Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalımmm baya motivesin bu seferr
inş hiç kaçamaksız bol sporlu ve yağdan kaybettiğin bi hafta olur:)

sanırım ismin ceylan:)
hoşgeldin grubumuza
berivanla tanışıyorsunuz galiba ama bizde tanışalım
kendinden bahsedermisin biraz
yaşın kaç evlimisin nerede oturuyrsun gibi?

Merhaba hoşbukduuukkk :) evet ismim ceylan
25 yaşındayım bekarım
izmirde yaşıyorum
burdurda üni okuyorum
son sınıfa geçtim ege üni staj yapıyorum yarın stajım bitiyor :)
bilgisayar programcılığını okuyorum :)) Tanıştığımıza memnun oldum bende sizi tanıyabilir miyim?

veee bugün sabahtan napttııımmm
önce diyetisyene gittim iki haftada bir gidicem
iki hafta önce gitmiştimm
1.5 kilo yağ 1 kg su kaybetmiş görünüyorumm gayet güzel bence:)
sünnet içinde çocuk cerrahıyla görüştüm çok iyi bi dr benide çok rahatlattı
ona yaptırıcaz inş
slaı gününe randevu verdi pazartesi öğleden sonra muayene edecek salı sabahtanda sünnet inşş:))
baya yola koymuşum işlerimi dimi:)

şimdi akşam askerlik belli olacak kardeşimin onuda hayırlsııyla atlatırsak
pazar günü onu göndericez askere
öyle işte benden haberler böyle

siz neler yaptınızz bakalım:))

tabi ben 28 yaşındayım
4 yıllık evliyim
bir yaşında oğlum var
tuni diyebilirsin bana:))

bende çok memnun oldum, inş hep beraber bu kilolardan kurtuluruz:)

canım çok sevindim hayırlı olsun kardeşin için. askerliği de hayırlı uğurlu olsun su gibi gider su gibi döner umarım..

menulerin çok güzel tunicim bravo walla :)

haydi bakalım bismillah :) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım :)

ooo tebrikler tunicim 1,5 kilo yağ süper bişi çok iş halletmişsin bugun

teşekkür ederim ececimm:)
seninle muhabbet etmek çok güzel keşke daha sık girebilsen özlüyorum seni:))

menülerim çok şükür bi düzene girdi sadece çikolataya hayır diyemiyorum
onda kendimi kıssam pskolojık olarak zorlanırım gibi gliyor ve kendime çokta eziyet etmek istemiyorum
az kalorili olanları az miktarda tercih etmeye çalışıyorum
bide ramazan olunca heralde çok takmıyorum ama ramazandan sonra öyle yemiycem tabi inşş:))

evet baya hallettim dün çok gergindim malum bi obsesyon var bende taktımmı kafama yiyip bitiriyorum kendimi drla konuştum rahatladım inşş güzelce atlatırız

bu ara bide oğlanın saç kestirme muhabbeti var
aylardır kestirtmiyorum dedesi annanesi ve babası sürekli saçını kesmemiz gerektiğini söylüyorlar
baya kıvırcık ve uzadı çocuğu sıkar diyorlar ama ben kıyamaıyorum yok doğum günü geçsin yok şu geçsin bu geçsin bu güne kadar geldik
bayramda geçsin diyorum ama sanırım artık dinleilmeyeceğim
hekes kızmı oğlanmı diye sordukça bana bi bakış atılıveriyor:)
bi gün eve gittiğimde keltoş bi oğlan görebilirim:)))

sen naptın dinlendinmi artık misafir yorgunluğunu attınmı
mutsuzdun toparlandımı
kendini nasıl hissediyorsun
menülerinide göremiyorum sanki
ne yiyorsun ne içiyorsun:)

kızlar işler yogun girmeye calısacagım arada yenı arkadaslar gelecek canlarım konustuk gelirlerse siz kaynasın çok öpüyorum hepinizi yorumları menüleri tam okuyamadım yogunluk bitince inşalah tek tek bakacagım

canım tatlı konusunda kesinlikle haklısın zaten oruç tutuyosun o kadar çikolata hiç sorun olmaz akşamları ben de mutlaka küçük de olsa tatlı yiyorum zaten biliyosun ben yemedim mi şekerim düşüyor.

dün akşam annemlerde yedik akşam da çay muhabbet derken bi baktık saat 12 olmuş.

tatlım oğlunun operasyonu için de sakın canını sıkma Allahın izniyle salı günü delikanlı olacak :)) onun saçlarını yerim ben ya istersen birisi işi ele almadan sen birazcık kısaltıver yoksa dediğin gibi bi gün bi gitceksin saçlar sıfır :))

canım nerdeyse bi haftadır menu yazmıyorum şimdi sen söyleyince benim de dikkatimi çekti. dünkü menumu yazıyım hemen dün baya bi uyumuşum sabah kalktığımda saat 11e geliyodu :)
sabah
1,5 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık
1 dilim peynir
4-5 zeytin

ara
1 şehtali
5-6 fındık
1 bardak süt

akşam
çok az mercimek çorbası
2 kaşık et yemeği
1 tane çok küçük kabak dolması( ekmeğin yerine)
bi de patlıcan biber kızartması vardı (2-3 çatal aldım walla)

yemekten sonra da çayla yarim çay tabağı kadar tatlı

sporu suyu falan zaten yazmıyorum artık onlar fix

tunituni (72,0/
elifezgi (67,7) izinli
buffy26 ( 67,6/
berivannnn26 ( 78,7 /
benim ruyamsensin (54,6/
ergh ( 65,5/

berivancım listemiz bu şekilde olacak gelen bildirimlere göre doldururz hesapları yapamazsan yine ben yardım ederim

bu arada tuba izinlimiydi listede yokmuş geçen hafta

Merhaba Kızlar!

Bugünden itibaren ben de aranıza katılıyorum. Tartıya dahil olabilmek için 2 hafta geçmesi gerekiyormuş, ama olsun.

Profilimden de anlaşılabildiği üzere adım Funda, 25 yaşındayım. Motive olmayanları motive etmeye ve takımı mümkünse her hafta 1. yapmaya geldim.

selam kızlar ben gecen haftada bildirim yapmıstım ama bildirim yapmadı diye gecti listede. hos bi zararı olmadı hala aynıyım 67.6

gecen hafta 67.6

bu hafta 67.6

anaaa bizim takımda altı kişi mi vardı? sanki daha fazla gibiydi?
canım tuba deneme süresinde ya 2 hafta listeye girmiyor

merhaba funda hoşgeldin. kaç kilosun hedefin nedir? ben ece bu arada :)

merhaba funda hoşgeldin. kaç kilosun hedefin nedir? ben ece bu arada :)

Hoşbulduk Ece :) 74'üm şuan, boyum 1.66. Hedefim 5'li rakamlar psikolojisini yaşamak için 58. Ama belki daha erken de bırakabilirim, çünkü spor yapıyorum, haliyle kas oluyor. Kas da yağdan daha ağır çektiği için belki 60'ta falan da bırakabilirim ama kendimi o kiloda görmeden şu an bir şey diyemiyorum. Çok konuştum. Şimdilik 58 diyeyim kısacası. Bugün bir ticker hazırlayayım ben de bari, öyle daha iyi oluyor. :)

Son düzenleme:
kizzlar bu haftam 2. hafta doluyo benim
elfezgide dugunum sebebyle 17 sindwn itibaren
takim puani dusmesin diede izinli yapti
takima grmeyi halettm ama dugundwn sonra listeye alincm

hadi bakalım o zaman hayırlı olsun diyelim :) spor yapanların en büyük handikapı tartıda göründükleri kilodan daha fazla çıkmalarıdır. o yüzden doğru düşünmüşsün zaten ellili kilolara yaklaştın mı bunları daha çoook konuşuruz :) tikcerını hazırla o şekilde takip etmek daha kolay oluyor canım

Merhaba hanımlar ben yeni katıldım takıma size kısaca zayıflama hikayemi anlatayım:

1.72 boyunda 104 kiloyum.hayatım boyunca şişman değil ama biraz irice bir çocuk, genç kızdım. üniversite yıllarımda çok güzel zayıfladım 65 kiloya kadar düştüm. ( İri kemikliyim boyda uzun olunca 65 kiloda bile zayıf oluyorum, daha azını istemiyorum.) eşimle tanıştığımda 2006 yılında 80 kiloydum biraz balık etliydim ama pek şikayetçi değildim durumumdan. Fakat o yıldan sonra eşimle birlikte akşam yemeğiyle tanıştım evlendim, doğum derken kilo aldım. doğuma girerken 124 kiloydum. kendi kendime diyet ve spor yaparak 20 kilo verdim ama motivasyonum düştü. şimdi sizlerle 5. takımda inşallah tekra motive olup 70 kiloya kadar düşmek istiyorum .

Merhaba, hoşgeldin. Ben de bugün geldim 5. takıma, Funda adım ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…