- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.381
Kızlar ben çıkıyorum mesaim bitti sonra görüşürüz kendinizi iyi bakın öptüm
Allah dan göstermiyorum valla elbisemi almıs annem terziden fotograf mak. sarj ı yok ttu tekemedım bedeni 42 ama benım bel bolgem genıs degıl o yuzden boslugu var daratmak gerek galıba cekeyım bı bak yarın canım
Veeee büyük gün bugün
İftardan sonra tanışmaya gidiyoruZ:)
Kardesim nasıl heyecanlı bı görseniz
Ölecek heyecandan:))
Bakalım nasıl bir gece olacak hiç tanımıyoruz nasıl insanlar bilmiyoruz ins iyi olur
Bu arada kardesim pazar gunü asker
Onunda heyecanı var
Öğretmen askerlik çıkmasını istiyor ama oda yarın belli olacak
Ve yarın için sanırım sünnetten vazgeçtik yani ben vazgeçtim aksam babasınıda aksam ikna ederim diye düşünüyorum
Bendede ne havadis varmış maşallah:)
İyi akşamlar kizlaaar
Geldik:))
Guzel bı aksamdi, aileyi cok sevdik cok sıcak kanliydilar guzel karşıladılar ve ağırladılar bizi
Zaten kızı onceden cok sevmiştik
İns sonu guzel olur, haklarında hayırlısı olur:))
Oglusu yarın sünnet ettirmiyoruz
Ruhun hazır değildim
Yarın dogum ve cocuk hastanesinde bı Dr var baya iyi diyorlar bı onunla görüşüp fikrini alicam
Lokal anestezimi genel anestezimi o konuda kararsız kaldım çünkü
O drun söylediklerine göre bı kart vericez
Zaten dediğim gibi kardesimde askere gidicez pazar o telaşının arasında sıkıştırmak istemiyorum:))
Vee yarın sabah diyetisyen randevum var
Bakalım vermiş göründüğüm kilolar yağmi Kasmi sumu tek merak ettigim bu
Hadi bakalım hayırlısı:))
sahur menüm :
az bişi ramazan pidesi
2 ltre su
İyi akşamlar kizlaaar
Geldik:))
Guzel bı aksamdi, aileyi cok sevdik cok sıcak kanliydilar guzel karşıladılar ve ağırladılar bizi
Zaten kızı onceden cok sevmiştik
İns sonu guzel olur, haklarında hayırlısı olur:))
Oglusu yarın sünnet ettirmiyoruz
Ruhun hazır değildim
Yarın dogum ve cocuk hastanesinde bı Dr var baya iyi diyorlar bı onunla görüşüp fikrini alicam
Lokal anestezimi genel anestezimi o konuda kararsız kaldım çünkü
O drun söylediklerine göre bı kart vericez
Zaten dediğim gibi kardesimde askere gidicez pazar o telaşının arasında sıkıştırmak istemiyorum:))
Vee yarın sabah diyetisyen randevum var
Bakalım vermiş göründüğüm kilolar yağmi Kasmi sumu tek merak ettigim bu
Hadi bakalım hayırlısı:))
kızlar daha şimdi oturdum acayip yorgunum yarında aynen böle olcamkoltuklar tay tüyü gibi bişi makıneyle silinmiyor o yüzden elle sildim beyaz sabunla
sonra yerlri süpürdüm sildim halıları serdim anca şimdi geçtim hemen pc başınaablamda mutfağı toparlıyor
teyzem gelmişti;iftardan sonra dayımın kızları ve teyzemin kızıyla oturduk gülüştük işler gece 11e kaldı
bitane 8 yaşında çok bilmiş dayımn en kçk kızı düğünümde giyceği kıyafeti göstermek için geldi gelmişken hepsi geldi muhabbet ettik bayadır edemıyorduk çok iyi oldu yaa özlemişim kuzenlerle muhabbet eetmeyiteyzemn kızı ,ist.da okuyo yazdan yaza anca görüşüyıorz dayımlarda bzm mahalleye yazın gelirler çocukları özel okuldalar okula yakıın yerrde evleri o yüzden onlarlada görüşemeyz pek malesf gerçi dayımın en büyük kızı 16 yaşında diğerleri 11 8 yaşlarında ama kçkleri bana bayılırlar bugun pide beklıyorum bakkalda düğünde giyceği gösteren kuzenm en kçüğümüz
bakkalda oruçluyum diye bana mınık çikolata aldıyolda gördüklerinde koşup tubiş tubiş diye sarılırlar ayy görseniz ne şekerler varyaa
neyse bugn ve yARIN ÇOK yoğun olcam yaa yarın gelinlik yapcm
nişanlımla da cumartesi alışveriş yapcz ayyyayyy
teyzemler gitti dayımın kzıları tutturdu bizde koltuk silicez diye verdim onlarada kova ortancası güzel yapar siler sildideküçüğü koltuğıu sabun yaptı bıraktırdım sonra dayım çağırdı gittiler
ayy çok güzel bi gündü evlenmeden kuzenlerimle güzel bi akşam geçirdik
kollarımda ve sırtımda derman kalmadı yaaa
dayım diyor hadi yap yap sen 20 gün sonra yoksun diye ayyy canım dayım yaaa gelin 0olarak ilk yeğenim ananem tarafından duygusala bağladı herhaldeçok hatta bu dayımla nbüyük dayım nıkah şahidim ilk gelin yeğenleri olarak işte böle kızlar dua edin bana yarın güzel geçsin
ama mahalledeki çocuklar olsun kendi kuzenlerim olsn çok seviyorlr beni bu dahada duygusala bağlıyo beni yaaahatta küçük cimcimemiz ablama giderken dediki : ( abla bişi sölicem ama kızmak darılmak yok dedi ablamda söle dedi ablam küçük cimcime demezmi ; ben küçüklükten beridir ttuba ablamı daha çok seviyorum senden diye koptuk resmen
ablamda dediki ben çok kzııyordum size ondndır diye falan gittiler çok güzel bi akşamdı benim için yaa çok şükür temizliğimizin çoğuda bitti yaa yarın yemekler kaldı annm bn yapcam dedi mutfağın halısı en son serrilcek o kadarişte uzun uzun gecemizin hıkayesiii
Günaydııınnnnnnnn
Kahvaltımı yazıyorum kızlar
1 tane salatalık
1 tane domates
çok azıcık peynir :) yarım litre su
HARİKA AİLELELERİN TANIŞMASI KAYNASMASI IYI OLMUM TUNİCİMMMMMMMMMM KARDEŞİN ASKERLIGINI Allah ın izniyle yapar gelir düğünü de yaparsınız tabi aceleye gelmesın sünnet arastırın canım bende çok merak edıyorum test mı yaptıracaksın nasıl olacak tatlım
canım akşamınızın güzel geçmesine çok sevindim. kardeşin de hayırlısıyla gitsin gelsin bir an önce:)
afiyet olsun canım, bu arada kuzenlerinle geçirdiğin akşam çok güzel olmuş gerçekten:)
kızlar daha şimdi oturdum acayip yorgunum yarında aynen böle olcamkoltuklar tay tüyü gibi bişi makıneyle silinmiyor o yüzden elle sildim beyaz sabunla
sonra yerlri süpürdüm sildim halıları serdim anca şimdi geçtim hemen pc başınaablamda mutfağı toparlıyor
teyzem gelmişti;iftardan sonra dayımın kızları ve teyzemin kızıyla oturduk gülüştük işler gece 11e kaldı
bitane 8 yaşında çok bilmiş dayımn en kçk kızı düğünümde giyceği kıyafeti göstermek için geldi gelmişken hepsi geldi muhabbet ettik bayadır edemıyorduk çok iyi oldu yaa özlemişim kuzenlerle muhabbet eetmeyiteyzemn kızı ,ist.da okuyo yazdan yaza anca görüşüyıorz dayımlarda bzm mahalleye yazın gelirler çocukları özel okuldalar okula yakıın yerrde evleri o yüzden onlarlada görüşemeyz pek malesf gerçi dayımın en büyük kızı 16 yaşında diğerleri 11 8 yaşlarında ama kçkleri bana bayılırlar bugun pide beklıyorum bakkalda düğünde giyceği gösteren kuzenm en kçüğümüz
bakkalda oruçluyum diye bana mınık çikolata aldıyolda gördüklerinde koşup tubiş tubiş diye sarılırlar ayy görseniz ne şekerler varyaa
neyse bugn ve yARIN ÇOK yoğun olcam yaa yarın gelinlik yapcm
nişanlımla da cumartesi alışveriş yapcz ayyyayyy
teyzemler gitti dayımın kzıları tutturdu bizde koltuk silicez diye verdim onlarada kova ortancası güzel yapar siler sildideküçüğü koltuğıu sabun yaptı bıraktırdım sonra dayım çağırdı gittiler
ayy çok güzel bi gündü evlenmeden kuzenlerimle güzel bi akşam geçirdik
kollarımda ve sırtımda derman kalmadı yaaa
dayım diyor hadi yap yap sen 20 gün sonra yoksun diye ayyy canım dayım yaaa gelin 0olarak ilk yeğenim ananem tarafından duygusala bağladı herhaldeçok hatta bu dayımla nbüyük dayım nıkah şahidim ilk gelin yeğenleri olarak işte böle kızlar dua edin bana yarın güzel geçsin
ama mahalledeki çocuklar olsun kendi kuzenlerim olsn çok seviyorlr beni bu dahada duygusala bağlıyo beni yaaahatta küçük cimcimemiz ablama giderken dediki : ( abla bişi sölicem ama kızmak darılmak yok dedi ablamda söle dedi ablam küçük cimcime demezmi ; ben küçüklükten beridir ttuba ablamı daha çok seviyorum senden diye koptuk resmen
ablamda dediki ben çok kzııyordum size ondndır diye falan gittiler çok güzel bi akşamdı benim için yaa çok şükür temizliğimizin çoğuda bitti yaa yarın yemekler kaldı annm bn yapcam dedi mutfağın halısı en son serrilcek o kadarişte uzun uzun gecemizin hıkayesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?