- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.081
4 kilosunu evlenmeden önce almıştım, 3 kilosunu da evlendikten sonra aldım geriye kalanları da doğum ve emziklilikten.
asıl kilo almaya başlamam 54ten 49,9 düşme hevesim oldu düştüm ve hızla kilo almaya başladım
iftar menümm:
1 kase domates çorbası+light kaşar rendesi
2 biber dolması
4 ince sarma
ya kendimi nasıl yine biber dolmasına buldummmD
1 saatten fazla yürüyüşümü yaptımm
1 elma 1 şeftali yedim
kahve ve başka muhtelif içeceklerle günü kapatırımm:))
günaydın canlarımmmmmmmmmmm
dünki menüm:
aksam:yeşil fasulye içinde patates de vardı 5 kasık yedım yogurtla ,karpuz saat 10 gb bızımkıler dondurma yıyordu sadece annemın dondurmasından 2 çatal aldım
sabah :2 dılım denge ekmek,peynır,2 domates,sutlu sekersız kahve içtim
veeeeeeee spor yartım 25 mekik
50sag iç bacak
50 sol iç bacak
100 ip atlama bel hareketlerı yaptım
eferim kız, sporcu beri
şu bölgesel zayıflama işini daha çözemedim
hep genetik deniyor armutsan armut kalırsın, elmaysan elma. küçülürsün ama şekil değişmez deniyor. sporu da öneriyorlar ama sanki spor da çok çare olmuyor.
bu konuda son olarak gene canan karatay hocanın bir lafı var, insüliğn direnci göbekteki yağ birikimi ile alakalı. ama kadınlarda basen kalça bölgesinden başlıyor diyor. hakikkaten biz ailecek makarnayla hamurla karın doyururuz ve alt tarafımız kalındır zayıfken bile alt taraf kalındır.
Bu sefer kararlıyım basen kalça gidene kadar vericem kiloları inşallah.
ben hep 54 civarıyıdım benle aynı boyda bir arkadaşım 48-49u geçmemeye çalışıyordu geçersem basenlerim çıkıyor diyordu belki ben de o kiloları bi denerim68 kilodayken 48i düşünmek
günaydın arkadaşlar,
dün akşam geç saatte sahur niyetine 2 bardak light kakolu süt içtim bir tane de probiyotik yoğurt ( bu kahvaltı için düşünülmüş üstünde gevreği olandan)
benim şişkinliğim geçmiyor oy ramazanda düzen bir bozulunca çok fena oluyor, kendimi çok kötü hissediyorummm2:
Teşekkür ederim, Hoşbulduk
-Asıl mesleğim, Bilgisayar programcılığı ama şuan Bir yazılım şirketinde müşteri hizmetleri elemanı olarak çalışıyorum
Üniversite boyunca 57 kiloydum iş hayatına atılınca biraz kilo aldım, evlendikten sonra daha da çok aldım
kışın bi ara 72,5 tum, egeadanın yöntemiyle 2.5 kilo verdim
hully nin diyet günlüğü topiği sayesinde ordaki arkadaşların desteğiyle 3 kilo daha verdim :))
Daha önce herhangi bir takıma üye değildim, ama ara arar takip ediyorum zayıflama topiklerini, başarı öykülerini falan okudum
Hoşbulduk :))
Ben ozaman ayağımın tozuyla hemen sabah kahvaltı menümü yazayım;
1 dilim uno denge ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 çaybardağı erik kompostosu
Kahvaltında önce 15 dk leslie sensonela yürüdüm :)
Teşekkür ederim, Hoşbulduk
-Asıl mesleğim, Bilgisayar programcılığı ama şuan Bir yazılım şirketinde müşteri hizmetleri elemanı olarak çalışıyorum
Üniversite boyunca 57 kiloydum iş hayatına atılınca biraz kilo aldım, evlendikten sonra daha da çok aldım
kışın bi ara 72,5 tum, egeadanın yöntemiyle 2.5 kilo verdim
hully nin diyet günlüğü topiği sayesinde ordaki arkadaşların desteğiyle 3 kilo daha verdim :))
Daha önce herhangi bir takıma üye değildim, ama ara arar takip ediyorum zayıflama topiklerini, başarı öykülerini falan okudum
kızlar sporuma geç kaldım bugun şimdiye bitmiş olması lazımdı. ben gidip biraz tepinip geleyim :))
egeadanın yöntemi mii?hiç duymadım forumda mı yazıyor. bu arada boy kilo ve hikayemiz benziyor.
ben de 1,57
67,7 kg
73 kiloyu görmüş biriyim
ececim kolay gelsin:) bu arada dün akşamki menüm ve süt konusunda haklısın canım dün istediğim gibi olmadı, evde dolma olduğundan mecburen yedim kalacak diye. bu akşam farklılaştırıyorumakşam iftara dışarıdayım yine, biraz çorba et/tavuk salata yerim, tatlı bu sefer yokkkk
o zaman anlaştık :))
bu arada bi telefon çaldı annem aradı 15 dakka konuştu :) aslında bu sefer kısa kesti denebilir bazen 1 saati buluyo konuşmamız:) ve bu her gün oluyo :) ve evlerimizin arası 10 dakka. bazen muhabbetin hızını alamayıp atlayıp arabaya gidiyorum hemen :))) hahhaha çok alemiz ya babam akıl erdiremiyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye :))
gunaydin canlArim
daha yeni uyandim
solugi burda aldim hrzamanki gibi
oruc tutamiom gene ya bugn son
insl yarin tutcm
dah bisi yemedim
bgn aksamfan bildirim
gec kalmiyim yarina gene bu saatte uyanirim
diye dusunuyorum
hosgeldin cnm
umarim.istedigin kiloya dusersin cnm
Günaydın, ben aranıza yeni katıldım
bende niyetli değilim, oruç tutan herkesin Allah orucunu kabul etsin diyorum ve hemen öğlen menümü paylaşıyorum
Öğlen;
Taze fasulye, 1 dili ekmek, 3 kaşık yoğurt
hersey mumkun burda noluomus kılo bıldırımı haftalık mı pek okuyamadm cok uzun
tunaydın kızlar
yeni gelenler var sanırım gecmişe bakamadım ama yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorumkilo vermek icin dogru yerdesiniz cogumuzun cizelgesi var zaten gorunuyor ne kadar verdiğimiz ama suresel olarak ben mayıs ayının ortasında (daha 3 ayı doldurmadım) basladım evlendiğimde aldıgım ve motivasyon dusuklugunden dolayı veremediğim kiloları tıkır tıkır verıyorum cok sukur canım arkadaslarımın desteğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?