Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eski takımım, nasılsınız?
Ramazanınız mübarek olsun, umarım diyet de oruç ta iyi gidiyordur.
hepinize sevgiler...

protein yok? sebze yok? benim fikrim 1 dolmayı az yiyip yerine sebze yemeği koyman ya da 1 kase yoğurt koyman canım

fasulye patates yoğurt üçlüsünü sevdim, yanında ekmek yememen de iyi olmuş:)
ayrıca spor da süper olmuş devam :))

evet bir basen mağduru da benim malesef.. 36 beden olduğum zamanlarda bile vardı benim de ama 68den 48i düşünmek neden olmasın hedefleri büyük tutmak lazım:))

canım bu kadar sütü ve yoğurdu yanında bişi olmadan tüketirsen şişkinlik yapar. senn kilon zaten az olduğu için düşük kalorili besleniyorsun bi de süt yoğurt... bu konuya bi dikkat et bakalım yoğurdu meyveyle ye hem de meyve şekerini dalgalandırmamış olur

hoşgeldiiiin :) canım sakıncası yoksa adını öğrenebilir miyiz?? ben ece bu arada

güzel kahvaltı:) lesliyi zamanla biraz artırmanı tavsiye ederim:)

tekrar hoşbulduk arkadaşlar
İsmimi sormuşsunuz, Adım tuğba
Leslie yi düzenli yapamıyorum
C.tesi günleri eşim çalışsırsa ozaman 45 dk yapıyorum
hafta içi çok vaktim olmuyor, oyüzden sabahları egzersiz niyetine 1 mil yapayım diyorum bakalım

egeadanın yöntemi mii?hiç duymadım forumda mı yazıyor. bu arada boy kilo ve hikayemiz benziyor.
ben de 1,57
67,7 kg
73 kiloyu görmüş biriyim

kızlar sporuma geç kaldım bugun şimdiye bitmiş olması lazımdı. ben gidip biraz tepinip geleyim :))

ececim kolay gelsin:) bu arada dün akşamki menüm ve süt konusunda haklısın canım dün istediğim gibi olmadı, evde dolma olduğundan mecburen yedim kalacak diye. bu akşam farklılaştırıyorum akşam iftara dışarıdayım yine, biraz çorba et/tavuk salata yerim, tatlı bu sefer yokkkk

o zaman anlaştık :))
bu arada bi telefon çaldı annem aradı 15 dakka konuştu :) aslında bu sefer kısa kesti denebilir bazen 1 saati buluyo konuşmamız:) ve bu her gün oluyo :) ve evlerimizin arası 10 dakka. bazen muhabbetin hızını alamayıp atlayıp arabaya gidiyorum hemen :))) hahhaha çok alemiz ya babam akıl erdiremiyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye :))

canım ben de annemle öyle uzun uzun konuşuyorum en sonuda babam yeteeeer telefonlar çok zararlı diye bir çıkış yapana kadar:))

gunaydin canlArim
daha yeni uyandim
solugi burda aldim hrzamanki gibi
oruc tutamiom gene ya bugn son
insl yarin tutcm
dah bisi yemedim
bgn aksamfan bildirim
gec kalmiyim yarina gene bu saatte uyanirim
diye dusunuyorum

gunaydin canlArim
daha yeni uyandim
solugi burda aldim hrzamanki gibi
oruc tutamiom gene ya bugn son
insl yarin tutcm
dah bisi yemedim
bgn aksamfan bildirim
gec kalmiyim yarina gene bu saatte uyanirim
diye dusunuyorum

Günaydın, ben aranıza yeni katıldım

bende niyetli değilim, oruç tutan herkesin Allah orucunu kabul etsin diyorum ve hemen öğlen menümü paylaşıyorum

Öğlen;
Taze fasulye, 1 dili ekmek, 3 kaşık yoğurt

hersey mumkun burda noluomus kılo bıldırımı haftalık mı pek okuyamadm cok uzun

tunaydın kızlar

yeni gelenler var sanırım gecmişe bakamadım ama yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum kilo vermek icin dogru yerdesiniz cogumuzun cizelgesi var zaten gorunuyor ne kadar verdiğimiz ama suresel olarak ben mayıs ayının ortasında (daha 3 ayı doldurmadım) basladım evlendiğimde aldıgım ve motivasyon dusuklugunden dolayı veremediğim kiloları tıkır tıkır verıyorum cok sukur canım arkadaslarımın desteğiyle.

teşekkürler hoşbuldum
süpersiniz darısı başıma diyorum umarım bende bi an önce 67 den 60 a düşerim

kızlar ben hergun tartıldıgım ıcın hafta sonu ne nane yedıgımıde bılıyorum +700 dim. (durust olayım size o yemeye bu kadar + iyi bile sağlıklı verdiğimizden az bile almısım) bugun tartıldım 500 gitmis yarın -ye dusemesem de + ile girmicem insallah. ama bana bu hafta ıyı kapak oldu her hafta verdiğim kiloyu begenmezken simdi + dusmıyım dıye debelenırken buldum kendımı. suan bisey kacırmıyorum ama iradem biraz zayıfladı kacamaklardan sonra :2: umarım bırkac gune eskisi gibi rahatlarım.ben bildirimi yarın sabah yapıcam, niyetli değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…