Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

KiZlarrrrr
İlk bildirimi ben yapayım
Gecen hafta 72
Bu hafta 71,1
Giden 0,9

72/ 71,1 /0,9/ %1,25

Herkes hesabını yapıp yazarsa berivana kolaylık olur kizlar yapamayan yok galiba zaten:))

kızlar biliyorsunuz ki kaptanımız ezgi izine ayrıldı o yüzden bildirimleri ben alacagım umarım yapabilirim hepinizin yardım edecegını biliyorum olurda işlerden dolayı gec girersem affedin kızlar o yüzden bildirimleri yarın erken alsak uygun mudur kızlar 11-12 arasına kadar yazılmış olsun bildirimler canlarım

tunicim tebrik ederim canımmmmmmmmm

Teşekkür ederim canım
Ben bile kendime inanamıyorum
İns haftayada güzel bı kilo verip bayrama 70 olurum ins
Aslında düşününce 6lara bir kilo kaldı ama sanki hiç goremeyecekmisim gibi hayal gibi:))
Gerçi Ramazan olduğu ve iftardan önce tartildigim icinde biraz az çıkıyor olabilirim bayramdan sonra artarım gibi geliyor
Bakalım görelim:))

verilen kiloları koruyacagız da ona gore tatlı çikolata çok tuketmek yok mazallah gidenler fazlasıyla gelir

KiZlarrrrr
İlk bildirimi ben yapayım
Gecen hafta 72
Bu hafta 71,1
Giden 0,9

72/ 71,1 /0,9/ %1,25

Herkes hesabını yapıp yazarsa berivana kolaylık olur kizlar yapamayan yok galiba zaten:))

Ne güzel ya, tebrikler... Uzun zamandır kilo veriyorsun, hala da haftada neredeyse 1 kilo verebiliyorsun... Bana da söyle sırrını lütfen. :)

Ne güzel ya, tebrikler... Uzun zamandır kilo veriyorsun, hala da haftada neredeyse 1 kilo verebiliyorsun... Bana da söyle sırrını lütfen. :)

Teşekkürler fundacim
Ramazandan önce epeydir yavaşlamisti vermem Ramazan'da oruç tutunca metabolizmayı sasirttim galiba ramazanda guzel gitmeye başladı
Ama menulerimde baya düzene girdi artık alistim diyete sanırım:))
Sunu diyebilirim ama inat etmek lazım veremedigimiz zamanlar pes etmeden devam etmek lazım
Eninde sonunda kilolar pes ediyor:))
Uzun zamandır kilo veremiyordum çünkü iki gün yapsam üçüncü gün bozuyordum ve ümidim kalmamıştı artık ben zayiflayamiyorum demeye başlamıştım
Ama ne zaman kafama koydum vermeye başladım cok şükür
Sende verirsin ins :))

kizlar bgun herseyle annm ilgilendi bn yattm durdym
soframiz herseyimiz hazr gelmelerini beklioz
aksam hic bisi yemedm sahrda axayip susadim acim
bi de servisyapcaz ablamla baklm ne zmn yemk ycrz

Bence de ramazan yaramış. :) Yeni alışkanlıkları ramazandan sonra da devam ettirmek lazım. Zaten kilo vermeye de başladığın için artık motivasyon eksikliği de çekmezsin. İnat etmek lazım kesinlikle ya... Çok büyük bir inat lazım hem de... Diyorlar ya "Bu kiloları 1 günde almadığına göre, 1 günde vermeyi bekleme" diye...

Ben de çok giriyordum o "Zayıflayamıyorum" psikolojisine... O kadar dengesizleştirdim ki metabolizmamı... Hem kolay alıyorum, hem kolay veriyorum. Bazı zamanlar hiçbir neden olmazken 1 hafta içinde 2-3 kilo falan alıyordum. 88 kilodan düştüm bu kiloma. Ama 5 sene oluyor. Geçen sene de 68 olmuştum bir aralar. Yani o al-ver, al-ver'lerle vücuda kafayı sıyırttım biraz galiba. Ben de yine "Bu son olsun" dedim. Bu defa bir adım daha ileri gidip spor yapmama bahanem kalmasın diye eliptik bisiklet aldım kendime. Sonra da "Ne yapsam da daha motive olsam?" diye düşünüp internette aranmaya başladım. En sonunda da "Kesin Kadınlar Kulübü'nde bu işin bir yolu vardır" dedim ve şimdi buradayım.

kizlar bgun herseyle annm ilgilendi bn yattm durdym
soframiz herseyimiz hazr gelmelerini beklioz
aksam hic bisi yemedm sahrda axayip susadim acim
bi de servisyapcaz ablamla baklm ne zmn yemk ycrz

Oooo hadi kolay gelsin
Hem misafir hemde kayınvalide
Herkese servis yapmaktan biraz gec yersin , yorulursun ama olsun bunlarında olması lazım:))
Hadi bakalım yazarsın ayrintilari

Kizlar biz bugun disardayiz
Arkadaşlarla dışarıda yicem ins
Annemlerdeydik kardesimin arkadaşı olacak
Ananemde geldi ama bu program baya onceden yapılmıştı iptal edemedik
Ben çıkıyorum yemekten gelince yazarım
Hadi bakalım hafif bir iftar geçirmek dileğiyle:)))

Afiyet olsun :) Bu arada Tunicim, gelince boyunu yazar mısın, bayağı uzunsun heralde merak ettim... :)

Evet kızlaaar... Akşam menüm:

- Domatesli yumurta yağsız
- 1 kibrit kutusu beyaz peynir
- 2 dilim ekmek

Sizden ne haberler var bakalım? :)

akşam yemeği gayet güzel olmuş canım :)

1.66 benim de... Ticker'ında bmi'ni düşük görünce dikkatimi çekmişti de o yüzden sordum. Demek genel olarak benden uzunsunuz haa 2 cm için neler veririm neler... :)

ilahi funda :) 1.66yla 1.68 yanyana görsem ayırt edemem ben :)

akşam yemeği gayet güzel olmuş canım :)

ilahi funda :) 1.66yla 1.68 yanyana görsem ayırt edemem ben :)

Ben ayırt ederim 2 cm, az mı. Ama hesapladım, sen de uzunsun, tuzun kuru :) Sen neler yedin akşam? Bu arada size bir tatlımsı tarifi vereceğim ama ramazanın bitmesini bekliyorum, gerçi belki zaten biliyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…