Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-arkadaşlar insan bazen en sevdiği insanlara bile doğru elektriği veremiyor:birini sevmesem kaale almasam günde 20 mesajdan fazla yazdığı bir grubun üyesi olmazdım.
-bezen ben yaptım oldu demek gerekiyor, aksi takdirde yorum yapmayan diğer üyelerle ' bişey sorduk niye kaale almıyorsunuz' diye benim kavga etmem gerekirdi yani eninde sonun da bu kavganın içinde olacaktım.
-kimse kimseye ne kaptanlığı ne yardımcığını ne de başka bişeyi lütfedebilir.
-sonradan gelmeme rağmen 1 öneri 1 destek ve eski kaptanın isteği ile kaptan ilan edildim.en çok da sengin ben yardım ederim demesi ile cesaret buldum. eğer bir lütuf varsa her işi kendi yaptığı halde bana kaptan diyen sengin yaptığıdır. görüldüğü gibi herkesin fikrini almak böyle ciddi bir konuda bile takımı toplayıp fikirlerini almak kolay bişey değil çünkü en başta ytakıma uğramayanlar var.
-Şu adı kaptanlık olan sıfatı kabul etmiyorum. illaki bir kaptan gerekiyorsa oy birliği ile başkasını seçeriz. kimse istemezse ay ay sırayla yaparız.

gitmeni gerektiren bir şey yok.

gitmeni gerektiren bir şey yok.

aaa tuni saçmalama yaaa bitti gitti işte. hiç bi yere bırakmayız gitmek ne demekmiş. konuştuk çözdük işte canım..

canlarim gercekten nazar degdi
cok uzuldum tunicim

berivanim haftadan haftaya tartiliyom
aktarci oyle dedi
off amacimiz kaptanlik v.s degil kimsenin
alinmayalim mubarek ayda

ne dıyecegımı bılmıyorum kızlar

tunicim ayrılmana çok üzüldüm gerçekten seni 1 hafta izinli saysak da biraz dinlenip geri dönsen? hemen karar vermesen keşke

bence sen kaptanlık konusunda gerçekten iyisin, bunu ciddi ciddi yazıyorum sonra dalga geçtiğim zannedilmesin
diyet konusunda bilgilisin
birçok konuya açıklık getiriyorsun
en önemlisi bi ağırlığın var ( bu çok güzel bir özelliktir insanlara söylediğin sözle ikna edebiliyorsun ( bunuda kural filan konusunda demiyorum her konuda fikir beyan etmenle insanların menülerinin yanlış olup ne yapıp ne yapmamsı gerektiğini söylemen konusunda söylüyorum)

benim senin kaptanlığınla bi sorunum olduğu sanılmasın lütfen dediğim gibi yeni geldiğin halde sen kaptanlığı kabul ettin kimse olmak istememişti sorumluluk aldın
benim msjı okuduğumda moralimi bozan cümle"" 2. kaptan yardımcısıda tunidir""
belki yazıyla diyalog kurduğumuz için kendimizi ifade edemiyoruz ama spnuçta olmayan bir görevi sanki hani nasıl desem gönlünü almak istermiş gibi karşıdkainin ne bileyim çocuğu kandırı gibi al buda snein görevin der gibi
hani şöyle bi cümle olsaydı
berivan kaptan yardımcısıdır
tuni sende gerektikçe yardım edersin bize vb
ben kırılmazdım

inş bu sefer anlatabilmişimdir derdimii

tabıkı de sorunlarımız olacak canım ama konusarak hallettık çok şükür Allah çözümsüz dert vermesın tunucim ayrılmak yok hedefe hep bırlıkte yuruyecegız mezun olur ayrılacagız

tuunicim senide anliorum
ama amaci kirginlik yaratmak
amaciyla soledmi elifezgi eminim
samimiyetimiZe guvenrek yaZmistir gel
kapansin konu sende ayrilma gruptan

iftar menümm:

1 kase domates çorbası+light kaşar rendesi
2 biber dolması
4 ince sarma

ya kendimi nasıl yine biber dolmasına buldummmD

1 saatten fazla yürüyüşümü yaptımm
1 elma 1 şeftali yedim

kahve ve başka muhtelif içeceklerle günü kapatırımm:))

canım biber dolması grubumuza gene girmiş
ayyy ne güzel yürüyüş yapablmen ramzn ayında ayrıca tebrk ediorum bu yüzden seni
menünü beğendm şahsen yarın benm iftarda pide(kıR) var nişanlm iftara gelcek o yüzden ama çorbadan sonra 1-2 yerm zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım sen nasılsınn??evet tatlım maalesef karıştı,kızlar da gelmedi bu akşam

evet yaa tuni umarım ayrlmaz umarım toparlanır grup tekrar canım bnde iyiyim yarın öğlenden akşam 6-7ye kadr nişanlımla çarşıda olcaz eksik ne varsa olnları alcaz dedim eksk kalmsın içimizde bişi kalmasın dedim az kalıor telaşeler artarsa bulşma imknımızın olmadğını düşün son dakikalar zor dedm
o da hak verdi buluşuruz elbtte deidm de ıhtımalı düşünüydum dedim o da hak verdi geln giden falan çok olcak diye bu hafta bıtrcz inşl. ıvır zıvırları

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…