gore gayet az bu hafta yine ekside cikarsin boyle gidersen

Oglus uyandı onu uyutmaya çalışıyorum ayağımda su an
Görüşmek üzere kizlar
Öpüyorum siziii

Ayyy öp onu öp senin gibi tatli bi bebis isteyen bi abla var onu yerine öpuyorum de :))

Baya baya düşünüyorlar galiba:))
Haftaya annesi gelecekmiş beraber bı yemek yiyelim dedi hayırlısı bakalım( heyecanlandim:)))

Allah o bebek isteyen ablaya cooook tatli sağlıklı huzurlu onu üzmeyecek bı bebis versin ins en hayırlı zamanda:)))

slm kizlar demin cok sicak baasti 3 dilm kavn yedim
tunicim gecenin guzel gecmesine sevindim :)
menunde bence guzel disarda olmana ragmen

Amiiiiin :) ay cok istiyorum yaaa:)

canımmmmmmmmm hadi hayırlısı begendı ısen ne güzel inşallah çok mutlu olurlar canım kız manken gıbımıs masallah canım ben eskişehirde yaşıyorum ama aslen konyalıyım 7 senedir eskişehirdeyiz gelirseniz yolunuz düşerse muhakkak haber et canlarım gezdırırım o resimdeki mekan eskişehir sazoba bilim kültür parkı kızlar bı gorsenız gelın ler damatlar mı nısanlanlananlar mı hepsi doğa resmi için gelmiş ben de bu sekılde ıstıyorum ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…