Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

berivan slm cnm 70 79 topiğinden ben...
kilomuz yakın olduğu için hep yakın hissetmişimdir sizi.nasıl gdyoooo ben takılı kaldım 79 2 olcak değişiklik yok cnm sıkılıyooo

berivan slm cnm 70 79 topiğinden ben...
Kilomuz yakın olduğu için hep yakın hissetmişimdir sizi.nasıl gdyoooo ben takılı kaldım 79 2 olcak değişiklik yok cnm sıkılıyooo

hoşgeldin iyiyiym kılo almamaya vermeye calısıyorum sen nasılsın ya takıldı kaldı ibre 79 inmek istiyorum artık bır an once canım

Berivanim ya telfndan zor yaziomya ondan cnm
Yapma bole uzuluom
Cnm mailleslm mailimi aciom telfndnsimdi

Güzel sözlermiş
bendede bir görümce var dünya tatlısı zaten daha 20 yaşında:)) kayınvalidemde çok şekerdir sağolsun hiç kalbimi kırmışlığı yoktur, hatta 4 yıllık evliyim hala evlerine gittiğimde bulaşık bile yıkatmamak için direnir, yıkarsamda söylenir:))

kardeşimin arkadaşıyla o gün yemeğe çıkamadık bi aksilik olmazsa bugün gidicez inş:)

bebişten sonra zaten en çok aradığım şey uyku:) helede nasıl uykuyu severim nasıl uykuyucumdur çok zor geliyor bazen ama allah sabrını veriyor şaşırıyprum bazen kendime:))

anneerde bazen ilginç oluyor hani, kiloluyken ne yesem yeme diye söylenir dururdu,, şimdi yemiyorum azıcıktan bişey olmaz yiyiversen diyip duruyor:)))

herkeze böyle kaynana hasip olsun dıyelım canım

berivancım naçizane tavsiyem olarak kabul et, bence senin böyle diyetler yapmana hiç lüzum yok. sen kaçamaklarını kontrol altına alıp, düzgün bir beslenme düzenine geçip spora başlarsan kilo da vereceksindir:) bünyen diyete çok alışmış olsa farklı birşeyler denemek faydalı olabilir ama kendini çok sıkıntıya sokmadan bence dikkat ederek ve özellikle spor yaparak daha rahat kilo vereceksindir:)

haklısın tatlım öyle yapmam lazım bu dıyet olmaz çunkü vejeteryanlık var bende bıraz et yumurta yıyemnem bu dıyette de yemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…