Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

funda sultan hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr hep birlikte hedefe gidecegiz
fundacım bende istıyorum 58 i gormek bakalım yolbaşına kadar ilk hedef 65
sultancım hoşgeldın hiç meraklanma vercegız destek motıvasyon için buradayız yeterki bildirim yapıp sık gırelım nıyetli misiniz neler yediniz yazın bakalım

Kızlarrrrr çookkk yoruldummm güzel izmirim ne hale geldi yaa (((
Duymuşsunuzdur askerlerimiz yaralı hastanedeler kan ihtiyacı için hastaneye gittim kan vermeye o kadar kalabalıkki iğne atsan yere düşmez. Ama ege üni. gibi büyük bir hastane bile yetişemedi o kadar insana ve insanları kan merkezlerine yönlerdiler ordan oraya gitmekten beynim sulandı.Sanırım başıma güneş geçti. Hem spor yapmış oldum hem 1 ünite kan vermiş oldum üstümden ağırlık gitti ama yorgunum dostlarım yorgunum yorgun demekten başka bişey çıkmıyor ağzımdan :))))))

tunim maşallah tatlım harıka gıtmıs yagdan su da gtmıs kas aynen duruyo
salı günü mü sünnet Allah kolaylık versın telaşen çok olacak canımmmmmmmm

ne güzel yapmışsın bagısını duyarlı arkadaşm benim askerlerimize acil şifa ailelerine de sabır versin rabbim

Kahvaltı - 10:00

2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir (kibrit kutusu ölçeğini bir zamanlarki diyetisyenim uygulattığı için hala aynı hesabı yapıyorum)
5 yeşil zeytin
Domates

Ara - 12:30

2 nektarin

Şimdi de 40 dakika eliptik bisikletin başına gidiyorum :) Belki takımın gazıyla bugün 50 dakika bile yaparım

arada bır kayısılı yogurdumu yedım
öglen yemek hiç iyi degıldı 4 çorba kaşıgı makarna sossuz ,cacık yedım
bırazdan da 1 yeşil elma
ceylan sen neler yedın yapıyor musun dıyetı

gayet iyi bir kahvaltı yapmışsın ama ögle yemegın nerede metobolizmanın ayakta olması için ögun atlamamak gerek canım

Benim adımda Sultan canım

hoşgeldin sultancım ben ece:) ee anlat bakalım naparsın kaç kilosun boyun kaç evli misin?

çok duyarlı bişey yapmışsın canım :) bol bol kırmızı meyve sebze tüket kan yapsın tansiyonun düşmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…