- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.441
süper elma mı yıyeyımBende
berivanım nasısın :)
hahahah kızlar hiç güleceğim yok tu kan vermeden gelirtken otobüse binerken benimde resmimi çekmişler eeeee kaplanılan hacim büyük olunca çıkıyoruz yine resimlerde :))) çok fotojenik olduğumu anlamışlar sanırım :))))
HRRYET - TRKYE'NN AILI SAYFASI
Berivan canım beğendin mi yediklerimi nasıl???
süper elma mı yıyeyımBende
gayet ıyı tatlım ara ogun de ne yıyeceksın yemek gerek bılıyorsun canım
iyiyim tatlım takımı hareketlendirip motivasyonu elimden geldiğince yükseltmeye calışıyorum canım sen nasılsın bakalım
hahahah kızlar hiç güleceğim yok tu kan vermeden gelirtken otobüse binerken benimde resmimi çekmişler eeeee kaplanılan hacim büyük olunca çıkıyoruz yine resimlerde :))) çok fotojenik olduğumu anlamışlar sanırım :))))
HRRYET - TRKYE'NN AILI SAYFASI
Sporumu bitirdim ve geldim kızlar. :) Ayrıca bu da gecikmiş öğle yemeği menümdü:
2 dilim ekmek arası az yağlı peynirle tost
1 bardak süt
domates
Biraz az oldu galiba. Ama ara öğünümü daha erken yapmayı planlıyorum.
afiyet olsun canım gayet besleyıcı nasıl gectı spor
Sıcak havalarda zor oluyor ama yine de sonuna kadar dayanıyorum. Bugün rüzgar bile yoktu. Havalar soğusa da, daha bir şevkle asılsam diye bakıyorum. :)
evet canım ya sorma tıkandım kaldım moralim cok bozuluyor :2:sinemcim selam tatlım naber duraksamaya mı girdin
Buffyyyyyyyyyyyyyyyyyy neredesin sen bakayımçok az giriyorsun canım özletme kendini bu kadar
3 tane erik yicem canım bide canım hurma istiyyooooooorrrr :))
Oooo baya dokturmussunuz
Ne güzel yeni arkadaslar gelmiş şenlenmiş burası
Sultan funda hosgeldiniizzzz:))
evet canım ya sorma tıkandım kaldım moralim cok bozuluyor :2:
canım bende sizi cok ozledim
ama bu ara cok negatifim o yuzden cok ugramıyorum hayatımın zorlu bir donemindeyim
ama bu ara cok negatifim o yuzden cok ugramıyorum hayatımın zorlu bir donemindeyim
Hurmaya aman dikkat Ceylan:))
Çok seker içeriyor biliyorsun
2 den fazla yeme bence
tunim iyi oldu demi yeni arkadaşlar
Sinemcim özledik cidden
Bence at negatifligi üzerinden gel buraya
Sen ne güzel diyetine dikkat eden ve tıkır tıkır kilo veren biriydin yine olursun arada olur öyle dönemler ama gecer merak etme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?